سلام.سلام بازی من رو همون صفحه اول گیر میکنه و ارور مشغول بودن سرور میده dns هم عوض کردم جواب نداد
سلام.سلام من بازی رو روی tencent نصب کردم یکبار هم بازی کردم ولی امروز دوباره که خواستم بازی کنم زده دوباره باید دانلود بشه!! چیکار کنم دیگه اینجوری نشه ممنون
فکرمیکنم بصورت پیشفرض این امکان وجود نداره.سلام میشه اموزش فارسی تایپ کردن رو در این امولاتور بدید
سلام.سلام
آقا بازی که میکنم افت فریم دارم نمیدونم چرا . یعنی یهو گیر میکنه صوت میکشه چند ثانیه وسط بازی
سیستم هم بالاس اصلا نمیدونم مشکلش کجاس کارت گرافیک آپدیته تنظیماتش رو هم رو تمام حالت ها گذاشتم و تست کردم .پینگم هم خوبه روی 100MS هست
سلام. نمیدونم چه اتفاقی افتاده برا شما ، ولی شما بعد از نصب باید از appmarket.exe (یا نهایتا androidemulator.exe) بازیو اجرا کنی حتما.بازی نصب شد .اومدم بیرون ازش. بعد خواستم دوباره برم توش گفت دوباره باید دانلود کنی!
منم همین مشکلو دارم سیستمم خوبه ولی لگ داره همه جوره هم تنضیماتشو امتحان کردم فقط تنضیمات کارت گرافیکو بلد نیستم اگه میشه کمک کنید ای ام دی هست گرافیکم 2 گیگدوستان لگ بالا رو چطوری رفع کنم روی نسخه دسکتاپ
مشخصات بالایی هم دارم نمیدانم چرا روی اپدیت جدید این نسخه اینجوی شده
hp 8770
رم 16 گیگ
هارد 256 ssd
گرافیک nvidia k3000 2g اخرین اپدیت
پردازنده i7 3740qm
سلامسلام من یه روز بازی کردم فردا که خواستم بازی کنم لودینگ اولش روی 49 درصد ارور میده و بازی باز نمیشه.
مشکل از چیه؟