Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
حالا میون این بحث نه چندان مهم کسی به این عکس و ما بقی مسائل مرتبط با آن اشاره ای نکرد آیا ؟ :dدر مورد نبود تغییرات آب و هوایی هم خیلی ها عصبانی شدن و یه جورایی هم حق دارن با توجه به اینکه انتظار داشتن حتما توی این نسل شاهد این داستان باشن داخل بازی اما احتمالا برای اینکه بتونن بازی رو به عنوان لانچ تایتل منتشر کنن مجبور شدن که باز هم چشم پوشی کنن از تغییرات آب و هوایی
در همین راستا اگه سایت ها و مجلات به عنوان یک لانچ تایتل به بازی نگاه کنن بدون شک میتونه میانگین بسیار خوبی رو داشته باشه حتی 92 یا شاید هم بالاتر . نبود رقیب جدی هم میتونه به این قضیه کمک کنه :d
اما اگه خدایی نکرده بخواد با فورزا 4 مقایسه بشه اون موقع هست که نبود تغییرات آب و هوایی کار دستش میده
به هر حال آرامش خودتون رو حفظ کنید و منتظر بهترین ریسینگ نسل بمونید :d

این لانچ تایتل بودن اصلا بهونه ی خوبی نیست یادمه سر FM3 انیمیشن تعویض دنده نزاشته بودن و گفته بودن وقت نداشتن.خوب میتونن چند ماه بندازن عقب و خوب روش کار کنن.وقتشونو بزارن صدای دو نفرو اضافه کنن بهتره یا اینکه تغییرات اب و هوایی بزارن؟
نمیخوام نا امیدتون کنم ولی توی تریلر گیم پلی E3 رو نگاه کنین ساختمونای اطراف مشکل دیر لود شدن ابجکت دارن حداقل از نسل بعد توقع داشتم این مشکلو دیگه نداشته باشن یا شایدم هم کم کاری از t10ه:(

نمیخوام نا امیدتون کنم ولی توی تریلر گیم پلی E3 رو نگاه کنین ساختمونای اطراف مشکل دیر لود شدن ابجکت دارن حداقل از نسل بعد توقع داشتم این مشکلو دیگه نداشته باشن یا شایدم هم کم کاری از t10ه:(

همیشه توی نسخه های فورتزا نسخه ی نهایی بهتر از نمایش های E3 بوده زیاد نمیخواد نگران اون داستان باشی . اما در مورد نبود تغییرات آب و هوایی هم آره برای منم بهانه ی خوبی نیست اینکه بگیم لانچ هستش اما از برنامه ریزی های T10 و ماکروسافت بی خبریم !
نوید یه خورده من رو تسلی خاطر بده که بدجور تو ذوقم خورده!
پی‌نوشت 2: نبود off-road اصلا برام مهم نیست چون بازی تخصصی داره! نمی‌دونم چرا حالا auction house و storefront رو حذف کردن!؟

من زمانی که خبر حذف اون 2تا رو خوندم چشمام 4تا شد :d یعنی اگه چیز جدیدی رو با ویژکی های بیشتر جایگزینشون نکرده باشن یک حرکت بسیار بسیار بدی هستش ! هیچ توجیهی هم نداره خدایی

در مورد نبود تغییرات آب و هوایی یه فرضیه دیگه هم هستش و اونم اینه که شاید ما سال دیگه مثلا PGR جدید یا FH2 رو پیش رو داشته باشیم با تغییرات آب و هوایی خفن ( البته PGR4 همین نسل هم بهترین بود تو این زمینه ) و برای همین هم بچه های T10 به خودشون فشار نیاوردن و این بازی رو بدون تغییرات آب و هوایی لانچ تایتل کردن :d

