سلام. فایل مخصوص گوشی ها بصورت apk و data جداگانه هستند. اگه میخواید ازون روش انجام بدید باید طبق آموزش های سایتهای دانلود بازی اندرویدی پیش برید و فایل obb و apk را بریزید توی ویندوز و بعدش جداگانه کپی کنید تو شبیه ساز.
-
فایل صفحه اول بصورت یک تکه apk هست و اگه دانلود کنید ، طبق آموزش صفحه اول براحتی قابل نصب است .
سلام
من مشکل ورود به گیم پلی دارم:
بغد از یه مدت بازی کردن دیگه وصل به حساب گوگلم نمیشه و مجبورم دوباره پاک کنم نصب کنم شما راهی برای درست شدنش دارین
ممنون
سلام. متاسفانه با این مشکل آشنایی ندارم . احتمالا چندین بار امتحان کنید دوباره وصل میشه . dns هم حتما تنظیم کنید.
میتونید از اتصال توییتر استفاده کنید ولی حتما قندشکن میخواد.
-
سلام.
نه mic مشکل داره ، راه حلش نمیدونم چیه.
-
dns سایت شکن کمترین تاثیر روی ping داره. 178.22.122.100
94.232.174.194
-
برنامه dnsjumper هم خودش یه لیست پیشفرض dns داره برا امتحان.
سلام . فکر کنم خودتون متوجه پیام شده باشید. واقعا درایور گرافیکی نصب نیست یا اشتباها این پیام میاد ؟
اگه سیستمون لبتاب باشه یا کامپیوتر جدید باشه . ممکنه دو پردازنده گرافیکی داشته باشه . سعی کنید نسخه صحیحی از هردو پیدا و نصب کنید .
یه سری نکته هم راجع به مشکلات گرافیکی صفحه اول پست شماره دوم هست ممکنه کمکتون کنه.
بار اول به اکانتم با گوگل پلی گیم متصل شد ولی الان حتی با فیلتر هم متصل نمیشه یکبار هم کلا پاک و دوباره نصب کردم باز هم نشد . انتی ویروس نود32 نصبه مشکل چیه؟
بار اول به اکانتم با گوگل پلی گیم متصل شد ولی الان حتی با فیلتر هم متصل نمیشه یکبار هم کلا پاک و دوباره نصب کردم باز هم نشد . انتی ویروس نود32 نصبه مشکل چیه؟
برای من هم همین مشکل پیش اومد در تنسنت را حلش اینه که از اکانت فیسبوک یا توییتر استفاده کنید.
اکانت گوگلتون روی گوشی دیگری بیارید و به بازی وصل بشید و اکانت فیسبوک یا توییتر برای بازی بدهید.
و با یکی از این دو حساب توییتر و فیسبوک در شبیه سازی تنسنت استفاده کنید در صفحه لوگینگ بازی روی هر کدوم از لوگو اجتماعی که حسابشو دارید بزنید وارد بازی بشد.
سلام این خطا میاد برام ? pubg mobile isn't responding do you want to close it مشکل از چیه؟ یک موقعهای میاومد ok میزد میتوانستم برم بازی ولی امروز نمیشه.
شرکت Tencent ناشر اصلی بازی PUBG روی پلتفرم موبایل هست ، این شرکت امولاتور اندروید به همراه انجین اختصاصی برای ویندوز ( که فعلا در مرحله beta هست ) طراحی کرده که براحتی میتونید با موس و کیبورد بازی PUBG Mobile رو روی ویندوز تجربه کنید. یکی از ویژگی های مثبت این روش اینه که سیستم سخت افزاری نه چندان قوی هم را قادر به اجرای بازی PUBG کرده و همچنین موس و کیبورد کاملا روان عمل میکنند ، دوستانی که سیستم قوی برای نسخه اصلی Steam یا موبایل مناسب برای اجرای پابجی موبایل ندارن یا نمیخوان روی موبایل بازی کنن ، میتونن به این روش این بازی رو کاملا رایگان تجربه کنند.
◄ تــــازه هـــا : -------------------
آپدیت 11 پابجی موبایل عرضه شد ، Event Mode زامبی هم اضافه شده.
آموزش دانلود آپدیت APK بصورت دستی اضافه شد. New
آموزشها بروزرسانی شدند. (آموزش دانلود دستی مپ ، اتصال اکانت Save ، اتصال به گوگل و ...) New
PUBG Lite (نسخه ترکیبی PUBG Mobile و PUBG Steam) عرضه شده است که محدود به کشور تایلند میباشد.
