Forza Motorsport 6 برای Xbox One معرفی شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
شماره ششم از عنوان پر طرفدار Forza Motorsport برای کنسول Xbox One دقایقی قبل توسط استودیو Turn 10 معرفی شد. این عنوان شامل همکاری منحصر به فرد مایکروسافت با کمپانی Ford می شود.

svgg9g958o8l8pqtcx06.png

معرفی Forza Motorsport 6 همزمان با معرفی سوپر ماشین شرکت Ford همراه بود.
Ford GT جدید همراه با بدنه فیبر کربن خود و موتور توربو شارژ EcoBoost شش سیلندر که شامل 600 اسب بخار می شود میزبان کاور Forza Motorsport 6 خواهد بود. این ماشین در سال 2016 راهی بازار خواهد شد.
علاوه بر این کمپانی Ford دو ماشین جدید دیگر با نام های GT350 Mustang و F-150 Raptor را معرفی کرد که هر دو آن ها در Forza Motorsport 6 حضور خواهند داشت.

Phil Spencer رییس بخش Xbox در خصوص همکاری با شرکت Ford گفت:
این باعث افتخار کمپانی مایکروسافت است که بتواند" این لحظه تاریخی را با میراث شرکت Ford با قرار دادن Ford Gt بر روی کاور بازی، جشن بگیرد."

Raj Nair معاون توسعه جهانی کمپانی Ford هم در این باره گفت:
همکاری با مایکروسافت و استودیو Turn 10 این قابلیت را به ما می دهد تا Ford GT را با "تعداد بی سابقه ای از طرفداران" به اشتراک بگذاریم. Forza Motorsport 6 این فرصت را به طرفداران Ford می دهد تا "تجربه ای کامل" از لاین آپ شرکت اتومبیل سازی Ford داشته باشند.

Dan Greenawalt که به عنوان Creative Director و خالق Forza Motorsport شناخته می شود، اضافه کرد که منتظر اولین نمایش گیم پلی بازی در ماه June و در طول کنفرانس E3 شرکت مایکروسافت باشید.

ویدیو معرفی Forza Motorsport 6:
i5dajuq0a58pkxbt5419.png

آپارات
یوتیوب

منبع

آخرین ویرایش:
نمی دونم چطوری می‌تونی بگی،استاندارترین! در حالی که یکی از مهم‌ترین مولفه‌های یک بازی سیمولیشن،damage تو بازی خوب اجرا نشده بود! نسخه ۵ تو این مورد که فاجعه بود باز حالا تو ۶ جبران کرده بودن تا حدودی.
یا مثلا رو یکسری ماشین بیشتر کار کرده بودن،رو یکسری دیگه کمتر!این قضیه برا موتوراسپرت هم صادق ها! اما نه در این حد که بیای ماشین هارو دو دسته کنی.مجبور نیستی که تعداد خودروهارو ببری بالا اما از کیفیتشون بزنی.
این فقط دومورد نسبت به بازی استاندارد.اکر قبول داری که هیچی،بحثی نداریم و فقط صحبت سلیقه میمونه این وسط اما اگر می‌خوای فقط از رو تعصب حرف بزنی من اصلا باهات کاری ندارم.
پ.ن:بنده هم قصدم ترول نبود اما انتقادت نسبت به rewind انقدر بچگونه بود که ادم اینطوری :-o می‌مونه :دی

سیمول باز واقعی باشی که اینجا تعدادشون به تعداد انگشت های دست هم نمیرسه نمیای به هیچکدوم از این دوتا بازی ایراد بگیری!!! جفتشون فوق العاده بودن نسل پیش. Forza درکل بازیه تمیزتری بود از هر نظر درحالیکه GT از یه سری مشکلات بخصوص رنج میبرد که انتظار میره تو این نسل برطرف بشه.یکیش اصرار بر انجام مسابقات با 16 ماشین که در نتیجه فریم ثابت نبود! اما درکل GT با اینکه نسل قبل خیلی موفق مثل Forza ظاهر نشد اما نمیشه بزرگ بودنش رو انکار کرد.ضمن اینکه GT از نظر شبیه سازی یه بازی 10/10 ـه. حالا این وسط یه عده سر جنگ کنسولیشون " مال ما بهتره و مال شما اخه " شروع کردن ربطی نداره به اینکه یکی از این دو تا اشغاله و اون یکی سلطانه.

