نمایشگاه/رویداد Gamescom 2022

قشنگ معلوم بود جف برای اینکه 2 ساعت پر کنه با استودیو ها تماس گرفته گفته حتی پروژه دانشجویی هم دارید یه تریلر ازش بدین تو مراسم پخش کنم! نمی دونم ما از داخل Dead شدیم یا واقعاً انقدر گیم هایی که تریلرشون پخش شد طرفدار داره، اصلاً هیچ حسی تو آدم ایجاد نمی کنه :-??
نسخه سوم شبیه ساز بز؟!! DI2 که به سختی میشه متوسط حسابش کرد میشه Big Reveal مراسم؟! کوجیما هم که.... :D
یه زمان تریلر هایی تو مراسم ها پخش می شد که تا روز ریلیز اشون هر روز می دیدمشون خسته نمی شدیم؛ یک فریم از تریلر های محشر MGSV می ارزه به این مراسم های چند سال اخیر :-<
ببینیم E3 2023 چیکار می کنه، البته اگر برگزار شه

من که لذت بردم از اکثر نمایش‌ها!
The Callisto Protocol و Hogwarts Legacy که میدونستیم حضور دارن نمایش خیلی خوبی داشتن...مخصوصا هاگوارتز که یکی از اعضای استدیو هم گفته کل تریلر مربوط به یه کوئست فرعی میشه که کلا ممکنه سراغش نرید! :D
Lords of the Fallen با اینکه گیم پلی ندیدیم ولی تریلرش خیلی دیدنی بود و امیدوارم خود بازی هم اینقدر از نظر فضاسازی و اپیک بودن تغییر کرده باشه نسبت به نسخه‌ قبل. مخصوصا که اسمشم The Lords هست!
Moonbreaker بازی جدید سازنده‌های Sabnautica هم انتظار نداشتم توی این سبک باشه ولی خیلی جالب بود و تلاششون واسه تکرار نکردن خودشون و رفتن سراغ سبک ها و ایده‌های جدید واقعا ستودنیه!
Lies of P جزو بهترین تریلرهای مراسم بود و واقعا امیدوارم موفق بشه...عشق و علاقه‌ای که این تیم به بلادبورن داره داخل تک تک پیکسل‌های بازی دیده میشه :D

Fa3fEzjX0AEQF_Y.jpg

Atlas Fallen هم یه تیکه آخرش گیم‌پلی نشون دادن که از نظر بصری خیلی جذاب به نظر میرسید...از نظر گیم پلی هم چون بازی جدید سازنده‌های The Surge هست احتمالا ایده‌های جالبی داشته باشن...فقط میمونه بحث فنی و باگ که باید خودشون رو بیارن بالا!

Fa3hzmbWYAIg7Vs.jpg

High on Life هم ته خنده بود و تریلر سرگرم کننده‌ای داشت...در کنار Killer Klowns جزو فان‌ترین تریلرای مراسم بود!
Wyrdsong هم بهترین تیزر مراسم رو داشت و خیلی کنجکاو شدم در موردش...میتونه یه RPG خفن از آب دربیاد و توسعه‌دهنده‌های کاربلدی هم پشتش هستن...فقط معلومه سالها مونده تا عرضه!

Fa3nKzhXkAAkdmZ.jpg

Where Winds Meet هم خوب بود و یاد Ghost of Tsushima افتادم ولی معلومه گیم پلی‌اش هنوز درنیومده! کلا استایل جالبی داشت...مخصوصا این مناطق شلوغی که نشون دادن:

Fa3oxkLXwAIByQZ.jpg

The Outlast Trials هم تریلرش چسبید و واقعا خوفناک به نظر میرسید...کاش تاریخ عرضه نهایی رو میدادن!
Dead Island 2 رو هیچ امیدی نداشتم...مخصوصا CG که نشون دادن بدتر از اون CG فان معروف شونصد سال پیش واسه معرفی بازی بود! ولی با دیدن گیم پلی کاملا نظرم برگشت...مخصوصا گرافیک و جزئیات بازی خیلی بهتر از چیزی بود که انتظار داشتم و گیم پلی هم فان به نظر میرسید...مخصوصا واسه عنوانی که دست به دست شده و آخرش رسیده به استدیو Dambuster که آخرین بازیشون فاجعه 6-7 سال پیش Homefront بود...خوشبختانه خشونت بازی هم تا ته برده بودن بالا تا حدی که مجبور به سانسور تریلر شدن :D تریلر دست نخورده:

من فقط از New Tales From The Borderlands حالم بهم خورد چون نسخه قبلی رو خیلی دوست داشتم و این شخصیت‌هایی که اینجا نشون دادن فاجعه بودن رسما...حتی دیالوگ ها و جوک ها معلوم بود چقدر داغون شده تا احیانا به عده‌ای بر نخوره!

