Free Games with Plus | PS4

ایول .. چند وقت پیش lbp تخفیف خورد ... میخواستم بگی م .. چه خوب شد نگرفتم ...

بازی های ps4 که خوبن .. Anna — Extended هم خوشم اومد ... جالب میاد ... باقیه هم خوشم نیومد ... البته به نظر ninja senki ارزش امتحان کردن رو داره
راضیم

دوستان دیگه LBP3 رو رایگان کردن خداییش راضی باشید:D این بازی واقعا عالیه از تک تک لحظه هاش لذت میبرید اگه بتونید با دوستاتون بازی کنید یک سری مراحل براتون باز میشه که اگه تک نفره میرفتید نمیتونسیید بریدش که واقعا عالین خیله فانه:x
من این بازی رو نزدیک یک ساله خریدمش زمانی که تو تخفیفا شده بود 10 یا 5 دلار دقیق یادم نیست:D خیلی باهاش حال کردم مثل دو نسخه قبلیش:x

• Like
Reactions: arash1996
از نظر من LBP3 بهترین نسخه ی سری هست:-" ، خیلی کامل تر و بهتر از نسخه های قبل شده! :دی
نکته مثبت پلاس شدنش اینه که چند نفر رو میشه گیر اورد برای مراحلی که نیاز به چند نفره بودن بود! (اونا رو نتونستم برم:| ) ، شاید دوباره دانلودش کنم:-"

• Like
Reactions: Nightmare_AW
از نظر من LBP3 بهترین نسخه ی سری هست:-" ، خیلی کامل تر و بهتر از نسخه های قبل شده! :D
نکته مثبت پلاس شدنش اینه که چند نفر رو میشه گیر اورد برای مراحلی که نیاز به چند نفره بودن بود! (اونا رو نتونستم برم:| ) ، شاید دوباره دانلودش کنم:-"
من موندم اینا که همه بازیای ویتا رو دادن چرا لیتل بیگ پلنتش رو ندادن ... البته بازی دیگه شدیدا وابسته به کنترل ویتا بود ... ۳ رو هنوز نزدم .. ولی به نظرم بهترین لیتل بیگ مال ویتا بود

دقیقا سه روز بعد از اینکه پلاست تموم میشه.
چ شانسی داری برادر
اینم شد زندگی؟ |:
واقعا من درک نمیکنم این باج گیری این شرکت ها رو، واقعا خیلی مسخره هست واسه بازی که پول میدیم برای وصل شدن به سروراش هم باید پول بدیم |: ( مثل این میمونه یک ماشین بخری، بعد واسه رانندگی هم باهاش پول بدی |:) بازی فری، و سرویس و سرورهای های خوب همش بهانست! یک شرکت بزرگ که دم از بزرگترین ناشر بازی های رایانه ای میزنه نتونه سروراش رو رو به راه نگه داره، غلط کرده بازی میده بیرون و میسازه(بحثم فقط سونی نیست!) حالا هر کی ندونه سروراش مثلا خیلی قوی تر شدن و بازی های خیلی خوفی رایگان میکنن! کلا مزخرفترین بازی هایی که دیدم واسه همین پلاس بوده، حالا از چند صد تا یکی دو تا استثنا هستند. اینجاست باید دست شرکت هایی مثل Valve بوسید.

خب مرسی از سونی بابت ادامه گندکاری هاش :) LBP3 در سطح راضی کننده اییه اما طرفداران خاص خودش رو داره که من نیستم رو ps3 بازیش کردم حدود نیم ساعت بعدش خیلی ازش خسته شدم و کلا از خریدش پشیمان شدم :| بقیه بازی ها هم که چیزی نگم بهتره بگذریم از اینکه الان یه عده میان Not a hero رو شاهکار قرن میدونن :))\m/
لیاقت سونی همونه که اکانت هکی بریزی رو کنسول و پول یا مفت به این حرومی ها ندی! حیف که شرافت آدم اجازه نمیده هکی استفاده کنی وگرنه تا الان کالکشن PS4 رو داشتم

من موندم اینا که همه بازیای ویتا رو دادن چرا لیتل بیگ پلنتش رو ندادن ... البته بازی دیگه شدیدا وابسته به کنترل ویتا بود ... ۳ رو هنوز نزدم .. ولی به نظرم بهترین لیتل بیگ مال ویتا بود
حالا اون نسخه ی ویتا رو بازی نکردم ، ولی بین سه نسخه ی اصلی اینو بیشتر دوست دارم!:D

کلا مشکل من با LBP های قبل چیز دیگه ای غیر از گیم پلی بود:-" که با ویتا هم حتما همون قضیه رو دارم:-"

به نظرم بازی های پلتفرمر باید کاراکترهای باحال داشته باشن ، توی سری فقط Sack boy/girl رو داشتیم، ولی اینجا 3/4 کاراکتر دیگه اضافه شد!
علاوه بر این، یک بدمن هم داشت داستان!(اون بدمن های قبلی خیلی تو دیوار بودن:-")
و کلا دنیا و داستان بازی جذاب تر شده بود:D

جدای از این ها ، از نظر گیم پلی چندین بند و بساط جالب به Sack Boy اضافه کردن که تنوع خوبی به گیم پلی میداد.

غیر از، مپ هایی که برای بازی طراحی شده بود، انجام ماموریت ها! بخش خرید لباس و ...
بازی از نظر موارد جانبی (نمیدونم این موارد کجا حساب میشن) خیلی جالب شده بود:D کلا LBP3 رو بیشتر قبلیا پسندیدم:D

---
در مورد بازی های ماه هم، همون بازی های Indie ولی جدیدتری که میزاشت به نظرم به صرفه تر بود:-"
بازی های خوبی بودن، شاید بهتر LBP3 نباشن، ولی دیگه LBP3 بازیی که تا الانم 40بار تخفیف زیر ده دلار خورده...به نظرم اکثر طرفدارهای سبک رفتن سراغش تا حالا:-"
اینکه میگید از ماه های قبل بهتر بوده رو اصلا موافق نیستم:-"
صرفا دهن پر کن تر هست فقط:-"

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or