لازم میدونم که یه چیزایی بگم چون اصلا باهاتون موافق نیستم و پلاس واسه من حداقل محتوای خوبی رو فراهم کرده. این انگ فن بوی بودن هم روی من جواب نمیده چون همه میدونن وقتی از یه کار سونی خوشم نیاد یا از یکی از عناوین انحصاریش خوشم نیاد خیلی راحت میام انتقاد میکنم و مشکلی که باهاش دارم رو میگم.
60 دلار در سال میدید پلاس که واسه هر ماه میشه 5 دلار! یعنی این 3-4 تا بازی (اگه در کنارش PS3 یا ویتا هم داشته باشید میشه 5-6 تا) ارزش 5 دلار نداره؟!
همین Project Cars یا AAAهای معروف رو هم هر کسی طرفدار سبکش بوده به احتمال زیاد خودش تهیهاش کرده حالا بگذریم از اینکه همین Project Cars صد بار توی PSN تخفیف خفن خورده (حتی فک کنم یه بار 8 دلار شده بود) دیگه وقتی یه بازیه 60 دلاری اینهمه تخفیف خورده و هنوز نخریدیش معلومه خیلی به بازی اهمیتی نمیدی (البته میدونم این مورد استثنا هم داره)
یکی دیگه از مزایای پلاس همین Cloud Saving بوده که تقریبا هیشکی تحویلش نمیگیره ولی چند بار وقتی بازی کرش کرده یا اتفاقی سیوش پریده، Saveهامو نجات داده و بعضی مواقع خیلی مفید ظاهر میشه.
وقتی به بازیهایی که تا الان رایگان شده فکر میکنم میبینم که اگه رایگان نشده بود اصلا فرصتش پیش نمیومد که تجربشون کنم. بازیهای فوقالعادهای مثل Gone Home، Furi، Guacamelee، Rocket League و حتی همین ماه 3 تا بازی خیلی خوب (This war of mine، Titan Souls و Day of the tentacle) رایگان شد که خیلی خیلی بیشتر از 5 دلار میارزن. من این سیاست سونی مبنی بر اینکه بازیهایی که خیلیا بازیش نکردن و تبلیغات گستردهای نداره رو رایگان میکنه رو دوست دارم چون خیلی بازیهای فوقالعادهای بین اینا وجود داشت/ داره که عمرا نمیخواستم/نمیخوام از دستشون بدم.
اینارو گفتم که فکر نکنید همه ناراضین و یا اونایی که راضین به قول شما فن بوی هستن! توی پستهای قبلی دیدم که یکی هم اومده بود حرفهای حال به هم زنی مثل دستتون توی جیب باباتونه و ماهی دو سه تا AAA میخرین و ... غیره رو گفته بود که باید بگم وقتی کسی رو نمیشناسین و خبری از وضعیتش ندارید بهتره ساکت باشید.
وقتی دوست ندارید یکی بهتون بگه که بازیهای ایندی رو باید دوست داشته باشید پس خودتون هم حق ندارید به یکی بگید نباید این روند رو دوست داشته باشی یا بهش انگهای بیپایه و اساس بزنی. اینارو هم نگفتم که بگم اشتباه میکنید یا فقط چیزی که من میگم درسته، گفتم که بدونید وقتی شما ناراضی هستید دلیل نمیشه برای اینکه سونی باید رقتارشو عوض کنه چون خیلیا هستن که راضین. این هم یه چیز منطقی هستن که بعضیا ناراضی باشن و بعضیا راضی... منم وقتی MGS و Resident Evil و 2K17 رایگان شد خیلی راضی نبودم چون دوتای اولی واسم مهم بودن و توی تخفیفات خریده بودمشون و NBA هم AAAای نبود که بخوام قبل از رایگان شدن بخرم و بعد از رایگان شدن هم مثل قبلش واسم مهم نبود.
اون دوست عزیزی که میگه کل دنیا از سونی سر پلاس ناراحته هم کاملا در اشتباه به سر میبرن چون معمولا افرادی که ناراضی هستن میان نارضایتیشون رو نشون میدن و بقیه دارن خیلی راحت بازیشونو میکنن.
اونایی هم که فقط برای انلاین بازی کردن پلاس میگیرن و بازیهای رایگان واسشون مهم نیست هم به نظرم حق اعتراض دارن و سونی باید یه سرویس جدا با قیمت کمتر یا حتی رایگان برای بازیهای آنلاین بزاره ولی وقتی نمیزاره دلیل نمیشه بیای هر ماه بازیهای پلاس رو بکوبی و به بقیه تهمت فن بوی بودن و ... بزنی