Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط HellBoy:
بچه ها من یه Wallpaper داشتم گفتم حیفه نذارم/
خودمم نمیدونم واسه کدوم بازی یا اصلا واسه بازیه یا نه
4_12_12.gif
ولی قشنگه/

خدانگهدار
23_11_60.gif

این تصویری که گذاشتی ماله بازیه ShellShock: Nam '67 هستش. ماله ساله 2004.که امتیازی بیشتر از 5.4 ازگیم اسپات نگرفت. و یکی دیگه از محصولات Eidos Interactive هست که بنده های خدا از همون سالها شروع کردن بد بیاری و این چیزا.

919861.jpg

آخرین ویرایش:
سلام

فکر میکنم اولین وال پیپر از بازی SONIC RIVALS باشه که همین الان دیدم تو سایت GameWallpapers.Com گفتم شاید جالب باشه . (من معمولا زیاد تو این سایت نمیرم چون از بازیهایی که دوست دارم والپیپر نمیزاره)
این بازی توسط استودیو BackBone Entertainment برای کنسول PSP در حال ساخت است

در ضمن بهزاد جان ممنون به خاطر والپیپر از FF X-2 من اینو این مدلی شو ندیده بودم ;)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
جناب g.o.w این ها که عکس والپیپر نیست در ضمن اندازشون هم خیلی کوچیکه!!!

برای دیدن والپیپر بزرگ اینجا برو: Gears of War

:twisted:خودم ميدونم iq
نميدونم چجوري به صورت عكسهاي كوچيك كه روشون كليك ميكني بزرگ ميشن بزارم:eek:

نوشته شده توسط g.o.w:
:twisted:خودم ميدونم iq
نميدونم چجوري به صورت عكسهاي كوچيك كه روشون كليك ميكني بزرگ ميشن بزارم:eek:
یکم ادب داشتن چیز بدی نیست بعضی اوقات!!
امیدوارم دفعه آخری باشه که چنین پست هایی با محتوای این چنین زده می شه چون دفعه بعد با کاربر برخورد خواهد شد. حالا شاید بعضی اوقات حرف هایی در پست ها زده می شه که از کنارش بدون برخورد می گزریم ولی دیگه پست هایی که توهین مستقیم با هر کلامی باشد نادیده گرفته نخواهد شد!

در ضمن دلیل نمی شه چون چیزی رو درست نمی دونید هر جوری خواستید در تاپیک ها رفتار کنید و بعد ندانستن را دلیلی برای کار خود قرار دهید. اگه در مورد طریقه عکس گزاشتن و مسائل دیگر سوال می کردی حتما اعضا کمکت می کردن.

نوشته شده توسط Lich King:
یکم ادب داشتن چیز بدی نیست بعضی اوقات!!
امیدوارم دفعه آخری باشه که چنین پست هایی با محتوای این چنین زده می شه چون دفعه بعد با کاربر برخورد خواهد شد. حالا شاید بعضی اوقات حرف هایی در پست ها زده می شه که از کنارش بدون برخورد می گزریم ولی دیگه پست هایی که توهین مستقیم با هر کلامی باشد نادیده گرفته نخواهد شد!

در ضمن دلیل نمی شه چون چیزی رو درست نمی دونید هر جوری خواستید در تاپیک ها رفتار کنید و بعد ندانستن را دلیلی برای کار خود قرار دهید. اگه در مورد طریقه عکس گزاشتن و مسائل دیگر سوال می کردی حتما اعضا کمکت می کردن.

اين كجاش توش توهين داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-"
:cursing::cool1::coolgun::cross:

نميدونم چجوري به صورت عكسهاي كوچيك كه روشون كليك ميكني بزرگ ميشن بزارم

81.gif

این عکس ها اصلا خودشون کوچیک هستن منظورم من این بود یعنی اصلا ارزش والپیپری ندارند!!!!!!!
گزاشتن Thumbnails مگه عکس رو بزرگ میکنه؟؟
:cursing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or