Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط g.o.w:
يكي يه والپيپر ازsc:daبذاره
هنوز والپیپر زیبایی که ادم رو جذب بکنه ندادن بیرون
83.gif

ولی پیشنهاد میکنم این تاپیک رو از اول ببینی چون بیتشر عکس هاش از همین سایت هست چون یکی از اعضا اکانتشو داشت و کلی عکس گذاشت اگه نمتیونی همه رو بگردی بالای صفحه روی قسمت جستجوی این تالار کلیک کن و بازی مورد نظرت رو سرچ کن.
راه دیگه ای هم هست
به قسمت گالری تصوایر سایت رجوع کنید....اونجا همه پوسترها ر و با کیفیت بالا می اتونید ببینید
جستجو هم در اونجا راحت تر هست

نوشته شده توسط behzadr:
راه دیگه ای هم هست
به قسمت گالری تصوایر سایت رجوع کنید....اونجا همه پوسترها ر و با کیفیت بالا می اتونید ببینید
جستجو هم در اونجا راحت تر هست
اره اونجا هم هست ولی اونجا هنوز کامل نشده برای همین گفتم این تاپیک رو سرچ بکنه بهتره
38.gif

خب خیلی بازی ها چه معروف چه غیر معروف وجود دارن که والپیرشون تو اون قسمت نیست ولی چون این تاپیک همیشه update هست فکر میکنم همه چیز توش گیر میاد.
برو به گالری سر بزن هنوز خیلی مونده تا کامل بشه
83.gif

خب خیلی بازی ها چه معروف چه غیر معروف وجود دارن که والپیرشون تو اون قسمت نیست ولی چون این تاپیک همیشه update هست فکر میکنم همه چیز توش گیر میاد.
قول میدم اون قسمت گالری تصاویر از این تاپیک به روز تر و متنوع تر بشه.....

امین جان

پر کردن قمست گالری کاری نداره ولی اینکه قرار نیستش که ما از عکس های بی ارزش و تکراری
که توی هر سایتی پیدا میشه و تابلو هستند عکس بزارم

این قمست اون جوری که تایین شده معمولا عکس های تک و با کیفیت قرار داده میشه

و اینکه یه نکته رو هم بگم که این قمست گالری سایت داره از طرف کاربران مورد کم لطفی قرار
میگره مثل چت رووم که این قدر تلاش کردیم که چت رووم بزارند ولی اینکه اکثر اوقات خالی هستش

و اینکه تا اونجا که من پی برودم انگار تعداد کمی هستند میتونند با قمست گالری کار کنند و
عکس هایی که میخواند پیدا کنند و یا اینکه سری آخر عکس هایی که اضافه شده پیدا کنند

برای این حرفم هم دلیل دارم چون دو سه بار چک کردم و نتیجش رو دیدم .

حالا با کمک اقا بهزاد و دوستانی که توی این تاپیک طی این چند روزه عکس میزارند دوباره
میشه بهتر از قبل قمست گالری رو ابدیت کرد :cool:

دقیقا همین طوری هست...فکر میکنم مدیران ارشد سایت باید برای این مشکل چاره ای بااندیشن...چون که گذاشتن هر عکی کاملا آسان و بدون دردسر هست مثل همین تاپیک
فکر میکنم شما به سایت های خارجی که می رید اولین جایی که می روید قسمت پوسترهای بازی هاست
حالا اینجار رو دلیلشو نمی دونم
با این حال با اجرای یه روش مناسب می شه قسمت گالری رو با ارزش تر کرد

سلام.
من فکر میکردم گالری مخصوص همه نوع والپیپری هست ولی الان میبینم که نه فقط عکس های تک به هر حال دستت درد نکنه خلیل جان کارت اونجا عالیه.

فکر میکنم شما به سایت های خارجی که می رید اولین جایی که می روید قسمت پوسترهای بازی هاست
فروم کار درست اینجا یه جوری عرصه رو به جاهای دیگه تنگ کرده;)

قول میدم اون قسمت گالری تصاویر از این تاپیک به روز تر و متنوع تر بشه.....

بهزاد شما یه مدت نبودی صفحه ی های 10 به بعد که نیکروز اپدیتشون میکرد توجه بکن (صفحه اش رو مطمئن نیستم ولی همون حدود بود)

منظورت رو نمی فههم امین جون
من می خوام بگم با وجود قسمت گالری به نظر من این تاپیک از فعالیت خودش باید به نوعی تاپیک تقاضا مبدل کنه که هم قسمت گالری رشد کنه و هم بچه ها پوسترهای مورد نظرشونو درخواست کنند
وجود این تاپیک فعالیت قسمت گالری رو کم رنگ می کنه ....

نوشته شده توسط behzadr:
منظورت رو نمی فههم امین جون
من می خوام بگم با وجود قسمت گالری به نظر من این تاپیک از فعالیت خودش باید به نوعی تاپیک تقاضا مبدل کنه که هم قسمت گالری رشد کنه و هم بچه ها پوسترهای مورد نظرشونو درخواست کنند
وجود این تاپیک فعالیت قسمت گالری رو کم رنگ می کنه ....
اره باهات موافقم.
ولی اگه این تاپیک قفل بشه (که بهتره نشه) فکر نمیکنم قسمت گالری فرقی به حالش بکنه.
من میگم خلیل بهتره با مدیر ها صحبت بکنه بلکه یه تبلیغاتی برای قسمت گالری در سایت قرار بگیره.

ولی اگه این تاپیک قفل بشه (که بهتره نشه) فکر نمیکنم قسمت گالری فرقی به حالش بکنه.
من میگم خلیل بهتره با مدیر ها صحبت بکنه بلکه یه تبلیغاتی برای قسمت گالری در سایت قرار بگیره. __________________
البته من هم با بسته شدنش زیاد موافق نیستم....ولی این روش نسبتا باعث بی مهری کاربران با قسمت گالری میشه
این منظور منه که باید کمی روی این موضوع تامل شه

بهترین تبلیغ فک میکنم تمایل خود کابرها برای دیدن قسمت گالری هست....چون همه می دونند توی سایت ها گالری هم موجود هست...باید قسمت تصاویر تصادفی توی صفحه اول یا انجمن باشه و دوستان با دیدن تصاویر تشویق میشن به دیدن قسمت گالری....و همچنین وجود این تاپیک خودش کمی باعث دوری از این موضوع میشه
وقتی قسمت گالری قوی باشه خود به خود این تاپیک هم بسته می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or