در کل خوش گذشت و مخصوصا آی پی های جدید خفنی معرفی شدن...البته انتظارم هم زیاد نبود!

آخرین ویرایش:
خب خداروشکر کلا یادم رفته بود امشبه الان چنل IGN باز کردم و مهما رو دیدم. (ناموسا کدوم آدمی حاضره یک ثانیه وقت بزاره پای دیدن تریلر آپدیت CrossFireX :)) )

Everywhere: خودشون فهمیدن چی نشون دادن؟ :D بعد این همه مدت حداقل یک معرفی درست و حسابی باید میداشت.

Dune: Awakening: با اینکه چیز خاصی نشون ندادن اما جالب بنظر میرسه.

Hogwarts lagacy: فقط انگار میخواستن اعلام حضور کنن، دیگه الان وقتش بود یک گیم پلی چند دقیقه ای بدون کات بدن ببینیم چی به چیه!

New Tales from the Borderlands: اینا چه شخصیتای سمیی بودن دیگه :D حالا رایتینگ، جوکاش و انتخاباش تا نیاد معلوم نمیشه اما شخصیتاش فلش بک Saints row زدم :| بابا درسته این بازیا باید فان باشن کلا ولی نمیدونم چرا از یک طرف میوفتن اینقد الکی شخمی تخیلی میکنن شخصیتا رو، Tales from borderlands ـه قبلی شخصیتای نرمالی داشت که با رایتینگ و شخصیت پردازی قویی که داشت به یادموندنیشون کرده بود اما اینجا انگار فقط میخواستن احمقانشون کنن، که تعجبیم نیست از وقتی معلوم شد دیگه Telltale نقشی توش نداره کلا سطح انتظاراتمو تا ته کشیدم پایین.

Callisto Protocol: خوبی نمایشا این بازی اینه که از اول مستقیم میره سر گیمپلی و انگار اعتماد کامل دارن بهش.

Dying Light 2 - Bloody Ties DLC: خودشو بازی نکردم ولی با توجه به اینکه هنوز اکثر کسایی که دیدم نسخه اولو به دوم ترجیح میدن و خیلیا هم منتظر یک چیزی مثل DLC ـه The Following بودن این Arena DLC فقط اعصاب فن هارو بهم میریزه تا اینکه خوشحالشون کنه :| تریلرشم پر دیسلایکه.

High on Life: عالیه، کلا هرچه از جاستین رویلند رسد نکوست. :x

Dead Island 2: دقیقا همون چیزیه که باید باشه، گرافیک و انیمیشنا خیلی خوبه، نسخه های قبلی بعد از اومدن دایینگ لایت واقعا عقب افتاده شده بودن از نظر گیم پلی این اما انگار دایینگ لایت 2 رو هم رد کرده و گانپلیش هم خوب بنظر میرسید.

Lies of P: به به :x قطعا مورد انتظار ترین بازی لیست هست واسه من در کنار هاگوارتز، همه چیزش عالی بنظر میرسه، واسه Gamepass ـم که تایید شد.

در کل اوکی بود بنظرم, الان فهمیدم همون جداگونه بشینی تریلرا رو ببینی خیلی جذابیش بیشتره تا اینکه دو ساعت وقت بزاری که میخوای چهار تا تریلر مهم اون وسط ببینی.

آخرین ویرایش:
این تغییرات نه چندان خوب New Tales f. borderlands حتما به این خاطر هست که سازنده Telltale نیست.
مثل اینکه بعد ترکیدن Telltale اونها آی پی رو فروختن به گیرباکس و الان خود جعبه دنده داره بازی رو میسازه!

من زیاد بهش امیدی ندارم.
از اونطرف The Expanse عالی بنظر میرسید ، تل تیل خیلی قوی برگشته.
Wolf among us 2 هم که داریم.

مُشتی بازیه AA و کم بودجه داغون و کپی پیست بازی های نسل قبل . من رو یک جا زندانی کنن بگن بیا از بیکاری این بازی ها رو بازی کن پول هم بهت میدیم همونجا خودکشی میکنم :D
به جز یکی دوتا بازی بقیه واقعا حیف پول و وقت هستن حتی تریلرها هم نمیشد تا ته دید انقدر وضع خرابه . انیمیشن ها و گرافیک ها یه جوری بودن انگار دارن رو ایکس باکس 360 ـه سه چراغه شده بازی میشن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or