Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
نمی دونم، تو چند تا از تاپیک ها دوستان اعلام کردن که گرافیک بازی یه نسل از DC پایین تره و ناامید کننده هست و کلا بازی نابوده و DC قراره لهش کنه و اینا :دی حالا هیچی هم نه، DC =))

تازه نظرات رو خوندم :دی از بس نظرات پر محتوان دیگه فقط خبر رو میخونم :(
آخرش هرکسی برا بازیه مورد علاقش میره کنسول میخره نه به خاطر 50گیگ پهنا باند بیشتر و نه به خاطر 0.5tf بیشتر :|
ولی بازم به نظر من در بعضی موارد حق دارن,به نظرمنم توجیح خوبی نیست بازی لانچه تغییرات آب و هوا و چرخه شبانه روز نداره :| میدادن یه استودیو دیگه یه ریسینگ برا اول نسل بسازه مردم سرگرم بشن بعد با قدرت فورتزا5 رو بدنb-)مثل کاری که سونی کرد :دی

تازه نظرات رو خوندم :دی از بس نظرات پر محتوان دیگه فقط خبر رو میخونم :(
آخرش هرکسی برا بازیه مورد علاقش میره کنسول میخره نه به خاطر 50گیگ پهنا باند بیشتر و نه به خاطر 0.5tf بیشتر :|
ولی بازم به نظر من در بعضی موارد حق دارن,به نظرمنم توجیح خوبی نیست بازی لانچه تغییرات آب و هوا و چرخه شبانه روز نداره :| میدادن یه استودیو دیگه یه ریسینگ برا اول نسل بسازه مردم سرگرم بشن بعد با قدرت فورتزا5 رو بدنb-)مثل کاری که سونی کرد :دی
مخلصیم :دی
نظرات که گفتی نمیخونی هیچ ...................
من خود خبرها رو هم به ندرت میخونم ... :دی
حیف وقت که ادم واسه کل کل و بحث های بی مورد بزاره همون وقت رو میشینم پا GTA V و HALO 4 .
با اون حرفتم 100% موافقم که بازی حرف اول رو میزنه من اولش میگفتم برم سمت پلی میگن قوی تره و ... بعد یکم فکر کردم دیدم چار روز بعد ALAN WAKE 2 و یا سری های GEARS معرفی بشه یا هیلووووو اون موقع چه افسوسی میخورم :دی خلاصه نشد

بهترین بازی ریسینگ ... همین سری فورزا هستش ..... ولی از چیزی که حرص میخورم اینکه تو اینم حتی وقتی تو نمای کاکپیت هستی و از آینه به پشت نیگا میکنی داخل ماشینو طراحی نمیکنن.... آخه چراااا؟:(

ولی بازم به نظر من در بعضی موارد حق دارن,به نظرمنم توجیح خوبی نیست بازی لانچه تغییرات آب و هوا و چرخه شبانه روز نداره
:|
فکر هم نکنم بتونن چسبندگی تایرهارو روی پیست خیس شبیه سازی کنن:d
چرخه شب و روز و آب هوا کاره Playgroundــه:>

OMG اولین بار بود دیدم یه جا بیان فورتزا 5 رو با یه New ip مثل dc از نظر کیفیت یا گرافیک مقایسه کنن. امیدواریم به آرزوشون برسن نسل بعد باز ناکام نمونن:دی

OMG اولین بار بود دیدم یه جا بیان فورتزا 5 رو با یه New ip مثل dc از نظر کیفیت یا گرافیک مقایسه کنن. امیدواریم به آرزوشون برسن نسل بعد باز ناکام نمونن:دی

مصطفی انصافا همه چیز تصورت میکردم جز فن ماکرو :d دیدم به کل بهت عوض شد :d نگو یه موقع تو الگو من بودی :|:d

نمیدونم چرا پست بعضی سونی فن هارو این نقل قول میکنین فقط باعث بحث ها بچگانه میشه حاضرم قسم بخورم به نظر بعضیاشون شتاب در شهر از فورتزا بهتره:دی کلا تعصب سونی فن ها یه چیز باورنکردنیه بیخیالش بذار هرچی میخوان بگن
ولی خب به نظرم شایدفورتزا ازdcهم متا پایین تری بگیره:دی
چون اون یه ای پی جدید و انتظارات ازش بالانیست و
ولی این نسخه5م بهترین عنوان ریسینگ دنیاست و همه منتظر یه شاهکارن
ولی فقط از نظر گرافیک و صدا و..پیشرفت کرده چیزی زیادی اضافه نشده شاید تعدا ماشین و پیست ها هم از فورتزا4کمتر باشه.
کلا تو خوشبینانه ترین حالت متا85میشه:دی

مصطفی انصافا همه چیز تصورت میکردم جز فن ماکرو :d دیدم به کل بهت عوض شد :d نگو یه موقع تو الگو من بودی :|:d

خوب دیگه تقصیر من نیست :دی آخه چیه Dc مشخصه که الان باید مقایسه بشه با FM5 ؟ :دی خصوصا Dc که زیاد تریلر یا اسکرین شات هم ازش نیومده که بشه درست قضاوت کرد در موردش.

چون اون یه ای پی جدید و انتظارات ازش بالانیست و
ولی این نسخه5م بهترین عنوان ریسینگ دنیاست و همه منتظر یه شاهکارن

اتفاقا چون انتظار ازش بالا نیست ممکنه چیزای جدیدی داشته باشه که ازش استقبال کنن میتونه برعکسش هم باشه و فقط یه ریسینگ متوسط از آب در بیاد. دقیقا چیزی که من میگفتم اینه که چرا یه تایپیک زده میشه که بی ربطه بازی هاش هرچند ژانرشون یکیه که بعد هم بیان واسه خودشون رده بندی کنن بازی ها رو.

"Oh, those wonderful triggers."

Forza Motorsport 5 has received a lot of buzz since its first unveiling as one of the upcoming Xbox One’s most important launch titles. We’ve seen promises of amazing visuals, stunning car models, clever SkyNet powered A.I and more.

یه نقد خیلی خیلی مثبت از سایت Lazygamer.net

Forza Motorsport 5: Hands On, Assists Off – A Hardcore Perspective | Lazygamer .:: The Worlds Best Video Game News ::.

کاملش رو بخونید

Forza Motorsport 5 has received a lot of buzz since its first unveiling as one of the upcoming Xbox One’s most important launch titles. We’ve seen promises of amazing visuals, stunning car models, clever SkyNet powered A.I and more.

یه نقد خیلی خیلی مثبت از سایت Lazygamer.net

Forza Motorsport 5: Hands On, Assists Off ***8211; A Hardcore Perspective | Lazygamer .:: The Worlds Best Video Game News ::.

کاملش رو بخونید
فکر کنم اینا هنوز DriveClub رو ندیدن :-/
DriveClub اسمش.
بیخیال
حالا همون :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or