من همین الان ایمان آوردم آریابرعکس ماه قبلی که خیلی درپیت بود و هیچی برای من نداشت، این ماه خیلی خوبه!![]()
The Unfinished Swan رو که خیلی دوست داشتم تجربه کنم ببینم چطوره. Hohokum هم همین طور. Ether One رو هم بازی نکردم و به نظر چیز نسبتاً جالبی باشه.
این وسط دو تا از بازی ها رو هم انجام دادم که خوشبختانه یه جوری هستن که میشه تکرارشون کرد.Guacamelee که نسخه اصلی رو بازی کردم و خیلی حال کردم و حالا نسخه ویژه و این جور چیزا هست!
Race the Sun هم از اون بازی هایی هست که حال و هوای خاص خودش رو داره و بعضی وقت ها خیلی کیف میده.
ولی همچنان کمبود یه بازی گنده به چشم میخوره. این همه بازی از 2013 و اوایل 2014 هست که دیگه زمانش رسیده اون ها رو بذارن. Knack, KZ: Shadow Fall, AC IV و NFS: Rivals و ...
هرچي كمتر دانلود كنيد سرور براي مايي كه ميگيريمش خلوت تر ميشهشدو فال رو یه پولی هم بدن بگن دانلودش کن من نمیکنم بسکه بیخود بود بازیش.

اکانت ژاپن میسازی پلاسش رو از استور فعال میکنی و دانلود میکنیترايال خيلي بازيش توپه! من امريكام راهي هست دانلودش كنم؟
ضمنا ياداوري طبق روال هميشگي بكنم كه قرار بود همه بازياي اين ماه رو بخرم و خوب شد نخريدم. هار هار هار هور هور هور
سلام داداشاکانت ژاپن میسازی پلاسش رو از استور فعال میکنی و دانلود میکنی![]()
اره. ترتیب فیلدهای ثبت نام رو میتونی یاد بگیری چه جوریه و بعد ثبت نام کنی. ایمیلش ظاهرا نیاز به تایید داره . شهر و پستال کد رو من فیک زدم قبول کردسلام داداش
اکانت ژاپن میخام بسازم ولی ژاپنی هست؟؟؟؟ اموزش یا چیزی هست برا ساخت اکانت ژاپن؟؟؟؟ مثل امریکا ادرس و زیپ کد میخاد؟؟؟؟