Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Patrick Soderlund می گوید: "Frostbite 2 برای نسل بعد طراحی و ساخته شده است. "

Frostbite-2-Logo.jpg

Patrick Soderlund مدیر عامل اسبق DICE بیان کرده است که موتور به کار گرفته شده در بازی های Battle*Field 3 و Medal of Honor: Warfighter قدرتی فراتر

از آنچه که گیمران تصور میکنند دارد.

Gamasutra از ایشان پرسیده است که " آیا هدف شما از ابتدا کیفیت بهتر این بازی (Battle*Field 3) بر روی ورژن PC این بازی بوده است" ؟

Soderlund پاسخ داده است: "بله, من با شما موافق هستم-در کل Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده است. ما قصد داریم با این موتور چیزهایی در مقیاس

بزرگتر بسازیم. بدون شک آنچه که شما در Battle*Field 3 نهایت قدرت این موتور نیست. این آغاز راه است, راهی که ما آن را شروع کردیم و در حال پیشروی در آن هستیم.

اما برای حرکت کردن در این راه باید تکنولوژی داشته باشیم که به ما در آنچه که قرار است در آینده اتفاق بی افتد اعتماد به نفس دهد. انیمیشن یکی از ارکان اصلی می باشد

که ما نمی خواهیم در آن کوتاهی کنیم. اما چگونه می توانیم نه تنها یک گام کوچک بلکه یک جهش بزرگ در انیمیشن ایجاد کنیم؟ " او افزود: "این سوال ما را به سمت

جذب و گردآوری تیم فیفا سوق داد, تیمی که یک سیستم پیشرفته انیمیشن دارد. صدا بخش دیگر کار ما می باشد. و بعد از آن بخش های تخریب و رندرینگ. تخریب قسمت

جذاب و نفس گیر کار است."

این موتور همچنین در بازی Need for Speed: The Run نیز بکار گرفته شده است.

منبع

همچنین در خبری دیگر که بر روی سایت قرار گرفته است آقای Yoshiaki Hirabayashi گفته است : " طول داستان رزیدنت ایول 6 طولانی تر و قابل توجه تر از

رزیدنت ایول 5 خواهد بود.

آخرین ویرایش:
میثم قبول دارم حرفت رو منتها این وسط یه مسئله ای هست. خودت که داری بازی میکنی میدونی این بازی چقدر عظیمه. اتفاقا با بچه ها قبلا بحثش شده بود که بازی از بس بزرگه نمیشه همه چیشو پیش بینی کرد. چجوری بگم، بازی یه جورایی اوپن سورسه (نه به معنای اوپن سورس، به معنای اینکه عظیمه) و همه کاری میشه توش انجام داد. خیلی کارا انجام میشه تو بازی که اصلا امکان نداره اون تیم پشت بازی تونسته باشه قبلا پیش بینی کرده باشه اینا رو. واسه همینه که بازیکن ها تند تند گلیچ پیدا می کنن واسش. این پچ هایی هم که میدن همشون در راه حل همین مشکلات و آنبالانس بودن بازی ـه. من همون روزای اول که شروع کردن به بازی و تفاوت عظمت BF3 رو نسبت به BC2 دیدم، گفتم این بازی اندازه یک نسل بزرگتر از شماره قبلی خودش شده. اصلا این عظمت گیم پلی روی کنسول های الانی چیز تخیلی بود که حالا هر جور شده دایس یه جوری چپوندش توی کنسول های این نسل. از کم کردن تعداد نفرات نسبت به PC بگیر تا کوچیک کردن محیط ها و ...

