سلام دوستان
من امروز یه دسته ی vieraبرای pcخریدم تا بعد از کلی سر و کله زدن با دسته های قدیمیم یه دل سیرpes 2010 بازی کنم حسابی از ظاهر و کیفیت دسته کیفور شده بودم اما وقتی به سیستم وصلش کردم در کمال تعجب هیچ کدوم از دکمه ها سر جای خودش نبود بعد از کلی دردسربا استفاده از settingبازی درستشون کردم اما وقتی توپ دست منه سانتر میشه کرد ولی وقتی توپ دست حریفه اون دکمه تکل نمیکنه یا RT+پاس که بازیکن دنبال توپ میفته کار نمیکنه خسته شدم بس که بهش ور رفتم داشتم تواینترنت سرچ میکردم که به این سایت بر خوردم امیدوارم بتونید راه حلی برام پیدا کنید ویندوزمXP SP3 درایور دسته رو هم نصب کردم
تو گیم پد های لاجیتک chillstream خیلی خوبه شکل ظاهریش هم قشنگه در ضمن فن خنک کننده هم داره و اگه دستت خیلی بزرگ نباشه فوق العاده سb-) اما اگه برا فیفا یا pes می خوای دسته بخری فراسو بگیر برای این بازی ها مهمه که گیم پد آنالوگ راست داشته باشه.در ضمن این جوی استیک های لاجیتک خوبه ؟ خوش دسته ؟ در کل چه جوریه کیفیتش خوبه یا نه ؟ می ارزه بخریم ؟ اکتر بازی ها رو ساپورت میکنه ؟ مخصوصا PES و فیفا رو ...!
پیشاپیش ممنون
سلام حدود 48 هزار تومن قیمت داره فکر کنم http://takrayan.ir را یه سربزنی بد نباشهاز دوستان اینجا کسی قیمت Gamepad Xbox 360 for Windows را داره البته سیم دارش را می خوام و اینکه از کجا می تونم تهیه کنم توی تهران؟!
فیفا رو اصلا نمیشه با d-pad بازی کرد pes هم با اون وضعیتی که کنترلر 360 داره عذاب آوره بازی کردن با d-pad !با این دسته ی ایکس باکس for pc میشه فوتبال رو به راحتی بازی کرد؟البته با دکمه های جهتش؟
از این لحاظ که به هم وصله ،مشکلی تو دریبل زدن و ... نداره؟ یا اینکه باید با آنالوگش بازی کرد؟
واسه PeS که دسته Xbox با Ps فرقی نداره فقط جای R1 با R2 و L1 با L2 باهم فرق داره با Start و Selectفیفا رو اصلا نمیشه با d-pad بازی کرد pes هم با اون وضعیتی که کنترلر 360 داره عذاب آوره بازی کردن با d-pad !