آپدیت شبیه ساز Tencent Gaming Buddy عرضه شد. امکان اتصال به Google Play فراهم است ، اما بدلیل مشکلات توصیه نمیشود View attachment 100032
◄تــــوجـــــه :
------------------
1-نگران بالانس بازی و تقلب نباشید پابجی موبایل استفاده از شبیه ساز را تشخیص داده و شما را به سرور مختص شبیه سازها متصل میکند ، رقبای شما هم با شبیه ساز متصل هستند. View attachment 96221
2-در هر رقابت pubg mobile یک تعداد بات (npc) وجود دارند که هوش مصنوعی بالایی ندارند ، با کشتن آنها لوت بدست می آورید .
3- امکان بازی بصورت دو نفره و چهارنفره با دوستان خود (حتی اگر روی موبایل باشند) فراهم است.
4- برای بازی از DNS استفاده کنید. (اطلاعات بیشتر در پست دوم)
View attachment 99965 Size : 8 MB | Setup Launcher تذکر: در صفحه دانلود گزینه Public Beta را انتخاب کنید ، سپس روی دانلود کلیک کنید. لینک دانلود کمکی
بازی را به کمک روش AیاB نصب کنید.
روش A⏴دانلود به کمک لانچر
پس از کلیک بر روی فایل Setup که بالا دانلود کردید ، ابتدا Engine دانلود و نصب شده ، سپس بازی PUBG Mobile دانلود و نصب می شود . اگر در نصب با اشکال و کُندی مواجه شدید از v-p-n پرسرعت کمک بگیرید و آنتی ویروس خود را غیرفعال کنید و یا از روش B ادامه دهید.
روش B⏴ دانلود بازی جداگانه ( نصب دستی )
با کلیک بر روی فایل Setup لانچر که بالا دانلود کردید ، ابتدا Engine دانلود و نصب میشود ، پس از نصب Engine ، نصب بازی را Cancel کنید ، ادامه ی نصب را به صورت زیر ادامه دهید :
View attachment 99965 Size : 1.7 GB | APK Version 11.0.10565 تذکر: نصب شامل Engine نمیشود ، انجین اندروید باید توسط شبیه ساز دانلود و نصب شود.
فایل فقط مخصوص آپدیت11 میباشد.
1- لانچر (appmarket.exe) را اجرا کنید ، اگر زبان لانچر انگلیسی است آن را به چینی تغییر دهید. در اجرای بعدی زبان تغییر میکند.
مرحله اول: View attachment 101892
مرحله دوم: View attachment 101893
2- در این مرحله روی علامت مشخص شده در تصویر پایین کلیک کنید و فایل دانلودی [ APK 1.7 GB ] را در اختیار لانچر قرار دهید.
◄ نکات فنی مهم:
در صورت بروز مشکل : - نرم افزار را از فایل AppMarket.exe اجرا نمایید.
(مسیر احتمالی : \Program Files\TxGameAssistant\AppMarket )
- فایلهای appmarket.exe و androidemulator.exe را روی حالت run as admin قرار داده و apply کنید.
- برای اطمینان بیشتردرایور کارت گرافیک ، سایر درایورها و ویندوز خود را حتما بروز کنید.
- فایلهای appmarket.exe و androidemulator.exe را روی حالت High Performance پردازنده گرافیکی اصلی اجرا کنید.
- ترجیحا تنظیمات گرافیکی Engine شاخه Rendering را روی +DirectX تنظیم کنید.
- نیاز به عمل خاصی برای تنظیم موس و کیبورد ندارید ، هنگام بازی کلیدF1راهنمای صفحه کلید رو فعال میکند.
- دکمه Ctrl نشانگر موس را فعال/غیرفعال میکند.
- کلید F11 پنجره بازی را FullScreen/Windowed میکند.
- امکان نمایش FPS (فریم ریت) از منوی شبیه ساز وجود دارد.
- کلید F9 (خارج از بازی) امکان دسترسی به Browser و Setting اندروید را فراهم میکند.
--
- مشخصات کاربری به بصورت آفلاین (Guest) ذخیره میشود. در صورت نیاز میتوانید حساب تـویـیتـر ، فیـسبـوک و گوگل پلی خودتون رو متصل کنید. [ توصیه توییــتر است ، آموزش در پست دوم ]
- برای پینگ بهتر سرور بازی رو روی اروپا تنظیم کنید.
- حالت Auto Open درب ها قابل تغییر است.
- میزان جمع آوری مهمات هر اسلحه قابل تنظیم هست.
- حساسیت موس قابل تنظیم است.
◄نکات ضروری درباره تنظیمات داخل بازی PUBG Mobile :
- خم شدن به چپ و راست بطور پیشفرض فعال نیست . به شکل زیر فعال کنید : View attachment 92651
- عوض کردن سریع اسکوپ وجود دارد ، طبق شکل زیر فعال کنید : View attachment 96222