من که لذت بردم از اکثر نمایشها!
The Callisto Protocol و Hogwarts Legacy که میدونستیم حضور دارن نمایش خیلی خوبی داشتن...مخصوصا هاگوارتز که یکی از اعضای استدیو هم گفته کل تریلر مربوط به یه کوئست فرعی میشه که کلا ممکنه سراغش نرید!
Lords of the Fallen با اینکه گیم پلی ندیدیم ولی تریلرش خیلی دیدنی بود و امیدوارم خود بازی هم اینقدر از نظر فضاسازی و اپیک بودن تغییر کرده باشه نسبت به نسخه قبل. مخصوصا که اسمشم The Lords هست!
Moonbreaker بازی جدید سازندههای Sabnautica هم انتظار نداشتم توی این سبک باشه ولی خیلی جالب بود و تلاششون واسه تکرار نکردن خودشون و رفتن سراغ سبک ها و ایدههای جدید واقعا ستودنیه!
Lies of P جزو بهترین تریلرهای مراسم بود و واقعا امیدوارم موفق بشه...عشق و علاقهای که این تیم به بلادبورن داره داخل تک تک پیکسلهای بازی دیده میشه
Atlas Fallen هم یه تیکه آخرش گیمپلی نشون دادن که از نظر بصری خیلی جذاب به نظر میرسید...از نظر گیم پلی هم چون بازی جدید سازندههای The Surge هست احتمالا ایدههای جالبی داشته باشن...فقط میمونه بحث فنی و باگ که باید خودشون رو بیارن بالا!
High on Life هم ته خنده بود و تریلر سرگرم کنندهای داشت...در کنار Killer Klowns جزو فانترین تریلرای مراسم بود!
Wyrdsong هم بهترین تیزر مراسم رو داشت و خیلی کنجکاو شدم در موردش...میتونه یه RPG خفن از آب دربیاد و توسعهدهندههای کاربلدی هم پشتش هستن...فقط معلومه سالها مونده تا عرضه!
Where Winds Meet هم خوب بود و یاد Ghost of Tsushima افتادم ولی معلومه گیم پلیاش هنوز درنیومده! کلا استایل جالبی داشت...مخصوصا این مناطق شلوغی که نشون دادن:
The Outlast Trials هم تریلرش چسبید و واقعا خوفناک به نظر میرسید...کاش تاریخ عرضه نهایی رو میدادن!
Dead Island 2 رو هیچ امیدی نداشتم...مخصوصا CG که نشون دادن بدتر از اون CG فان معروف شونصد سال پیش واسه معرفی بازی بود! ولی با دیدن گیم پلی کاملا نظرم برگشت...مخصوصا گرافیک و جزئیات بازی خیلی بهتر از چیزی بود که انتظار داشتم و گیم پلی هم فان به نظر میرسید...مخصوصا واسه عنوانی که دست به دست شده و آخرش رسیده به استدیو Dambuster که آخرین بازیشون فاجعه 6-7 سال پیش Homefront بود...خوشبختانه خشونت بازی هم تا ته برده بودن بالا تا حدی که مجبور به سانسور تریلر شدن
تریلر دست نخورده:
من فقط از New Tales From The Borderlands حالم بهم خورد چون نسخه قبلی رو خیلی دوست داشتم و این شخصیتهایی که اینجا نشون دادن فاجعه بودن رسما...حتی دیالوگ ها و جوک ها معلوم بود چقدر داغون شده تا احیانا به عدهای بر نخوره!
در کل خوش گذشت و مخصوصا آی پی های جدید خفنی معرفی شدن...البته انتظارم هم زیاد نبود!