hamid_barca
Loyal Member
من دسته بیسیم 360 رو با پلی شارژ کیت وصل کردم ولی درایور میخواد.برنامش هم از سایت مایکرو برداشتم ولی باز کار نمیکنه.اصلا با پلی شارژ کیت میشه یا باید از همون وایرلس رسیور ها بگیرم؟
فقط با Receiver مخصوص خودش كار ميكنهمن دسته بیسیم 360 رو با پلی شارژ کیت وصل کردم ولی درایور میخواد.برنامش هم از سایت مایکرو برداشتم ولی باز کار نمیکنه.اصلا با پلی شارژ کیت میشه یا باید از همون وایرلس رسیور ها بگیرم؟
ببخشيد دوست عزيز من ميخوام دسته ي 360 رو بخرم و به PC وصل كنم و براي بازيهاي ريسينگ- كاراته - فوتبال به نظرتون بازيهاي سوم شخص با دسته ي 360 بهتر از موس وكيبرد هست به نظر من بازيهاي اول شخص و استراتژيك و RPG رو با موس و كيبرد ميشه خوب بازي كرد و در بقيه ي موادر با دسته ي خوب (360)پیشنهاد میکنم اگه برای فوتبال میخواین گیم پد بگیرین به هیچ وجه گیم پدی که شبیه دسته 360 هست نگیرین چون کسانی که کار کردن میدونن فوتبالو نمیشه با آنالوگ خوب بازی کرد کلا میره رو اعصاب
الان من نفهمیدم سوال کردی یا جواب دادی یا ...:confused::biggrin1:ببخشيد دوست عزيز من ميخوام دسته ي 360 رو بخرم و به PC وصل كنم و براي بازيهاي ريسينگ- كاراته - فوتبال به نظرتون بازيهاي سوم شخص با دسته ي 360 بهتر از موس وكيبرد هست به نظر من بازيهاي اول شخص و استراتژيك و RPG رو با موس و كيبرد ميشه خوب بازي كرد و در بقيه ي موادر با دسته ي خوب (360)
بهتر از موس وكيبرد جواب ميگيري. اگه دوستان اطلاعي دارند بگند من چه م دسته ي 360 (وايرلس يا وايرد) بخرم و چجوري وصل كنم در ضمن در بازيها رو ميشناسه و خوب جواب ميده مثلا Assasins با موس وكيبرد خوبه يا دسته ي 360