Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
قبلا هم پرسیدم کسی جواب نداد.
عایا تو این نسخه یا نسخه ی قبل ماشین مورد علاقه من و سالار 1 میلیون پوندی یعنی Aston Martin ONE-77 هست؟؟؟؟
(یادمه توی nfs:hot pursuit بود ولی فقط ماشین پلیس اونهم همش 1-2 مرحله!)

این ماشین توی نسخه های 3 و 4 بوده توی 5 هم 100% خاهد بود

این تغییراتی که واسه بعد از پایان هر مسابقه در نظر گرفتن به نظرم خیلی جالب شده :دی دیگه مثل شماره های قبلی نیست که بعد از اتمام یه مسابقه ماشین همین طور دور پیست واسه خودش بچرخه، ماشین مثل آدم (:دی) سر جای خودش می ایسته، نما هم ثابت نیست و یه سری تحرکات تو پس زمینه به چشم میخوره، مثلا اینجا یه بابایی میاد از ماشین عکس می گیره :دی

88013219304991028130.jpg

- - -ویرایش - - -

اینم جالبه، قبل از شروع مسابقه اون یارو سریع میدوه و از پیست میره بیرون :)) :دی

12152552181439323439.gif

منم خیلی به شبیه ساز علاقه نداشتم ولی چند روز پیش فورزا4 رو بعنوان اولین شبیه ساز عمرم بطور جدی شروع به بازی کردم و واقعا دارم معتادش میشم:d

داشتم ویدیو هایی که از گیم پلی اومده بیرون رو نگاه میکردم که با این صحنه مواجه شدم. امیدوارم تو نسخه نهایی درستش کنن
وای خدایا
به نظر میاد دیگه کارماکرو.t10.وان .خود فورتزا تموم شده
واقعا متاسفم براشون

منم خیلی به شبیه ساز علاقه نداشتم ولی چند روز پیش فورزا4 رو بعنوان اولین شبیه ساز عمرم بطور جدی شروع به بازی کردم و واقعا دارم معتادش میشم:d

معتاد ! :-s برو از تاپیک بیرون تا بقیه بچه ها رو هم آلوده نکردی:d
پس منم برم بخرمش زودتر i wanna be a moatad:bighug:

من الان دو ساله (تقریبا هر روز) فورزا 4 رو بازی میکنم . امپراتور بازی های ریسینگ این نسله.

داشتم ویدیو هایی که از گیم پلی اومده بیرون رو نگاه میکردم که با این صحنه مواجه شدم. امیدوارم تو نسخه نهایی درستش کنن
وای خدایا
به نظر میاد دیگه کارماکرو.t10.وان .خود فورتزا تموم شده
واقعا متاسفم براشون
این که چیزی نیست گیم پلی e3 از این وحشتناک تره خیالت راحت بر و بچ t10 تا قبل از عرضه درستش می کنن

این که چیزی نیست گیم پلی e3 از این وحشتناک تره خیالت راحت بر و بچ t10 تا قبل از عرضه درستش می کنن
دوربین مخفیه؟ :-/ :دی
تابلو جدی نبود و منظورم چی بود.شما ها دیگه کی هستین:|این دومین بار شما بخاطر همچین حرفایی درمورد دومین بازی عمرم بهم گیر میدی:دی
حالا خوبه 2ساله بیشترین پست هامو توتاپیک های فورتزا دادم وهر فورتزا فن سایت میدونه من عاشق فورتزام:|

آخرین ویرایش:
توgcبهترین ریسینگ شد معلومه نمایشش فوق العاده بوده چون نمایش بقیه هم عالی بودمخصوصا dc
فورتزا3.4بهترین ریسینگ سال شدن رقبای بزرگی رو شکست دادن ولی امسال کار فورتزا سخت تره.grid.gt6.dc.nfs

نورپردازی , مدلینگ . طراحی ماشین با واقعیت مو نمیزنه :|
1080P 60F . چه گرافیکی داره لعنتی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or