من هم همين سوالو اگه من يك دسته 360 سيم دار بخرم براي وصل كردن به كامپيوتر چه چيز لازم دارم ؟الان Pad 360 چنده ؟ بعد این USB هست که میشه وصلش کرد یا تبدیل داره چجوریه ؟
ببخشيد پك خاصي براي PC وجود داره؟ اگه عكسي از پكش داريد بذاريدبا تمام بازی ها ساز گاره در همان بسته سی دی وجود داره که باید روی کاپیوتر نصب کنید. اگر سیمی باشه که سرش یو اس بی داره و اصلا احتیاجی نیست برای تبدیل کلا مشکلی نداره شما بخرید راحت بازی کنید حالشو ببرید
الان Pad 360 چنده ؟ بعد این USB هست که میشه وصلش کرد یا تبدیل داره چجوریه ؟
شرکت فراسو هم چند Game Pad برای PC طراحی کرده که دقیقا همانند Game Pad های X360 است ,
ببشخيد شما قيمت دسته ي 360 براي ويندوز كه سييم دار باشه رو نميدونيد؟قیمت دسته بدون سیم X360 برای PC که تحت پکی به نام X360 Controller For Windows ارائه میشه برابر با 85 هزار تومنه.
که در این پک علاوه بر خود دسته یک ریسیور وایرلس نیز برای ارتباط PC و دسته وجود دارد.
ساپورت بی نظیر بازیهایی نظیر Gears of War for Windows و Guitar Hero III باعث شده تا این دسته به بهترین انتخاب ممکن برای PC باز ها مبدل بشه.
دسته هایی رو هم که اشکان عزیز بهشون اشاره کرد واقعا تو رنج قیمت خودشون بی نظیر اند که شامل دو مدل FGP 660 که سیم دار هست و FGP 666 کهبدون سیمه عرضه میشه. تصویر این دو رو در زیر ببینید (قیمت به ترتیب 14 و 21 هزار تومن )
ببشخيد شما قيمت دسته ي 360 براي ويندوز كه سييم دار باشه رو نميدونيد؟
بالاخره چی شد ؟ مگه نمیگین همون دسته ای که به X360 وصل میشه به PC هم میشه پس این یکی چیه ؟؟؟
رفقا من گیر این مشکل هستم شدید
کسی نمیتونه بهم کمک کنه
ممنونشم میشم