MANCHESTERUNITED
کاربر سایت
سلام.
دسته سیم دار XBOX360 رو میشه راحت به کامپیوتر وصل کرد؟
تو همه بازی ها قابل استفاده هست؟
ویبره دسته کار میکنه؟
راحت کار میکته یا اذیت میکنه؟
مرسی.
اگه می خواین وایرلس کار کنین فقط باتری اصلشو بخرین مطمئن باشید از پولتون راضی می شین اصلا قابل مقایسه با نمونه های فرعی نیست شارژم نزدیک 24 ساعت نگه می داره که عالیه
سلام
میخواستم یه سوال در مورد اتصال دسته بی سیم 360 به pc بپرسم
این دستگاهی که برای این کار هست ایا فقط 1 دسته را وصل میکنه یا با 1 میشه 2 دسته یا بیشتر را وصل کرد؟
با تشکر
اون یکی کابل واسه اتصال به کنسول (PS2) فکر کنم باشه ، باید از توی تنظیمات خود بازی میزان حساسیت رو تغییر بدی دوست من ، این رو هم بگم که بیشتر برای بازی های شبیه سازی مثل Grid و ... میشه روش حساب کرد تا NFS و ...سلام
من یه فرمون 3 تیکه(فرمون-دنده-پدال گاز و ترمز)اما فقط فرمون کار میکنه.و خیلی هم بد دور میزنه مثلا یکم فرمون رو میچرخونم تو بازی تا آخرین حد میپیچه حتی تو سرعت بالا و ماشین دور خودش میچرخه چیکار کنم؟
سی دی شو هم نصب کردم و کامپیوتر شناخته.
اینو هم بگم که برای وصل شدن به کامپیوتر 2 تا چیز داره که به هم وصلن یکی USB و اون یکی نمیدونم چیه کیسم همچین پورتی نداره.
اون یکی کابل واسه اتصال به کنسول (PS2) فکر کنم باشه ، باید از توی تنظیمات خود بازی میزان حساسیت رو تغییر بدی دوست من ، این رو هم بگم که بیشتر برای بازی های شبیه سازی مثل Grid و ... میشه روش حساب کرد تا NFS و ...
من خودم تا حالا نداشتم ، ولی تست کنید ببینین کار میکنه یا نه!ممنون
منم با NFS کار کردم خراب بود.
یعنی تو گرید پدال گاز و دنده هم کار میکنه؟
من خودم تا حالا نداشتم ، ولی تست کنید ببینین کار میکنه یا نه!
باید از توی تنظیمات controller توی بازی پدال ها رو مشخص کنید.
همچنین از داخل ویندوز تست کنید و مطمئن شوید که پدال ها و بقیه دکمه ها سالم هستند(اگه بلد نیستین بگین ویندوزتون چی هست تا توضیح بدم)
فرمان (کنترلر) را با USB به کامپیوتر وصل کنید.نه بلد نیستم.
ویندوزم سون 64 بیت هست.