Forza Motorsport 6 برای Xbox One معرفی شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
شماره ششم از عنوان پر طرفدار Forza Motorsport برای کنسول Xbox One دقایقی قبل توسط استودیو Turn 10 معرفی شد. این عنوان شامل همکاری منحصر به فرد مایکروسافت با کمپانی Ford می شود.

svgg9g958o8l8pqtcx06.png

معرفی Forza Motorsport 6 همزمان با معرفی سوپر ماشین شرکت Ford همراه بود.
Ford GT جدید همراه با بدنه فیبر کربن خود و موتور توربو شارژ EcoBoost شش سیلندر که شامل 600 اسب بخار می شود میزبان کاور Forza Motorsport 6 خواهد بود. این ماشین در سال 2016 راهی بازار خواهد شد.
علاوه بر این کمپانی Ford دو ماشین جدید دیگر با نام های GT350 Mustang و F-150 Raptor را معرفی کرد که هر دو آن ها در Forza Motorsport 6 حضور خواهند داشت.

Phil Spencer رییس بخش Xbox در خصوص همکاری با شرکت Ford گفت:
این باعث افتخار کمپانی مایکروسافت است که بتواند" این لحظه تاریخی را با میراث شرکت Ford با قرار دادن Ford Gt بر روی کاور بازی، جشن بگیرد."

Raj Nair معاون توسعه جهانی کمپانی Ford هم در این باره گفت:
همکاری با مایکروسافت و استودیو Turn 10 این قابلیت را به ما می دهد تا Ford GT را با "تعداد بی سابقه ای از طرفداران" به اشتراک بگذاریم. Forza Motorsport 6 این فرصت را به طرفداران Ford می دهد تا "تجربه ای کامل" از لاین آپ شرکت اتومبیل سازی Ford داشته باشند.

Dan Greenawalt که به عنوان Creative Director و خالق Forza Motorsport شناخته می شود، اضافه کرد که منتظر اولین نمایش گیم پلی بازی در ماه June و در طول کنفرانس E3 شرکت مایکروسافت باشید.

ویدیو معرفی Forza Motorsport 6:
i5dajuq0a58pkxbt5419.png

آپارات
یوتیوب

منبع

آخرین ویرایش:
2016 این مبحث دیدنی میشه...
---
قصد ترول ندارم. ولی جدا شبیه سازی که به صورت دیفالت از rewind استفاده میکنه شده استانداردترین؟
از نظر من و خیلی ها این بازی شبیه ساز اصیل نیست. مقایسه نمیکنم که فحش نخورم

---
قصد ترول ندارم. ولی جدا شبیه سازی که به صورت دیفالت از rewind استفاده میکنه شده استانداردترین؟
خودت میتونی غیر فعالش کنی
الکی ایراد نگیر لطفا
بهترین ریسینگ ها فعلا مال xbox هست از 360 گرفته با forza horizon و forza motorsport 4 که ترکوند و forza horizon 2 برای وان که خیلی عالی بود !!
ایشالا اینم میترکونه من به t10 ایمان دارم ;)

از دوتا پستی که تو این تاپیک زدی قشنگ معلومه قصد ترول نداری

خب خوشبختانه حالا میدونیم gt7 به زودی رونمایی میشه

---

---

دوست عزيز اولا كه هنوز اطلاعاتى از بازى نيومده كه اين سيستم رو داره يا نه كه شما به صورت ديفالت زير سوال ميبرى به راحتى !!!
دوما شمايى كه همه ى قسمت هارو ول كردين و چسبيدين به Rewind ؟ آيا تو همه ى بازيها انقدر مو شكافانه عمل ميكنيد ؟;)
اين بحث هم خيلى كليشه اى شده ، به هر حال اين آپشن رو ميتونين استفاده كنين تو بازى و ميتونين استفاده نكنين ! اين كجاش با شبيه سازى در تضاده ؟!!!
شبيه سازى به ريوايند نيست به خيلى فاكتورهاى مهم تري هست ... فيزيك ، پيست ، هندلينگ منحصر به فرد اتومبيل ها ، كاكپيت ، شبيه سازى بدنه ( دميج فيزيكى و مكانيكى ) ،
تيونينگ و تاثيرش بر عملكرد ماشين ها ، صداگذارى ماشين ها و خيلى چيزاى ريز و درشت ديگه از جمله گرافيك يك دست محيط و ماشين ها ;)