نمیخوام نا امیدتون کنم ولی توی تریلر گیم پلی E3 رو نگاه کنین ساختمونای اطراف مشکل دیر لود شدن ابجکت دارن حداقل از نسل بعد توقع داشتم این مشکلو دیگه نداشته باشن یا شایدم هم کم کاری از t10ه
اینا چیزی نیست درست میشه و فورتزا از نظر گرافیک همیشه بی نقص بوده فکر نکنم کسی تو دنیا پیدا بشه که فورتزا وt10 رو بشناسه و نگران گرافیکش باشه:دی..حالا اب و هوا زیاد مهم نیست ولی شب رو باید حتما میذاشتن

یه سری توضیحات در مورد FM5 :
توی FM4 هر ماشین از 54 تا 60 قطعه مختلف تشکیل شده بود ، ولی این تعداد در FM5 به حدود 1300 عدد رسیده !
همه چیز توی بازی از اول طراحی شده و دیگه کاری با ماشین های قبلی نداشتن. متدهای طراحی ماشین ها هم کاملاً متفاوت هست و از راه های جدیدی استفاده میکنن. یعنی برخلاف نسخه های قبلی که توی هر نسخه از بازی قبلی کمک گرفته میشد و پیشرفت میکردن ، این بار کلاً از صفر شروع کردن و همه چیز مخصوص نسل بعد هست.
اگه تصادفی هم در مسابقه نداشته باشین ، باز هم مشخص هست که ماشین چند دور زده و خاموش نبوده ! چیزهایی مثل گرد و خاک و ذراتی که توی مسابقه روی بدنه ماشین میشینه.

کم کم دارم به آرزوی تجربه ی این شاهکار نزدیک میشم.با برداشته شدن سیاست های غلط و نادرست همه امکانات برای تجربه ی یک شاهکار داره برقرار میشه.

یکی میشه بگه که گرافیک ماشین تو اون محیط بسته که اکثر ماشین ها توش هستن با گرافیک ماشینای توی محوطه پیست یکسانه؟
چون توی فورزا 4 اینطوری نبود و گرافیک ماشین ها توی Autovista بیشتر از محوطه ی بیرونی بود.

توی FM4 هر ماشین از 54 تا 60 قطعه مختلف تشکیل شده بود ، ولی این تعداد در FM5 به حدود 1300 عدد رسیده !
همه چیز توی بازی از اول طراحی شده و دیگه کاری با ماشین های قبلی نداشتن. متدهای طراحی ماشین ها هم کاملاً متفاوت هست و از راه های جدیدی استفاده میکنن. یعنی برخلاف نسخه های قبلی که توی هر نسخه از بازی قبلی کمک گرفته میشد و پیشرفت میکردن ، این بار کلاً از صفر شروع کردن و همه چیز مخصوص نسل بعد هست.
اگه تصادفی هم در مسابقه نداشته باشین ، باز هم مشخص هست که ماشین چند دور زده و خاموش نبوده ! چیزهایی مثل گرد و خاک و ذراتی که توی مسابقه روی بدنه ماشین میشینه.

و خوب این یعنی تعداد ماشین ها در بهترین حالت با FMS4 یکسانه و به احتمالا کمتر هم باشه ! تو تریلر های بازی برای نشون دادن تعداد ماشین ها از کلمه Hundreds استفاده میکردن که خوب معلوم شد دلیلش همینه ! دارن پایه رو برای نسل بعد محکم می بندن که دیگه نسل بعد یکه تازی کنن !

يعني چي؟؟ يعني formula 1 هم توي بازي هست ؟؟ :-o يعني اگه باشه من زمين و اسمون در و ديوار رو گاز ميزنم :x

البته بدبختي اين ماشين فرمول يك نوين نيست مربوط 1967 مكلارن m23 هست :( مثلا gt هم فراري f2007 داشت هم f10 2011 كه خدايي وقتي ادم اينارو ميروند ميفهميد همه چيز top speed نيست توي race و جاده يه ماشين race كل بوگاتي رو نابود ميكنه - البته توي فورزا هم le mans ها قدرت race car هارو نشون ميدادن اما در برابر formul 1 ها شوخي هم نيستن اينو توي GT خيلي راحت ميشه لمسش كرد.

