gameware
کاربر سایت
بچهها یه مقدار اینجا سریع جوگیر میشن! توجه نکن.
دسته باسیم همه جا هست. از تجریش گرفته تا پشت شهرداری! پایتخت هست ولی خوب اندکی گرونتر. خلاصه نگران نبودنش نباش.
دسته بیسیم با رسیور (مبدل چیه دیگه؟؟!) هم چیز عجیبی نیست. من خودم یه بار داتکام دیدم و قطعا یکم توی پایتخت یا بازار رضا بگردی سریع پیدا میکنی. این دوتا رو باهم توی یه پک میدن. نترس!
من به شخصه حاضر نیستم دستمال کاغذی از فراسو بخرم! نمیدونم از کی تا حالا آدم شده که دسته بزنه!
اگر دستهی مشابه 360 میخوای فقط وفقط وفقط Logitech Chillstream. و دیگر هیچ! کاملا سازگاره و با درایورهای XUSB مایکروسافت کار میکنه! اصلا یه درایور بیشتر نیست که!!
اون دستهای که یه بابایی گفته عدم ساپورت داره Logitech Runmbepad هستش که تنها گناهش اینه که دسته 360 نیست! همهی بازیها برای دستهی 360 ساپورت ندارن. بازیهای قدیمی که اصلا ندارن و حتی مشکل هم ایجاد میشه توشون. حرف ناسازگاری نیست! حرف اینه که اگر شما این دستهها رو با بازیهایی که دسته 360 رو ساپورت میکنن بخوای وصل کنی، فقط باید مثل گذشته کلیدهاشو تنظیم کنی. همین....
اما در کل دسته 360 از هر نظر بهتر و خوشدست تره.
باتشکر....
عزیز غیر جوگیر
من دیگه ** بخورم راجع به دسته 360 حرف بزنم ، همه دسته های دیگه بهترن و اگر نیستن فرقی ندارن!!!
برو بشین تک تک Games for Windows رو نگاه کن بعد ببین چندتاشون به کل دسته ساپورت نمی کنن! فقط دسته 360 ساپورت می کنن
اون بابایی که شما میگی چرت و پرت میگه(که من باشم) ، ** خورد ، هر چند که درست گفت
من دیگه تو این سایت پست نمی زنم ، هی داره بدتر و بدتر میشه... ، بای...