ببینید ، الان چیزی که معلومه 2تا بازی هست که دایس با این انجین داده بیرون ، هر دوی بازیها از سطح انتظارات بسیار پایینتر بودن ، کلا من فقط یه سری جلوه های بصری از این انجین دیدم و دیگر هیچ ، باگهای زیاد ، تخریب پذیری و فیزیک نا متعادل (شما یه نارنجک بنداز کنار یک نخل ببین چقدر مصنوعی کنده میشه) کلا تو این 2 بازی موتور خشکی بوده (نظر من)

حالا نمیشه بگی صد در صد ولی روی D11 خیلی خوب بود >:d< !
مهم اینه که 9 نبود :>:d ولی 10 و 11 بود .
اگه اینطوره که اوکی >:d<
ولی 1% هم از دایرکت 11 بهره نبرده بود بازی !
نو آفِنس :d
چقدر ویرایش میکنی پُستت رو ! :d

موتور رو بیخیال مهم اینه که کالاف مضخرفه
-کاربر ترول سایت
++++++++++++++++++++++++++++++++++
چه خبره جدیدا همه موتورا رو برای نسل بعد میسازن:دی

اگه اینطوره که اوکی >:d<
ولی 1% هم از دایرکت 11 بهره نبرده بود بازی !
نو آفِنس :d
چقدر ویرایش میکنی پُستت رو ! :d
جان؟ MSAA و استفاده ی اون در یک انجین که Fully Deferred shading هستش در DX9 امکان پذیر نیست این فقط یک نمونه از ویژگی های این انجین هستش

این Frostbite 2 بدجوری شیره سیستم رو میکشه. :دی

موتوری بر پایه دایرکت ایکس 9 واسه نسل بعد است ؟؟؟
خوشمزه این موتور بر پایه DX11 هست:دی، بدون شک تا 1-2 سال دیگه عناوین شاخ تری با این موتور ساخته میشه و من حس می کنم Dice برنامه های جالبی برای PC با این هیولا داره.

این Frostbite 2 بدجوری شیره سیستم رو میکشه. :دی

خوشمزه این موتور بر پایه DX11 هست:دی، بدون شک تا 1-2 سال دیگه عناوین شاخ تری با این موتور ساخته میشه و من حس می کنم Dice برنامه های جالبی برای PC با این هیولا داره.

frostible2 حداقل از لحاظ نورپردازی در ابتدایی ترین حالت نسل بعد بود و افکت هاش هم کم نبودن ولی خواب تو همون bf3 پیک performanc ش رو گذروند.
اگر بخواد با همین حالت یعنی بدون اپدیت فاحش بره تو نسل بعد عنوان ضعیفترین موتور نسل بعد رو یدک خواهد کشید

ببینید ، الان چیزی که معلومه 2تا بازی هست که دایس با این انجین داده بیرون ، هر دوی بازیها از سطح انتظارات بسیار پایینتر بودن ، کلا من فقط یه سری جلوه های بصری از این انجین دیدم و دیگر هیچ ، باگهای زیاد ، تخریب پذیری و فیزیک نا متعادل (شما یه نارنجک بنداز کنار یک نخل ببین چقدر مصنوعی کنده میشه) کلا تو این 2 بازی موتور خشکی بوده (نظر من)
کودوم بازی های رو شما میگید که از سطح انتظارات پایین بودن؟!