سری خانواده forza انقدر خوب عمل کرده که برای کوبیدنش مجبور میشن به اپشن‌های اضافش گیر بدن!
کیفیت مشخص،نیاز نیست همدیگرو متقاعد کنیم

2016 ---

تازه تو این بازی میشه مسابقات رو restart کرد :| حالا قابلیت pause و play هم بماند.

قصد جواب دادن به ترول ندارم ولی واقعا داری جدی میگی؟!

البته تو نسخه ی اول بازی رانندگی در شب وجود داشت. گرچه چرخش روز و شب بصورت داینامیک نبود. یه سری پیست ها کلا شب بودن. واقعا نمیدونم چرا تو نسخه های بعدی حذف شد ولی خوب در همون حد هم باشه استقبال میشه حالا اگه داینامیک بود که دیگه خیلی هم عالی

الان واقعاً این رو ججوری استنباط کردی اللهُ اعلم:دی

اتفاقا استنباط کاملا درستی هست. سر هورایزن2 هم کاورشون مفهومی بود یه ماشین که تو یه دشت داشت حرکت میکرد و کاوری که هیچ جاده ای توش نبود!! بعدم مشخص شد اصلیترین قابلیت اضافه شد بازی open world شدن بازی در برابر open road بودن نسخه قبله.

بقول ممد اگر شب تو بازی نباشه با این کاور باید به،عقلشون شک کرد:d

دوست عزيز اولا كه هنوز اطلاعاتى از بازى نيومده كه اين سيستم رو داره يا نه كه شما به صورت ديفالت زير سوال ميبرى به راحتى !!!
دوما شمايى كه همه ى قسمت هارو ول كردين و چسبيدين به Rewind ؟ آيا تو همه ى بازيها انقدر مو شكافانه عمل ميكنيد ؟;)
اين بحث هم خيلى كليشه اى شده ، به هر حال اين آپشن رو ميتونين استفاده كنين تو بازى و ميتونين استفاده نكنين ! اين كجاش با شبيه سازى در تضاده ؟!!!
شبيه سازى به ريوايند نيست به خيلى فاكتورهاى مهم تري هست ... فيزيك ، پيست ، هندلينگ منحصر به فرد اتومبيل ها ، كاكپيت ، شبيه سازى بدنه ( دميج فيزيكى و مكانيكى ) ،
تيونينگ و تاثيرش بر عملكرد ماشين ها ، صداگذارى ماشين ها و خيلى چيزاى ريز و درشت ديگه از جمله گرافيك يك دست محيط و ماشين ها ;)

خیلی خوشحالم که یک نفر متوجه نظر دادن شد;)

----
استانداردترین با بهترین فرق داره خودتونو کنترل کنید
به نظر من فقط دکمه زنی شبیه ساز باشه(کسی نگفت فورزا از این نظر مشکل داره) کافی نیست و جوی که بازی برای ادم میسازه هم تو انتقال حس شبیه سازی تاثییر داره. کنسول خودمم نبود که برم تو ستینگش فلان بی سارُ غیر فعال کنم.
کیفیت بازی شکی نیست. خصوصا نسل قبل در مقابل حریفش. ولی در کل به نظرم جمله استانداردترین شبیه ساز باید به بازی داده بشه که سیستم مچ و گیم پلی هم استانداردترین حالت شبیه ساز واقعیت باشه ...

پ ن: 1% احتمال بدین قصد طرف ترول نبوده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or