Free Games with Plus | PS4

برعکس ماه قبلی که خیلی درپیت بود و هیچی برای من نداشت، این ماه خیلی خوبه! :دی
The Unfinished Swan رو که خیلی دوست داشتم تجربه کنم ببینم چطوره. Hohokum هم همین طور. Ether One رو هم بازی نکردم و به نظر چیز نسبتاً جالبی باشه.
این وسط دو تا از بازی ها رو هم انجام دادم که خوشبختانه یه جوری هستن که میشه تکرارشون کرد. :دی Guacamelee که نسخه اصلی رو بازی کردم و خیلی حال کردم و حالا نسخه ویژه و این جور چیزا هست! :دی Race the Sun هم از اون بازی هایی هست که حال و هوای خاص خودش رو داره و بعضی وقت ها خیلی کیف میده.
ولی همچنان کمبود یه بازی گنده به چشم میخوره. این همه بازی از 2013 و اوایل 2014 هست که دیگه زمانش رسیده اون ها رو بذارن. Knack, KZ: Shadow Fall, AC IV و NFS: Rivals و ...
من همین الان ایمان آوردم آریا :دی یادته میخواستم این unfinished و اینا رو بخرم، که لحظه آخر که زدم checkout کنم، وقت تخفیف ها تموم شد و نتونستم بگیرم؟ حکمتی در کار بوده :دی

هر چند شایعات کاملا اشتباه از آب درومد ولی من تقریبا مطمئنم هر سه بازی ای که شایعه شده بود (Rayman / Knack / Shovel) در آینده نزدیک روی پلاس عرضه میشن (طبق تجربه میگم) احتمالا ماه بعد از E3...
بازیهای این ماهم خوبن (حداقل سه تا از 5 تا با سلیقه من سازگارن) البته بهترین ماه نیست اما از ماه قبل خیلی خیلی بهتره :)

جلل خالق! همین یکی دو روز پیش میخواستیم Guacamelee رو با یکی از بچه ها بخریم که امروز اومدم این خبر رو دیدم! اگر میخریدیم و بعد این خبر رو میدیدم ضد حال عجیبی میشد :دی

برای من به شخصه بازی های این ماه یکی از بهتریناست. هم The Unfinished Swan رو خیلی دوست داشتم بازی کنم و هم Guacamelee رو .

خب این ماه برای من یکی که خوب در اومده بازیاش.

ماه های قبل هم خیلی از بازیها رو آشنایی نداشتیم باهاشون ولی بعضیاشونو که بازی میکردیم میدیدیم چه چیز خوبی هستن و ما نمیدونستیم!!

این ماه بر عکس ماه های قبل از بین بازیهاش سه تا رو کاملا اخبارشو دنبال میکردم و همیشه هم منتظر بودم یه تخفیفی اساسی بشه یا تو پلاس فری بشه که بازیشون کنم و این ماه این اتفاق افتاد.

یه نکته جالب تو این ماه حال دادن اساسی سونی به ویتا دارها بود با اینکه ویتا هنوز خیلی بازی خوب داره که هنوز رایگان نشدند ولی سونی ماه های قبل خیلی به ویتا دارها سخت میگرفت و چیز خفنی فری نمیکرد براشون اما این ماه هر سه بازی ای که من مشتاقشون هستم یا کراس بای هستن یا انحصارا برای ویتا رایگان شدند که از این نظر من هر سه بازی رو یعنی unfinished swan - murasaki baby - hohokum رو برای ویتا دانلود میکنم تا بعد ماه ها خاک خوردن یه چند روزی اساسی از ویتا کار بکشم:d

Ether one هم هیچی ازش نمیدونستم ولی الان یکم گیم پلی ازش دیدم بنظر چیز جالبی میاد متاش هم فکر کنم نسخه پی سی 82 بود که نمره خیلی خوبیه

لووول الان دیدم یکی تو کامنت های بلاگ اروپا پلی استیشن یه نظر سنجی گذاشته که تعدا ناراضی ها از این ماه 4 برابر راضی ها هستش:d

حالا یه ماه که باب میل من هست همه شدن منتقد:d

Attachments

• Screenshot_2015-04-30-17-23-38-1.jpg
    Screenshot_2015-04-30-17-23-38-1.jpg
    59.8 KB · مشاهده: 65
آخرین ویرایش:
لیست بازی های رایگان ژاپن که از 7 می قابل دانلود هستش برای مشترکین پرتعداد ژاپن مخصوصا در ایران:d

PS3

• Brothers: A Tale of Two Sons
PS4

• Trials Fusion
PS Vita

• Atelier Totori Plus: The Adventurer of Arland

ترايال خيلي بازيش توپه! من امريكام راهي هست دانلودش كنم؟

ضمنا ياداوري طبق روال هميشگي بكنم كه قرار بود همه بازياي اين ماه رو بخرم و خوب شد نخريدم. هار هار هار هور هور هور

ترايال خيلي بازيش توپه! من امريكام راهي هست دانلودش كنم؟

ضمنا ياداوري طبق روال هميشگي بكنم كه قرار بود همه بازياي اين ماه رو بخرم و خوب شد نخريدم. هار هار هار هور هور هور
اکانت ژاپن میسازی پلاسش رو از استور فعال میکنی و دانلود میکنی:دی

سلام داداش
اکانت ژاپن میخام بسازم ولی ژاپنی هست؟؟؟؟ اموزش یا چیزی هست برا ساخت اکانت ژاپن؟؟؟؟ مثل امریکا ادرس و زیپ کد میخاد؟؟؟؟
اره. ترتیب فیلدهای ثبت نام رو میتونی یاد بگیری چه جوریه و بعد ثبت نام کنی. ایمیلش ظاهرا نیاز به تایید داره . شهر و پستال کد رو من فیک زدم قبول کرد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or