GamePad

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون که دیسک باسه معرفی نداره:confused:
وایرلسش چه جوری کار میکنه؟؟؟؟

وایرلسش با رسیور مخصوص کار می کنه
دیسک هم داره ، درایور هم تو اینترنت واسه دانلود داره ، دسته 360 همه رقمه رو کامپیوتر کار می کنه البته سیمدارش بهتر کار میکنه

لطفآ قیمت دسته ی360 سیم دار(for windows نباشه) در حال حاضر رو بگید و اینکه بهترین جایی که تو تهران میتونم گیر بیارمو آدرس دقیقشو بدین چون تهرانو زیاد بلد نیستم، در ضمن این دسته ای که گفتم پلمب هستش یا نه؟با تشکر

آخرین ویرایش:
gameware عزیز منم امروز می خوام برم یه gamepadبگیرم.یا xbox 360 یا یه دسته مثل دسته ps3.شما دسته ای مسشناسی که مثل دسته ps3 قابلیت six axix داشته باشه؟از توضیحاتت هم ممنون.

ویبره داشتن یا نداشتن گیم پد ، به هماهنگی و استاندارد بودنش با بازی بستگی داره. که در حال حاضر دستۀ XBOX 360 بعنوان گیم پد استاندارد PC در بین بازیسازها شناخته شده است.

من چند روز پيش ديدم تو سايت www.sazgar.com ديدم كه سري مسابقات فيفا 08 برگزار ميشه!.
ما هم ثبت نام كرديم. از بچه هاي اينجا چند نفر ميرن؟
اوردن هر گونه mouse keyboard و game pad ازاده. اينجا كسي نميدونه game pad خوب كه بشه دريبل ريز تو بازي باهاش زد چنده يا كجا ميفروشن؟
نمي خوام زياد مكافات داشته باشه براي شناختن توسط pc ؟

سريعتر جواب بديد
مرثي

من چند روز پيش ديدم تو سايت www.sazgar.com ديدم كه سري مسابقات فيفا 08 برگزار ميشه!.
ما هم ثبت نام كرديم. از بچه هاي اينجا چند نفر ميرن؟
اوردن هر گونه mouse keyboard و game pad ازاده. اينجا كسي نميدونه game pad خوب كه بشه دريبل ريز تو بازي باهاش زد چنده يا كجا ميفروشن؟
نمي خوام زياد مكافات داشته باشه براي شناختن توسط pc ؟

سريعتر جواب بديد
مرثي

خواهش ميكنم يكي جواب بده؟

با سلام

امروز پشت شهراری رو زیر و رو کردم

نه دسته سیم دار XBOX 360
بود نه رسیور مخصوصش گفتن گیر نمی اد
با توجه به اینکه اینجا گفته شده هستش و ....

من این قطعه رو لازم دارم. در ایران هم نیست
لا اقل من پیدا نکردم

این لینکش
http://www.amazon.com/Xbox-Wireless..._4?ie=UTF8&s=videogames&qid=1219097452&sr=8-4

اسمش هم اینه

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows

عکس ظاهریش هم اینه

31%2BfcDWCnuL._SL500_AA280_.jpg

قیمتش هم 19 و خورده ای دلاره

حاظرم مبلغ خوبی بپردازم
اگه یه در تهران باشید
دست دومش هم حتی 5 هزار تومن بالای قیمت بین المللی می خرم

اگه جایی بلدید میفروشن ممنون می شم راهنمایی کنید

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی