GamePad

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
میخواستم یه سوال در مورد اتصال دسته بی سیم 360 به pc بپرسم
این دستگاهی که برای این کار هست ایا فقط 1 دسته را وصل میکنه یا با 1 میشه 2 دسته یا بیشتر را وصل کرد؟
با تشکر

سلام.
دسته سیم دار XBOX360 رو میشه راحت به کامپیوتر وصل کرد؟
تو همه بازی ها قابل استفاده هست؟
ویبره دسته کار میکنه؟
راحت کار میکته یا اذیت میکنه؟
مرسی.

سلام.
دسته سیم دار XBOX360 رو میشه راحت به کامپیوتر وصل کرد؟
تو همه بازی ها قابل استفاده هست؟
ویبره دسته کار میکنه؟
راحت کار میکته یا اذیت میکنه؟
مرسی.

من از سال 2007 دارم با 360 controller بازیهای PC رو بازی میکنم.تقریبا از اکثر بازیها پشتیبانی میکنه انگار داری xbox بازی میکنی.روی صفحه مانیتورت مثلا میگه میخوای بپری A رو بزن.همه ی 3rd person ها (از قبیل AC 2 ,brotherhood ,gears of war GTA) رو بصورت کامل ساپورت میکنه.حتی COD OPS هم میتونی انجامش بدی.خلاصه بهترین خریدی که میتونی انجام بدی همینه.شک نکن.;)

xbox 360 controller خوبي هست ولي متاسفانه باطري هاش خيلي زود تموم ميشه ( شايد هم من زياد بازي ميكنم :d )
من يه دونه شارژر باطري مخصوص 360 ديدم، يه سوال داشتم و اين كه اين شارژر به خود 360 وصل ميشه، به كامپيوتر وصل ميشه، به برق شهر وصل ميشه ؟؟؟؟؟؟؟
مغازه اش بسته بود وگرنه ازش مي پرسيدم

----------------------------------------
خوب اين شارژر را ديروز خريدم، توي بسته اش يه باتري 4800mAH بود + خود شارژر كه به usb وصل مي شه + يك كابل كه به دسته وصل ميشه و اون سرش هم usb ، كه براي وقتي كه باتري ات تموم شده با سيم بازي كني

آخرین ویرایش:
اگه می خواین وایرلس کار کنین فقط باتری اصلشو بخرین مطمئن باشید از پولتون راضی می شین اصلا قابل مقایسه با نمونه های فرعی نیست شارژم نزدیک 24 ساعت نگه می داره که عالیه

اگه می خواین وایرلس کار کنین فقط باتری اصلشو بخرین مطمئن باشید از پولتون راضی می شین اصلا قابل مقایسه با نمونه های فرعی نیست شارژم نزدیک 24 ساعت نگه می داره که عالیه

باتري هاي خودشو كه توي همون دو سه روز اول تركوندم:d:d:d:d:d
من هم فقط وايرلس بازي مي كنم، درباره اون شارژر مايكروسافت يه سوال پرسيدم كه اون به 360 وصل ميشه ، به كامپيوتر يا به برق شهري ؟؟

سلام
میخواستم یه سوال در مورد اتصال دسته بی سیم 360 به pc بپرسم
این دستگاهی که برای این کار هست ایا فقط 1 دسته را وصل میکنه یا با 1 میشه 2 دسته یا بیشتر را وصل کرد؟
با تشکر

منظور شما فكر كنم همون wireless reciver باشه، فكر كنم تا 4 تا دسته ساپورت بكنه.

سلام
من یه فرمون 3 تیکه(فرمون-دنده-پدال گاز و ترمز)اما فقط فرمون کار میکنه.و خیلی هم بد دور میزنه مثلا یکم فرمون رو میچرخونم تو بازی تا آخرین حد میپیچه حتی تو سرعت بالا و ماشین دور خودش میچرخه چیکار کنم؟
سی دی شو هم نصب کردم و کامپیوتر شناخته.
اینو هم بگم که برای وصل شدن به کامپیوتر 2 تا چیز داره که به هم وصلن یکی USB و اون یکی نمیدونم چیه کیسم همچین پورتی نداره.

سلام
من یه فرمون 3 تیکه(فرمون-دنده-پدال گاز و ترمز)اما فقط فرمون کار میکنه.و خیلی هم بد دور میزنه مثلا یکم فرمون رو میچرخونم تو بازی تا آخرین حد میپیچه حتی تو سرعت بالا و ماشین دور خودش میچرخه چیکار کنم؟
سی دی شو هم نصب کردم و کامپیوتر شناخته.
اینو هم بگم که برای وصل شدن به کامپیوتر 2 تا چیز داره که به هم وصلن یکی USB و اون یکی نمیدونم چیه کیسم همچین پورتی نداره.
اون یکی کابل واسه اتصال به کنسول (PS2) فکر کنم باشه ، باید از توی تنظیمات خود بازی میزان حساسیت رو تغییر بدی دوست من ، این رو هم بگم که بیشتر برای بازی های شبیه سازی مثل Grid و ... میشه روش حساب کرد تا NFS و ...

اون یکی کابل واسه اتصال به کنسول (PS2) فکر کنم باشه ، باید از توی تنظیمات خود بازی میزان حساسیت رو تغییر بدی دوست من ، این رو هم بگم که بیشتر برای بازی های شبیه سازی مثل Grid و ... میشه روش حساب کرد تا NFS و ...

ممنون
منم با NFS کار کردم خراب بود.
یعنی تو گرید پدال گاز و دنده هم کار میکنه؟

ممنون
منم با NFS کار کردم خراب بود.
یعنی تو گرید پدال گاز و دنده هم کار میکنه؟
من خودم تا حالا نداشتم ، ولی تست کنید ببینین کار میکنه یا نه!
باید از توی تنظیمات controller توی بازی پدال ها رو مشخص کنید.
همچنین از داخل ویندوز تست کنید و مطمئن شوید که پدال ها و بقیه دکمه ها سالم هستند(اگه بلد نیستین بگین ویندوزتون چی هست تا توضیح بدم)

من خودم تا حالا نداشتم ، ولی تست کنید ببینین کار میکنه یا نه!
باید از توی تنظیمات controller توی بازی پدال ها رو مشخص کنید.
همچنین از داخل ویندوز تست کنید و مطمئن شوید که پدال ها و بقیه دکمه ها سالم هستند(اگه بلد نیستین بگین ویندوزتون چی هست تا توضیح بدم)

نه بلد نیستم.
ویندوزم سون 64 بیت هست.

نه بلد نیستم.
ویندوزم سون 64 بیت هست.
فرمان (کنترلر) را با USB به کامپیوتر وصل کنید.
از منوی Start گزینه Games را انتخاب کنید.
حالا از بالای صفحه ، قسمت Tools گزینه Input Devices را انتخاب کنید.
حالا گزینه Properties را کلیک کنید و در قسمت Test با فشار دادن کلیدهای مختلف و جهت های مختلف کنترلر خودتون رو تست کنید.
(قسمت Axes برای جهت ها و قسمت Buttons برای دکمه ها هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or