كسي قطعيت داره توي بازي فرمول ١ هاي از لاقل 2001 به بعد هم هست يا نه؟؟؟

يعني توي يكي از اينا ferarri f2004 شوماخر باشه هيچي نميخوام بعدش راحت ميتونم برم توي قبر
:d وحشي ترين فرمول ١ تاريخ همه ركورد ها مال اونه اخرين و پيشرفته ترين نسل از موتور هاي 3 ليتري v10 :دي

داداش این اصلا ماشین فرمول یک نیست ماشین indy car هستش لایسنس F1 دست کدمسترز . مگر اینکه تک و توک و ماشین فصلای قبل رو بتونن لایسنس کنن .

در کل اگر سیمولیشن مشتی و گرافیک بالا باسه pc نیاد مجبور میشم بعد از 10 15 سال از زمان ps1 یه کنسول بخرم اگر قیمتش به جیبمون بخوره و بیارزه .

داداش این اصلا ماشین فرمول یک نیست ماشین indy car هستش لایسنس F1 دست کدمسترز . مگر اینکه تک و توک و ماشین فصلای قبل رو بتونن لایسنس کنن .

در کل اگر سیمولیشن مشتی و گرافیک بالا باسه pc نیاد مجبور میشم بعد از 10 15 سال از زمان ps1 یه کنسول بخرم اگر قیمتش به جیبمون بخوره و بیارزه .

project cars :d

در مورد نبود تغییرات آب و هوایی یه فرضیه دیگه هم هستش و اونم اینه که شاید ما سال دیگه مثلا PGR جدید یا FH2 رو پیش رو داشته باشیم با تغییرات آب و هوایی خفن ( البته PGR4 همین نسل هم بهترین بود تو این زمینه ) و برای همین هم بچه های T10 به خودشون فشار نیاوردن و این بازی رو بدون تغییرات آب و هوایی لانچ تایتل کردن
بازم توجیه خوبی نیست!
من از بهترین فرانچایز Racing دهه انتظار دارم تو نسل بعد کامل باشه! حتی اگه 90 تا بازی دیگه که همشون هم Racing باشن باهاش بیان!

خود T10 بیانیه ای نداده که چرا از تغییرات اب و هوایی استفاده نمیکنه ؟

چرخه شب و روز چطور ؟؟ اونم هست یا نیست ؟

راستی در اون رابطه هر ماه ماشین میدادن برای FMS4 صحبتی نکردن که برای FMS5 هست یا نه ؟

تعداد ماشین ها چقدر شده ؟

بازم توجیه خوبی نیست!
من از بهترین فرانچایز Racing دهه انتظار دارم تو نسل بعد کامل باشه! حتی اگه 90 تا بازی دیگه که همشون هم Racing باشن باهاش بیان!

میتونی به قسمت بالای همون پستم مراجعه کنی :d
به هر حال من امیدوارم این کمبود رو با پیست های بسیار بسیار بیشتر و متنوع تر جبران کنن
در مورد تعداد ماشین هم میشه انتظار 800 الی 900 ماشین رو داشت ازشون . باید ببینیم آیا تا قبل از انتشار بازی چیزی میگن در مورد تعداد پیست و ماشین یا نه

پس کلا هنوز صحبتی از تعداد پیست و ماشین نشده ؟؟ اون سیستم هر ماه ماشینشون خیلی خوب بود اگه برای FMS5 هم بزارن عالی میشه . راشتی پورشه هم از همون اول در بازی ازاد هست ؟؟ یا بعد باز بصورت DLC میدن ؟؟

Ground Up کردن یه فرنچایز با این عظمت اونم توسط یه استودیو 70 نفری !!. میخوان خِشت اول رو محکم و درست بزارن :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or