سیمول باز واقعی باشی که اینجا تعدادشون به تعداد انگشت های دست هم نمیرسه نمیای به هیچکدوم از این دوتا بازی ایراد بگیری!!! جفتشون فوق العاده بودن نسل پیش. Forza درکل بازیه تمیزتری بود از هر نظر درحالیکه GT از یه سری مشکلات بخصوص رنج میبرد که انتظار میره تو این نسل برطرف بشه.یکیش اصرار بر انجام مسابقات با 16 ماشین که در نتیجه فریم ثابت نبود! اما درکل GT با اینکه نسل قبل خیلی موفق مثل Forza ظاهر نشد اما نمیشه بزرگ بودنش رو انکار کرد.ضمن اینکه GT از نظر شبیه سازی یه بازی 10/10 ـه. حالا این وسط یه عده سر جنگ کنسولیشون " مال ما بهتره و مال شما اخه " شروع کردن ربطی نداره به اینکه یکی از این دو تا اشغاله و اون یکی سلطانه.
هیچکی نگفت GT بده یا اخ ـه, (اتفاقا" به نظرم در بعضی زمینه ها از ریسینگ های دیگه بهتره) ولی برعکس این قضیه اتفاق افتاده توی این تاپیک (معرفی فورتزا 6) از ترول کردن عدد بازی بگیر تا یادآوری آپشن های استکباری

بشدت امیدوارم که عنوان بعدی gt هم زود بیاد و هم کامل باشه
اما زودترین موقعی که براش متصورم متاسفانه ۲۰۱۶

به نظر من که هر جفت این بازی ها که میگید مزخرفن!:دی چون من همش توشون آخر میشم!:دی حالا گردنمو نزنید اما کلا ریسینگ بازی کردن وقت تلف کردنه!:دی من 200 اشلوق پاش DC پیاده شدم دیگه حوصله ندارم حتی نگاش کنم!:دی

به نظر من که هر جفت این بازی ها که میگید مزخرفن!:دی چون من همش توشون آخر میشم!:دی حالا گردنمو نزنید اما کلا ریسینگ بازی کردن وقت تلف کردنه!:دی من 200 اشلوق پاش DC پیاده شدم دیگه حوصله ندارم حتی نگاش کنم!:دی
بیار جلو اون گردنتو بزنمش هم خودتو راحت کنی از این زندگی بدون ریسینگ هم مارو:d مایه ننگه همچین کاربری تو بازیسنتر هست و به سرورها فشار میاره بخاطر وجودش:d

در کل ناراحت کننده هست تو قرن 21 همچین نظراتی تحجر آلودی درباره ریسینگ بشنویم:d

به نظر فن بوی بودن کنار بره بهتره کلا (البته امیدوارم شخصی ناراحت نشه از حرفم و کلی میگم این جمله را) , هم gt و هم forza جفتشون کلا عالی هستند به نظرم و هر کدوم نقات قوت و ضعف خودشون رو دارند.
منتظرم ببینم که gt 7 چی میشه (امیدوارم موفق باشه)
تا به الان در این نسل کلا forza نسبتا خوب بوده .

- - -ویرایش - - -

خوب این نظر شماست قطعا (میدونم که نظر شماست)

اما به شخصه من ریسینگ علاقه دارم کلا

مثلا قبلا که ماریو کارت هشت رو رفتم خیلی خوشم اومد و یه بررسی هم ازش نوشتم اگر دیده باشید

مثلا برای من اگر بخوام یا بتونم one بگیرم قطعا یکی از مهمترین دلایلش سری forza هست .

ممنون

حیف که دم دستم نیستی ماکان وگرنه اول گردنت رو با روغن موتور چرب میکردم بعدم با درب کاپوت ازته میبریدمش:biggrin1:

به نظر من که هر جفت این بازی ها که میگید مزخرفن!:biggrin1: چون من همش توشون آخر میشم!:biggrin1: حالا گردنمو نزنید اما کلا ریسینگ بازی کردن وقت تلف کردنه!:biggrin1: من 200 اشلوق پاش DC پیاده شدم دیگه حوصله ندارم حتی نگاش کنم!:biggrin1:

1lvyr3x2o6wet5wmjo2h.jpg

شما همون درگیر FF:VII remaster باش باشد ک رستگار شوی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or