میثم قبول دارم حرفت رو منتها این وسط یه مسئله ای هست. خودت که داری بازی میکنی میدونی این بازی چقدر عظیمه. اتفاقا با بچه ها قبلا بحثش شده بود که بازی از بس بزرگه نمیشه همه چیشو پیش بینی کرد. چجوری بگم، بازی یه جورایی اوپن سورسه (نه به معنای اوپن سورس، به معنای اینکه عظیمه) و همه کاری میشه توش انجام داد. خیلی کارا انجام میشه تو بازی که اصلا امکان نداره اون تیم پشت بازی تونسته باشه قبلا پیش بینی کرده باشه اینا رو. واسه همینه که بازیکن ها تند تند گلیچ پیدا می کنن واسش. این پچ هایی هم که میدن همشون در راه حل همین مشکلات و آنبالانس بودن بازی ـه. من همون روزای اول که شروع کردن به بازی و تفاوت عظمت BF3 رو نسبت به BC2 دیدم، گفتم این بازی اندازه یک نسل بزرگتر از شماره قبلی خودش شده. اصلا این عظمت گیم پلی روی کنسول های الانی چیز تخیلی بود که حالا هر جور شده دایس یه جوری چپوندش توی کنسول های این نسل. از کم کردن تعداد نفرات نسبت به PC بگیر تا کوچیک کردن محیط ها و ...
آره اتفاقن همینم هست که من حداقل من هیچ وقت زیاد بعد از عرضه ی بازی نتوپیدم به بازی چون بعضی وقت ها اینقدر دست بازیباز توی دنیای BF3 باز هست که شاید اصلن بازیساز نتونه فکرش رو بکنه، خودم چند وقت پیش دیدم یکی از تک تیر انداز ها تو مپ نوشهر بود فکر کنم رفته بود بالای یه آنتن همچین چیزی ملت رو میزد :دی. خیلی باحال بود.
درسته همش رو نمیشد پیشبینی کرد و خب BF3 رو میشه اولین عنوان از سری جدید BF دونست ولی به هر حال توقعی که از Dice میره اینه بتونه با توجه به نسخه های پیشین یک سری چیز هارو پشت سر هم پیشبینی کنه. توقعم از موتور FB2 خیلی بالاتر از این حرفاست، که امیدوارم در نسخه های بعدی خیلی بیشتر بهش توجه بشه. به هر حال من دارم با سیستمی BF3 بازی میکنم که Crysis Warhead رو هم اجرا میکنه. ولی یک نگاه بنداز به تفاوت این بازی . . .
موتورشون خیلی جای کار داره نمونش رو یکی از بچه ها گفت همین قطع شدن دار و درخت رو خیلی زیباتر میتونستن طراحی کنند. میدونی منظورم چیه؟ خیلی وقت نزاشتن خیلی جاها رو که میری میبینی خیلی بهتر میشد کار بشه، یعنی یه انیمیشن بهتر بزارن یا یه کدنویسی روون تر، چون عملن میبینی یک انفجار از پردازنده قدرتی رو میگیره ولی اونقدر روون نیست.
کاش قشنگ میتونستم منظورم رو برسونم.
نمونه خیلی ساده ترش توی BFBC2، توی این بازی میتونستی کل خونه رو بزنی بترکونی ولی زحمت به خودشون نداده بودن یه انیمیشن ساده برای تخریب کل خونه درست کنند که به شکل از پیش تعیین شده هم باشه مشکل نداشت اون وقت چقدر جذاب تر میشد تخریب ساختمونا؟ . . .

به هر حال BF3 نسخه ی اول از FB2 بود باید منتظر نسخه های بعدی باشیم ببینیم چی در میاد مطمئنم روز به روز بهتر میشه.

پ.ن : خواستم بگم، من یکی از معدود آدم هایی بودم که تا قبل از عرضه ی BF3 خیلی تو سایت نالیدم، فکر کنم خود فرین هم یادشه؟ چندبارم باهام دس به یقه شد :دی که میگفتم هایپ میکنند. و فکر میکنم بازم یکی از معدود ادمهایی بودم که بعد از عرضه ی بازی نظرم رو عوض کردم و گفتم واقعن فراتر از انتظار من بود.

فکر نمی کنم حرف درستی باشه این انجین بر مبنای dx10 ساخته شده نسل بعدی dx11 هست اما در اینکه بتل بهترین گرافیک تا این لحظه هست شکی نیست(pc البته)

کودوم بازی های رو شما میگید که از سطح انتظارات پایین بودن؟!
بتل 3 !
یک نگاه تریلر های قبل از رلیز بازی رو بندازید !!!!
oops
راست میگی وحید جون
یادم نبود کرای انجین و آنریل و هَوُک و بقیه قراره درجا بزنن که یکی دو سال دیگه فراستبایت بخواد عناوین شاختری بسازه :laughing:

بتل 3 !

