Forza Motorsport 6 برای Xbox One معرفی شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
شماره ششم از عنوان پر طرفدار Forza Motorsport برای کنسول Xbox One دقایقی قبل توسط استودیو Turn 10 معرفی شد. این عنوان شامل همکاری منحصر به فرد مایکروسافت با کمپانی Ford می شود.

svgg9g958o8l8pqtcx06.png

معرفی Forza Motorsport 6 همزمان با معرفی سوپر ماشین شرکت Ford همراه بود.
Ford GT جدید همراه با بدنه فیبر کربن خود و موتور توربو شارژ EcoBoost شش سیلندر که شامل 600 اسب بخار می شود میزبان کاور Forza Motorsport 6 خواهد بود. این ماشین در سال 2016 راهی بازار خواهد شد.
علاوه بر این کمپانی Ford دو ماشین جدید دیگر با نام های GT350 Mustang و F-150 Raptor را معرفی کرد که هر دو آن ها در Forza Motorsport 6 حضور خواهند داشت.

Phil Spencer رییس بخش Xbox در خصوص همکاری با شرکت Ford گفت:
این باعث افتخار کمپانی مایکروسافت است که بتواند" این لحظه تاریخی را با میراث شرکت Ford با قرار دادن Ford Gt بر روی کاور بازی، جشن بگیرد."

Raj Nair معاون توسعه جهانی کمپانی Ford هم در این باره گفت:
همکاری با مایکروسافت و استودیو Turn 10 این قابلیت را به ما می دهد تا Ford GT را با "تعداد بی سابقه ای از طرفداران" به اشتراک بگذاریم. Forza Motorsport 6 این فرصت را به طرفداران Ford می دهد تا "تجربه ای کامل" از لاین آپ شرکت اتومبیل سازی Ford داشته باشند.

Dan Greenawalt که به عنوان Creative Director و خالق Forza Motorsport شناخته می شود، اضافه کرد که منتظر اولین نمایش گیم پلی بازی در ماه June و در طول کنفرانس E3 شرکت مایکروسافت باشید.

ویدیو معرفی Forza Motorsport 6:
i5dajuq0a58pkxbt5419.png

آپارات
یوتیوب

منبع

آخرین ویرایش:
خیلی پروسه سری gran turismo کنده حساب کن forza6 تایید شد واسه gt هنو 7 تایید رسمی نشده
امیدوارم gt7 هم تو e3 باشه اونوقت میشه کلی نتیجه گرفت (که بعید میدونم نهایتش gt7 سال 2016 بیاد)

هنوز یه سالو نیم از اومدن x1 نگذشته سه تا فورزا واسش معرفی شده :d
الان اين پست و پست صفحه قبل كه تقريبا شبيه به هم ديگست، تعريف از بازي يا تيكه به بازي؟
چون با توجه به نمرات، نقد ها و نداشتن تاخير تو عرضه بازي به نظر ميرسه، اين پست ها تعريف باشه :d

آخرین ویرایش:
از حواشى دورى كنيد ;)
چند تا مطلب داشتم ميخوندم كه جالب بود واسم گفتم تو اين تاپيك بگم يكم جو عوض شه و صحبت هاى بى ربط انجام نشه تو تاپيك .
پس از معرفى New Ford GT كه قراره 2016 عرضه بشه بازخوردها خيلى خوب بوده از اين ماشين هم از نظر ديزاين و هم از نظر فنى و مخصوصا اسب بخار و قدرتش !
انتخاب و همكاريه Ford و Microsoft هم خيلى حركت هوشمندانه اى بود ، اصولا سرى فورزا توى بريتانيا بهترين فروشش رو داره و معمولا هم خيلى خوب ميفروشه تو اون منطقه ، اما بعد از UK بيشترين فروش مربوط به كشور آمريكا ميشه كه هر چند خوب ميفروشه اما انتظارات بيشترى سازنده ها داشتن از فروش بازى در آمريكا !
حالا بعد از چند سال اين همكارى و با توجه به اينكه ( برند Ford پرفروشترين برند اتومبيل سازى سال 2014 در آمريكا بوده و خيلى هم توى اون كشور محبوب هست ) ميشه انتظار داشت محبوبيت و همچنين فروش Forza Motorsport 6 توى آمريكا از قبل بيشتر و بهتر بشه ! واقعا حركت هوشمندانه ايست .

