Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
به نظرم مایکروسافت باید بازی رو تاخیر بندازه، DriverClub طبق گفته جمعی از دوستان یه نسل از این بازی جلوتره و قراره بازی رو قورت بده. به نظرم خیلی زشت هست تو یه فاصله زمانی نزدیک عرضه بشن و اینجوری Forza خیلی راحت قورت داده میشه، حداقل تاخیر بخوره ممکنه تو گلوی DC گیر کنه و پایین نره :(

اون بازي هر روز پيشرفت ميكنه بعد فورزا هي پسرفت ميكنه البته انتظاري از تيم بي تجربه ي T10 نيست بازي كه هنوز فريمش مشخص نيست :d
من روم نميشد بازي رو با هورايزن مقايسه كنم بي خبر ازينكه ميخواد FM5 رو قورت بده :d

به نظرم مایکروسافت باید بازی رو تاخیر بندازه، DriverClub طبق گفته جمعی از دوستان یه نسل از این بازی جلوتره و قراره بازی رو قورت بده. به نظرم خیلی زشت هست تو یه فاصله زمانی نزدیک عرضه بشن و اینجوری Forza خیلی راحت قورت داده میشه، حداقل تاخیر بخوره ممکنه تو گلوی DC گیر کنه و پایین نره :(

خبری شده؟

نمی دونم، تو چند تا از تاپیک ها دوستان اعلام کردن که گرافیک بازی یه نسل از DC پایین تره و ناامید کننده هست و کلا بازی نابوده و DC قراره لهش کنه و اینا :دی حالا هیچی هم نه، DC =))
این قضیه جدیه مگه؟ فکر کردم دارن مسخره بازی راه میندازن:d
به نقل از Digitalfoundry
the low quality, blurry textures looked a world apart from what Forza 5 was achieving running at twice the frame-rate.
من فکر میکردم DC نسل قبلیه نگو فورزا نسل قبلیه:))
بازیسنتره دیگه:bighug:

این قضیه جدیه مگه؟ فکر کردم دارن مسخره بازی راه میندازن:d
به نقل از Digitalfoundry

من فکر میکردم DC نسل قبلیه نگو فورزا نسل قبلیه:))
بازیسنتره دیگه:bighug:
نظر DF در مورد اون ترک دموی E3 بود که واقعا هم بد بود از لحاظ تکسچر و AA ولی خب دوتا دیگه از ترک هایی که نشون دادن خیلی بهتر شدن از این لحاظ. Forza هم 3تا ترک نشون دادن که 2تاش عالی بوده ولی این یکی ترک کوهستانی از لحاظ تکسچر ضعیف بود نسبت به اون دوتا ترک. این دوتا بازی هنوز در دست ساختن و این مشکلات واسه دوتا بازی عادیه مخصوصا Forza 5 که به زمان لانچ هم نمیرسه DLC روز اول داره.
DC باید با Horizon 2 (در صورت وجود:d) مقایسه بشه نه با Forzaـه 60fps
این مقایسه های نسل قبلی و نسل جدید و مسائل مربوط به حلق و بلعیدن ناشی از جو گیری برای هر دو طرف

کلا یه سری بازیا هروقت به 60 فریم رسیدن میتونن بیان تازه اعلام وجود کنن برای Forza
البته در این که یه سری خیلی فکر میکنن حالیشونه بقیه دنیا هیچی نمیفهمن شکی نیست :d

بازی سنتره دیگه (2) :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or