نگاه اصلا نمی خواد به روزی که معرفی میشه نگاه کنی تو کلا اینو تو ذهنت هک کن بگو بازیا کی میان رو استور؟ اولین سه شنبه ماه جدید به تقویم میلادی نه شمسی...من اخرش نفهمیدم
جور دیگه هم میشه گفت ملت دلشون واسه تو سره هم زدن و ناسزا گفتن به بازیهای رایگان پلاس تنگ شدن ، بالاخره کم سرگرمی ای نیستچقدر لحظه شماری میکنید برای معرفی ایندی های رایگان سونی
ایندی درست درمون هم نمیده که آدم دلش خوش باشه
دقیقا انقدر که ملت منتظر این واقعه ن، منتظر بازی ها نیستنجور دیگه هم میشه گفت ملت دلشون واسه تو سره هم زدن و ناسزا گفتن به بازیهای رایگان پلاس تنگ شدن ، بالاخره کم سرگرمی ای نیست![]()
منم. نسخه هاي قبليش هم خيلي بهترن از اين. زياد مالي نبود متاسفانه.شایعه شده یکی از بازیای این ماه lbp3 هست. امیدوارم درست نباشه دارمش![]()
رو ps3 هم داشتمش ولی اینقد لودینگش طولانی و اعصاب خورد کن بود بیخیالش شدم.خدارو شکر دیگه رو 4 این مشکل نداشت. من که ازش خوشم اومد، مخصوصا هیروها که تنوع خوبی به گیمپلی داده بودن.منم. نسخه هاي قبليش هم خيلي بهترن از اين. زياد مالي نبود متاسفانه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من بازیش کردم. اون موقع که داشتمش همه میگفتن باید پلاس داشته باشی تا کلی مرحله باز کنه. ولی اون موقع نداشتم پلاس.خدا کنه درست باشه من بازی نکردمش.
هربار که شایعه شده درست از آب در نیومده امیدوارم این هم مثل قبلی ها بشه و فقط شایعه بمونهشایعه شده یکی از بازیای این ماه lbp3 هست. امیدوارم درست نباشه دارمش
![]()
شوخی میکنی دیگه؟بازیای این ماه تک تکشون عالین .
خصوصا not a hero که تو مایه های هاتلاینه منتها ساید اسکرولینگ ـه
lbp3 هم که دارم ولی یکی از باحال ترین پلتفرمر های PS4 ـه درحال حاضر .
ببینید دوستان به این میگن یه ماه خوب توی پلاس .