alireza.....
کاربر سایت
سلام میشه اموزش نصب فورتنایت رو در این امولاتور بگید سیستمم با فورتنایت پی سی همخونی نداره خواهش میکنم یه تایپیک براش بزنید
متاسفانه فورتنایت رو نمیشه رو هیچ امولاتوری نصب کرد. اپیک گیمز اجازه نمیده.سلام میشه اموزش نصب فورتنایت رو در این امولاتور بگید سیستمم با فورتنایت پی سی همخونی نداره خواهش میکنم یه تایپیک براش بزنید
سلام.سلام دمتون گرم با سایت خوبتون خیلی کمک کردین فقط اگه میشه راه حلی برای ثابت شدن fps و درست شدن لگ هست بگین:cry:
اولش قبل اینکه مپو دان کنه ارور هم میدهسلام.خسته نباشید به تیم بازی سنتر.من ی مشکلی داشتم ک بعد از اپدیت زامبی من نمیتونم مپ هارو دان کنم.ب نظرتون مشکل از کجاس؟
سلام. چه اروری میده ؟اولش قبل اینکه مپو دان کنه ارور هم میده
ارور map download میده.قبل اپدیت بازی خوب بوده.اپدیت نشد مجبور شدم دوباره نصب کنم.حالا اگ تنونستم ارور کاملشو میدمسلام. چه اروری میده ؟
dns تنظیم کنید اگه نکردید.
من رو همون قبلی آپدیت کردم ، براحتی مپ رو دانلود میکنه . نمیدونم این کد ارور هم چیز سرراستی تو اینترنت نیست ولی چندتا ویدیو هست میتونید اونارو ببینید.ارور map download میده.قبل اپدیت بازی خوب بوده.اپدیت نشد مجبور شدم دوباره نصب کنم.حالا اگ تنونستم ارور کاملشو میدم
سلام من هم دقیقا همین مشکل رو دارمسلام بازی من رو همون صفحه اول گیر میکنه و ارور مشغول بودن سرور میده dns هم عوض کردم جواب نداد
سلام.سلام من هم دقیقا همین مشکل رو دارم