بدون شک فعلا(نه در مقایسه با نسل 6 و 5 و ....)forza و تیم سازندش به چند دلیل سلطان این سبکن:

با کیفیتترین بازی این سبک در نسل قبل مربوط به این بازی بوده(نسل جدید بازی رقیب نیومده و خود fms5 فعلا فقط اومده و لانچ هم بود)
پروسه ساخت و انتشار بازیشون خیلی سریع و مناسب که تو این سبک به نظرم برعکس سبکهای داستانی هرچقدر سریعتر شماره بعدی عرضه شه بهتر مثه fifa)
تیم forza علاوه بر ساخت بازی خودش برای horizon هم کمک می کنه و رو کیفیت عالی اون بازی هم تاثیر گذاشته
تو حفظ کیفیت هم قابل قبول عمل می کنن و فراز و نشیب ندارن(به جز fms5 که بازی لانچ بود )

در کل با اینکه کلا از ماشین بازی خوشم نمیاد:dولی اگه فقط کیفیت کاری این تیم رو چک کنی به بهترین بودنشون پی می بری

.

خیلی حرکت هوشمندانه ای بود که رونمایی از نسخه ششم رو همراه کردن با فورد GT نسل جدید .
این حرکت روی Gran Turismo تا بحال چند بار انجام داده شده و خیلی عالی هم جواب داده .

بدون شک فعلا(نه در مقایسه با نسل 6 و 5 و ....)forza و تیم سازندش به چند دلیل سلطان این سبکن:

با کیفیتترین بازی این سبک در نسل قبل مربوط به این بازی بوده(نسل جدید بازی رقیب نیومده و خود fms5 فعلا فقط اومده و لانچ هم بود)
پروسه ساخت و انتشار بازیشون خیلی سریع و مناسب که تو این سبک به نظرم برعکس سبکهای داستانی هرچقدر سریعتر شماره بعدی عرضه شه بهتر مثه fifa)
تیم forza علاوه بر ساخت بازی خودش برای horizon هم کمک می کنه و رو کیفیت عالی اون بازی هم تاثیر گذاشته
تو حفظ کیفیت هم قابل قبول عمل می کنن و فراز و نشیب ندارن(به جز fms5 که بازی لانچ بود )

در کل با اینکه کلا از ماشین بازی خوشم نمیاد:dولی اگه فقط کیفیت کاری این تیم رو چک کنی به بهترین بودنشون پی می بری
.

ببینم شما که به قول خودت از ماشین بازی !! خوشت نمیاد یا ریسینگ باز نیستی چه طوری" بدون شک سلطان سبک " رو مشخص میکنی ؟ همین دلایلی که آوردی رو میشه براش مثال نقض آورد .
T10 تیم خوبی هست مدیریت خوبی هم داره خصوصا در سریعتر عرضه کردن عناوینش منتهی در حیطه کنسول مایکروسافت رقیبی نداره .

آخرین ویرایش:
ببینم شما که به قول خودت از ماشین بازی !! خوشت نمیاد یا ریسینگ باز نیستی چه طوری" بدون شک سلطان سبک " رو مشخص میکنی ؟ همین دلایلی که آوردی رو میشه براش مثال نقض آورد .
T10 تیم خوبی هست مدیریت خوبی هم داره خصوصا در سریعتر عرضه کردن عناوینش منتهی در حیطه کنسول مایکروسافت رقیبی نداره .
یعنی شک داری؟ همون جریانی که بهترین بازی نسل و سال و غیره رو مشخص میکنه، نشون میده که سری FM بهترین ریسینگ نسل قبل بود، اونم با اختلاف نسبت به رقبا. به نظر شخصی هم باشه که خب هر کسی میتونه نظری داشته باشه ولی حرفهای دوستمون کاملا درست هست و شما میتونی واسش مثال نقض بیار :دی

پ.ن: King of the Sim Racers - GamesMaster UK :دی

خوشم میاد که کمپانی های خودرو سازی به نفوذ بازی های racing بین مردم پی بردن و دارن محصولاتشونو با video game بهتر معرفی میکنن!سری FORZA هم به نظر من و خیلی ها هم بهترین پلتفرم برای این نمایش هست:x