oops
راست میگی وحید جون
یادم نبود کرای انجین و آنریل و هَوُک و بقیه قراره درجا بزنن که یکی دو سال دیگه فراستبایت بخواد عناوین شاختری بسازه :laughing:

BF3 ؟!!! چیش الان از سطح انتظارات پایینتر بود؟ من هر چقدر دارم به تریلر های قبل از بازی نگاه میکنم فرقی نمیبینم. شاید شما میبینید و این جماعتی که صبح تا شبشون با این بازی میگذره کور هستن. در ضمن سطح انتظار رو شما چی معنی میکنید؟ گرافیک؟ یا گیم پلی ؟

بتل 3 !

oops
راست میگی وحید جون

عزیزم اون تریلر های لانچ بازی همه با Pc اونم با gtx580 sli بود بعد انتظار داری داری همون سطح کیفیت رو سیستمی که حتی 560 که خود بازی هم اعلام کرده بودش داشته باشی ! سخت در اشتباهی !
b3 هم رو کنسول و هم رو pc یکی از بهرین هاس دلیلش هم فروش بازی هستش که بعد این همه مدت مثل فیفا تو صدره .

BF3 ؟!!! چیش الان از سطح انتظارات پایینتر بود؟ من هر چقدر دارم به تریلر های قبل از بازی نگاه میکنم فرقی نمیبینم. شاید شما میبینید و این جماعتی که صبح تا شبشون با این بازی میگذره کور هستن. در ضمن سطح انتظار رو شما چی معنی میکنید؟ گرافیک؟ یا گیم پلی ؟

مانُور دایس قبل از انتشار بازی 80% روی سینگل بود و گرافیک که صحنه های تریلراش با چیزی که توی بازی نشون داد فرق داشت !
هم فیزیک، هم افکت ها و هم حتی جای اشیاء و وسایل نقلیه و غیره !!
نمونه ی بارزش هم یکی مرحله ی thunder run یکی هم همون مرحله ی اول از زمانی که میره دنبال خنثی کردن بمب تا آخر مرحله !
نصب ندارم با عکس نشون بدم
زود پای جماعتی که صبح تا شب اینرو بازی میکنن کشیدی وسط که من فردی که اشتباه میکنه بشم؟ :d
من سطح انتظارات رو چیزی نمیدونم جز نمایش قبل از انتشار بازی و چیزی که توی نمایشگر خودم میبینم !

---------- نوشته در 04:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:52 PM ارسال شده بود ----------

عزیزم اون تریلر های لانچ بازی همه با Pc اونم با gtx580 sli بود بعد انتظار داری داری همون سطح کیفیت رو سیستمی که حتی 560 که خود بازی هم اعلام کرده بودش داشته باشی ! سخت در اشتباهی !
b3 هم رو کنسول و هم رو pc یکی از بهرین هاس دلیلش هم فروش بازی هستش که بعد این همه مدت مثل فیفا تو صدره .
:confused:
کلا سعی میکنم کامنتت رو ندید بگیرم !!!
ولی چرت گفتی !
مثلا اونا توی نمایششون اپشن سوپیر اکستریملی های داشتن که اون کیفیت رو با 580 اس ال ای داده بعد موقع لانچ بازی اپشن گرافیک تا های بالا میرفته که همه بتونن بازی کنن ؟؟
نکنه فکر کردی من روی تنظیمات مدیوم بازی کردم بعد اومدم میگم فرق داشت با چیزی که قبل لانچ نمایش دادن ؟؟؟ :laughing:

والا من رو pc دقیقا همون چیزی که تو تریلر ها بود رو دیدم.شما سیستمت ضعیف هست یا مثلا انتظار داری کنسول با pc گرافیکش یکی باشه اون بحثش جداست
آره من سیستمم ضعیفه، بعد رو low بازی کردم، بعد الان ناراحتم که چرا تفاوت داشت با نمایشاشون :cheesygri :arrowu:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or