Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان طبق ویدیویی که دیدم متوجه شدم بازی مشکلاته کوچیکی هم داره که اصلا بهش توجه نشده .

به طور مثال وقتی تو ماشین دنده ی دستی رو عوض میکنید همونجا سره جاش ثابت هست یا دنده ی پشت فرمون رو عوض میکنی اصلا بهش ضربه نمیخوره. و همچنین دست ها دیرتر از زمانی که دنده عوض میشه عکس العمل نشون میدن.

دوستان طبق ویدیویی که دیدم متوجه شدم بازی مشکلاته کوچیکی هم داره که اصلا بهش توجه نشده .

به طور مثال وقتی تو ماشین دنده ی دستی رو عوض میکنید همونجا سره جاش ثابت هست یا دنده ی پشت فرمون رو عوض میکنی اصلا بهش ضربه نمیخوره. و همچنین دست ها دیرتر از زمانی که دنده عوض میشه عکس العمل نشون میدن.
تو آینه ها نگاه نکن :| :( :دی
یه ایراد دیگه دیدم:دی اینکه رد لاستیکا رو آسفالت نمیمونه :|,اصلا ردی نمیندازن که بمونه :|

آخرین ویرایش:
یسری عکس خیلی زیبا از قسمت PhotoMode که ملت عکس گرفتن که به نظرم از عکسایی که خود Turn10 گرفته قشنگترن.

این ویدیو هم مقایسه پیست Spa با دنیای واقعی که نشون میده چقدر جاده ها دقیق طراحی شدن:
watch?v=rwgpkeTtXaw

آخرین ویرایش:
دوستان تو این نسخه هم مثل 4 پورشه با اپدیت اضافه میشه یا کلا ea دیگه نزاشته ؟؟

کلا اینم پورش نداره اما کاز یامائوچی با GTplanet مصاحبه کرده بود و گفته بود که قصد داره بزودی پورش رو به GT بیاره خوب اگه این اتفاق بیفته قفلش بشکنه اومدنش به فورزا هم خیلی دور از ذهن نیست

کلا اینم پورش نداره اما کاز یامائوچی با GTplanet مصاحبه کرده بود و گفته بود که قصد داره بزودی پورش رو به GT بیاره خوب اگه این اتفاق بیفته قفلش بشکنه اومدنش به فورزا هم خیلی دور از ذهن نیست
قفلش قبلا تو forza4 شكسته شد ديگه:d
احتمالا forza 5 هم به عنوان dlc اضافه ميشه

قفلش قبلا تو forza4 شكسته شد ديگه:d
احتمالا forza 5 هم به عنوان dlc اضافه ميشه

ایشالا البته من بیشتر منظورم بعنوان یه چیز همیشگی و ثابته که بگیر نگیر نداشته باشه حیفه تو بازیای سیمولاتور نباشه تو آشغالایی که EA میسازه باشه

راه دور نرو ببین هورایزن 2 چجوری میکنه تو قوطی ملت رو!:d

من یه عادت دارم .. تو خیلی از فروم ها همینطوری پست ها رو میخنم میرم عقب که این پست شما رو دیدم ...
فقط خواستم بگم بذارین از بازی یدونه عکس بیاد بیرون بعد بشینیم در مورد لوله کردن یا لوله شدنش حرف بزنیم .
امیدوارم بر نخوره.

من ميخواستم چند تا عكس بگيرم.ولي هنوز اول بازيم و ماشين ها براي عكس جالب نيستن زياد:d
با همونا شروع کن که به ما هم شوک وارد نشه! پیر شدیم دیگه... دیدی قلبمون نکشید! :d
مثل 4 حالت اتوویستا نذاره که بشه توش عکس گرفت؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or