یعنی شک داری؟ همون جریانی که بهترین بازی نسل و سال و غیره رو مشخص میکنه، نشون میده که سری FM بهترین ریسینگ نسل قبل بود، اونم با اختلاف نسبت به رقبا. به نظر شخصی هم باشه که خب هر کسی میتونه نظری داشته باشه ولی حرفهای دوستمون کاملا درست هست و شما میتونی واسش مثال نقض بیار :دی

پ.ن: King of the Sim Racers - GamesMaster UK :دی
حالا نمیخوام بحث کنم که بعد بیاید بگید من شروع کردم ! :دی فن بیس و جامعه ریسینگ بازا یه مقدار اختلاف دارن سر این موضوع .
سبک ریسینگ شبیه ساز مثل بازیهای شوتر محدود به گانینگ و شوتینگ خشک و خالی نمیشه . استانداردهای مربوط به خودش رو داره . فیزیک ، تعامل محیط با ماشین ها و واکنش ماشین به هر تیونیگ خیلی جزئی ، ریزترین جزئیات و تاثیر پذیری روی محیط جاده ، آب و هوا یا حتی وزش باد ! تنها یه گوشه از کار یه بازی سیمولیتور ریسینگ هست . بحث رو هم باز نمیکنم که فورزا چطور هست یا جی تی چطور .
فقط تبریک میگم به طرفدارای این سبک و سری فورزا همین . :دی

حالا نمیخوام بحث کنم که بعد بیاید بگید من شروع کردم ! :دی فن بیس و جامعه ریسینگ بازا یه مقدار اختلاف دارن سر این موضوع .
سبک ریسینگ شبیه ساز مثل بازیهای شوتر محدود به گانینگ و شوتیک خشک و خالی نمیشه . استانداردهای مربوط به خودش رو داره . فیزیک ، تعامل محیط با ماشین ها و واکنش ماشین به هر تیونیگ خیلی جزئی ، ریزترین جزئیات و تاثیر پذیری روی محیط جاده ، آب و هوا یا حتی وزش باد ! تنها یه گوشه از کار یه بازی سیمولیتور ریسینگ هست . بحث رو هم باز نمیکنم که فورزا چطور هست یا جی تی چطور .
دقیقا من از همون مبحث شبیه ساز وارد بحث شدم، یعنی حتی عمومیت ریسینگ هم مد نظرم نیست :دی حالا اینجا خیلی نمیشه بحث رو باز کرد.

اتفاقا چون از سبک ریسینگ خوشم نمیاد نمیام مثه شما فیزیک و هندلینگ و ......بازیهای این سبکو مقایسه کنم:d

فقط اومدم از لحاظ امتیاز و ثبات امتیازا و تعداد بازی در سال و نقش turn10 در کمک به ساخت بازیهای دیگه این بازی و تیمش رو سنجیدم
که خدا رو شکر برای مقایسه و سنجیدن این موارد ریسینگ باز که سهل لازم نیس گیمر هم باشی......رزومه چند سال اخیر forza و تیمش رو با رقبا مقایسه کنی تمومه:d

بحث محبوبیت و فروش و ...... فارغ از بحث کیفیت و کیفیت عددی یه رزومس(اونوقت cod aw سلطان fps حساب میشه:d)

+

امیدوارم با این پست باز متهم به دفاع از فلان کنسول نشیم:d

.

خواهشا قبل از پست دادن راجبه فيزيك و هندلينگ سرى فورزا يكم نقدهاى سايت هاى معتبر رو بخونيد در مورد فيزيك و هندلينگ و جزييات سيموليشن سرى Motorsport ;)
خوب نيست بدون اطلاعات سخنى گفتن ;)

سبک ریسینگ شبیه ساز مثل بازیهای شوتر محدود به گانینگ و شوتینگ خشک و خالی نمیشه . استانداردهای مربوط به خودش رو داره . فیزیک ، تعامل محیط با ماشین ها و واکنش ماشین به هر تیونیگ خیلی جزئی ، ریزترین جزئیات و تاثیر پذیری روی محیط جاده ، آب و هوا یا حتی وزش باد ! تنها یه گوشه از کار یه بازی سیمولیتور ریسینگ هست . بحث رو هم باز نمیکنم که فورزا چطور هست یا جی تی چطور .
اتفاقا از حیث شبیه سازی و استانداردهای شبیه سازی ماشینه که فورتزا بهترینه تو سبک خودش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or