با سلام خدمت دوستان. بالاخره بعد از ساعت ها درگیری تونستم مشکل دانلود نشدن و خطا مپ رو برطرف کنم.
بعد از انجام همه راه کارها فقط به یک نتیجه رسیدم. فعلا با این روش و تنظیمات مشکل حل شد. براتون میگم شاید بدرد دوستان بخوره:
اول اینکه این تنظیمات
"
دوبار کلید Back اندروید رو بزن از بازی خارج شو ، کلید F9 رو بزن ، روی superUser کلیک کن ، روی سه نقطه کلیک کن ، Setting رو بزن و اینا رو چک کن :
Super User Access = Apps and ADB
Automatic Respone = Allow
"
الان برای من هست پس اینو تنظیم کنید تا دقیقا کارها مشابه هم بشه تا احتمالا مشکل حل بشه.
دوم مپ مورد نظر رو که یکی از دوستان "
saeed_sg "زحمت کشیدن لینک دانلود گذاشتن دانلود کنید.
طبق اموزش فیلم برای قرار دادن نقشه در جای مورد نظر پیش برین. منتها با این تفاوت که اول اون اموزش مشکل داره هم مسیر طولانی و رفتم نتیجه نگرفتم.
بازی رو اجرا کنید دکمه برگشت بزنید . F9 بزنید. با مرورگری ک پیشفرض داره نرم افزار es explorer دانلود و نصب کنید. ادامه مراحل طبق همون فیلم پیش برید و فایل مپ دان شده در درایو نصب شده و مسیر:
Temp\TxGameDownload\MobileGamePCShared
بریزید. بعد نرم افزار es داخل شبیه ساز. داخل sd card برگشت به قبل توسط خود نرم افزار es . پوشه data بعد share1 . مپ که قبلا کپی کرده بودیم از اینجا کپی و به ادرس داخل es قسمت:
sd card>android>data>com.tencent>files>ue4game>shadow>shadowtrack>saved>paks
کپی کنید. تمام. بعدش برید بازی اجرا کنید. فقط من روشهای زیاد تست کردم دوباره سیو پرید چون حالت مهمان بازی میکردم
فقط مپ برفی دان کردم . بقیه مپ ها همچنان حجم صفر و خطا دانلود میدن.