نمایشگاه/رویداد Gamescom 2022

میگن از روی تریلر معرفی نباید قضاوت کرد.
گیم پلی بازی Wanted چقدر بد بود!
بعد یک ربع همه چی تکراری میشه.
هوش مصنوعی هم که عملا با میز و صندلی فرقی نداره.

=========
فقط دوست دارم ببینم صداگذار بازی کیه ، اولش فکر کردم یکی روی ویدئو داره حرف میزنه.
نگو که صدای تیکه کلام های دشمن هاست :| :|

میگن از روی تریلر معرفی نباید قضاوت کرد.
گیم پلی بازی Wanted چقدر بد بود!
بعد یک ربع همه چی تکراری میشه.
هوش مصنوعی هم که عملا با میز و صندلی فرقی نداره.

=========
فقط دوست دارم ببینم صداگذار بازی کیه ، اولش فکر کردم یکی روی ویدئو داره حرف میزنه.
نگو که صدای تیکه کلام های دشمن هاست :| :|
این بازی خلاقانه هست، صفحه قبل از بعد ایجاد و نمایش خلاقیت و دیده شدن اینها در این نمایشها گفته شد، اینم تو همین دسته هست.
صدا گزاریش یه تکنیک جدید هست، تو این تکنیک شنونده رو هیچی فرض میکنن و هر مزخرفی که میخوان با هر لحنی میگن، میگن مجلس بی ریاست، خودمونیه.
در مورد هوش مصنوعی و مثل شلغم وایسادن طرفین، این هم سبک جدیدی در هوش مصنوعی هست که بهش میگن زندگی دو روزه و یه روزشم جمعه هست
در کل این شیوه یه شیوه روایی جدیده که میخوان طرفین با ایستادن و کشته شدن و عدم تقلا برا نجات زندگی، این مفهوم رو برسونن که زندگی ارزش جدل رو نداره و وقتی زندگی اهمیت نداره،صدا گذاری اهمیت داره.
این بازی ژانرش hack & slash هست ولی درونمایه absurdism و پوچ انگاری داره، که بخوبی تونسته القا کنه و من 10/10 میدم.

آخرین ویرایش:
اگه امسالم حضور داشته باشید یه هتریک تمیز از خودتون به جا میذارید. :D

نه متاسفانه یا خوشبختانه دیگه امسال نیستیم:دی کلا دیگه همه کارها با ناشره و ما فقط رو تولید متمرکزیم:دی ولی وقتی زمانش برسه کمپین تبلیغاتی خفنی خواهیم داشت:دی توسط ناشر البته نه ما:دی سال های پیش میومدیم که ناشر پیدا کنیم:دی

نه متاسفانه یا خوشبختانه دیگه امسال نیستیم:D کلا دیگه همه کارها با ناشره و ما فقط رو تولید متمرکزیم:D ولی وقتی زمانش برسه کمپین تبلیغاتی خفنی خواهیم داشت:D توسط ناشر البته نه ما:D سال های پیش میومدیم که ناشر پیدا کنیم:D
با آرزوی موفقیت. :x پارسال به راحتی یکی از هایلایت های ایونت بودین و ایشالا از این به بعد بازم حسابی دیده بشین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or