Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
بخدا ادم این خبرا رو میخونه جیگرش اتیش میگیره منه بدبخت ارزو به دلم موند یه بار FM4 رو بدون لگ بازی کنم تا نخورم به بقیه برم تو باقالیا حالا فک کن 24 نفر هم باشن :|
تو همین متن خبر که محمد گذاشته نوشته بازی برای اولین بار سرور اختصاصی داره
84.gif
:d
Finally for the first time, Forza 5 benefit from dedicated servers.
In comparison,
در قسمت دیگه هم گفته 120 ماشین از شروع بازی در دسترسه
more than 120 new available from the start

آخرین ویرایش:
من Horizon رو بازی نکردم ولی نسبت به 4 فوق العاده تر شده ، خیلی رئالستیک تر تر شده :دی من همیشه اسیر نورپردازی Forza بود ، این دفعه هم ترکوندن لامذهب ها ! :دی

میخوام تا جایی که میتونم تریلر بازی های نسل بعد رو نبینم یهو 2 تا کنسول رو که گرفتم و بازی ها رو اجرا کردم سرم بخوره به سقف :دی

سایت Daily mail یه پریویو کرده بازیو:

Absolutely stunning visuals put PS4 Drive Club's graphics in the shade

Featuring legendary Ferraris and F1 cars - including the McLaren M23

Laser-scanned environments and 60 frames-per-second gameplay

Revolutionary tyre and physics mechanics

Read more: Forza Motorsport 5 preview (Xbox One) | Mail Online
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

It is the racing game set to send shivers down Drive Club's spine.
And with Forza Motorsport 5 boasting visuals like these, it’s not hard to see why.
To ensure maximum authenticity, the environment has been laser-scanned and meticulously recreated at 1080p and 60fps. In comparison, the PS4 exclusive Drive Club looked remarkably last-gen - with muddy textures and the demo riddled with environmental 'pop up'.

بچه ها به عنوان یک فورزا فن میگم چون قراره نسل بعدی برای هر بازی 250 حدودا پول بدیم . فورزا 4 تو 360 با اون سخت افزار ضعیف که دست کمی از این از نظر گرافیک نداره ؟؟؟ بنظرتون نباید گرافیک این نسخه چون نسل بعدی هست چند برابر قبلی باشه! این گرافیک نسبت به فورزا4 اصلا نسل بعدی نیست من انتظار خیلی بیشتری داشتم

بچه ها به عنوان یک فورزا فن میگم چون قراره نسل بعدی برای هر بازی 250 حدودا پول بدیم . فورزا 4 تو 360 با اون سخت افزار ضعیف که دست کمی از این از نظر گرافیک نداره ؟؟؟ بنظرتون نباید گرافیک این نسخه چون نسل بعدی هست چند برابر قبلی باشه! این گرافیک نسبت به فورزا4 اصلا نسل بعدی نیست من انتظار خیلی بیشتری داشتم
بیخیال:دی
بازی رزولوشنش دو برابر FM4 شده، با این حال بازم گرافیکش شدیدا از اون بالاتره، مخصوصا مدل ماشین ها.
بعدش این تازه لانچ تایتله. مقایسه PGR3 (لانچ تایتل 360) و Forza Horizon:
pgr1.jpg

pgr2.jpg
forza-horizon-503f9af020f2d.jpg

ForzaHorizon_Screen_3.jpg

بیخیال:دی
بازی رزولوشنش دو برابر FM4 شده، با این حال بازم گرافیکش شدیدا از اون بالاتره، مخصوصا مدل ماشین ها.
بعدش این تازه لانچ تایتله. مقایسه PGR3 (لانچ تایتل 360) و Forza Horizon:
pgr1.jpg

pgr2.jpg
forza-horizon-503f9af020f2d.jpg

ForzaHorizon_Screen_3.jpg
نمیدونم بنظر من چرا اینجوری میاد یعنی هیچ کس مثل من فکر نمیکنه ؟:دی
بابک جان رزولویشن فورزا 4 مگه 1080p با 60 فریم نبود .فورزا 5 هم همینه دیگه ؟ متوجه نشدم اگه غیر از اینه یکم توضیح بدید.
من بیشتر منظورم اینه که اگه forza horizon یا شماره 4 رو بیایم گرافیکش رو با forza5 مقایسه کنیم من انتظارم خیلی بیشتر تریلرهای منتشر شده تا الان هست .به نظرتون تفاوت انقدر هست که بگیم بازی داره روی کنسولی اجرا میشه که چندین برابر قوی تره 360 هست .تنها چیزی که من موقع دیدن تریلرهای نسبت به نسخه قبلی نظرم بش جلب شد انعکاس نور و انعکاس محیط اطراف روی بدنه ماشین بود .

نمیدونم بنظر من چرا اینجوری میاد یعنی هیچ کس مثل من فکر نمیکنه ؟:دی
بابک جان رزولویشن فورزا 4 مگه 1080p با 60 فریم نبود .فورزا 5 هم همینه دیگه ؟ متوجه نشدم اگه غیر از اینه یکم توضیح بدید.
من بیشتر منظورم اینه که اگه forza horizon یا شماره 4 رو بیایم گرافیکش رو با forza5 مقایسه کنیم من انتظارم خیلی بیشتر تریلرهای منتشر شده تا الان هست .به نظرتون تفاوت انقدر هست که بگیم بازی داره روی کنسولی اجرا میشه که چندین برابر قوی تره 360 هست .تنها چیزی که من موقع دیدن تریلرهای نسبت به نسخه قبلی نظرم بش جلب شد انعکاس نور و انعکاس محیط اطراف روی بدنه ماشین بود .
نه720pبود
گرافیکش که خیلی بالاست و میشه گفت بهترین گرافیک رو تو بازی های لانچ داره ولی میتونست بازی بهتر و کاملتر بسازن
چون اینا همه چی رو از اول برا نسل بعد ساختن باید حداقل3سالی روش کار میکردن ولی ماکرو سافت مجبورشون کرده که حتما بازی برا لانچ اماده باشه
حتی نمیتونن بازی رو کامل رو دیسک بریزن وباید بقیشو دانلود کنیم چون وقت ندارن بازی رو کامل کنن
براهمین نباید انتظار زیادی از بازی داشت ولی خب t10جادوگرن و بازم یه شکاهکار ساختن:دی

- - -ویرایش - - -

لینک دانلود sdلطفا:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or