هم می تونه توی فرم باشه و هم صفحه اول که اونجا صورت بهتری داره
الان دوستان پوستر می ذارن و کابرهای میهمان بدون عضویت قادر به برداشتن عکس ها هستند ولی قسمت گالری این طوری نیست
اگه این مشکل هم برطرف بشه دیگه کاربرهای میهمان هم برای داشتن عکس ها باید اعضو بشند
کاربران عکس هایی که توی گالری گذاشته میشه رو دوست دارند و به اونها علاقمند هستند
اینجا مشکلی که هستش عدم شناخت اونها به شیوه کار گالری هستش
ببیند هر وقت یک سری عکس جدید آپلود میشه توی قمست عکس های جدید برید همه اونها
رو نوشن میده که من معمولا 30 تا عکس در هر بار آپلود میکنم
حالا توی هر صفحه 15 عکس به صورت راندوم نشون داده میشه .!
خوب توی صفحه اول گالری همه سه عکس اخر رو نشون میده که بیشتر تعداد تماشاها رو داره
مثلا بالای 15 بار .! و ممکنه به 28 بار هم برسه .!
حالا اون عکس چهارم که میفته توی صفحه عکس های جدید میر زیر 7 با بازدید در صورتی که
از همون بازی هستش و خیلی جالب هم هستش ولی ...
من دو بار تست کردم دو تا از عکس ها رو در دو زمان مختلف از صفحه های اول و دوم قمست
عکس های جدید گالری توی تاپیک بک گراند که دوستان بک گراند خدشون رو میزاشتند گذاشتم
دیدم که بازدید شد 16 بار در صورتی که اون در صفحه دوم بودش و فقط 4 بار بازدید داشت ولی
یهو رسید به 16 بار .!
ولی بازم این کار رو تکرار کردم بازم همون جواب قبلی رو بهم داد .؟
خوب این ، این رو نشون میده که کاربران نمیدونند که کی گالری آبدیت شده و یا اگه شده چند
تا عکس هستش و یا چطوری باید دنبال اون 30 عکس اخری بگرند و یا اصلا چطوری دنبال بازی
مورد علاقه خدشون بگردند .؟
++++++++++++++++++++
در مورد قفل کردن این تاپیک که اصلا غیر ممکن هستش
چون اعضای دیگه هم هستند که عکس آپلود میکنند و زحمت میکشند دلیل نمیشه که این
تاپیک تعطیل بشه فقط برای جلب عکسه های گالری
بعد گالری قرار عکس های تاپ قرار داده بشه پس منی که مثلا توی هر بار 50 تا عکس میارم
و گلچین میکنم با بقیه عکس ها باید چی کار کنم در صورتی که اونها هم ارزش دارند .!
[quote در مورد قفل کردن این تاپیک که اصلا غیر ممکن هستش[/quote]
پس همه چی افتاد گردن من!!!
من هم اصلا حرفی از قفل کردن تا اونجایی که الان یادمه(!) نزدم.من نظرم بر این اساس بوده چرا استفاده کاربران میهمان می تونه از این تاپیک بدون عضویت باشه ولی در قسمت گالری این گونه نیست
من میگم عکسهایی که ما در قسمت گالری داریم ویا در این تاپیک باید برای هر دو ارزش قایل بود(به قول خلیل خوب قسمت گالری عکس ها بهتری گذاشته میشه)
در هر حال این نظر من بود.خواستم منتقل کنم عقیده خودمو....
سلام.
کارت عالیه ارشام.
میگم از عشقمون چیزی جدید نداره؟؟؟
+++++++++++++++++
بهزاد کی گفت رو سره شما خراب شده من بحث قفل رو زدم منظورمم این وبد که برای افزایش مراجعه ی بروبچ به گالری احتیاج نیست این تاپیک قفل بشه یه سو تفاهم بود...