Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان یه مسئله ای واسم پیش اومده که وقتی تریلر داخل بازی e3 رو دیدم یه جوری احساس کردم گرافیک بازی یه مقدار شاد میزنه و از اون حالت طبیعی دراومده.
میخواستم نظر شما رو بدونم که من اشتباه احساس کردم یا شما هم یه چنین حسی دارید؟

اذیتمون نکن دیگه رنگبندی بازی خیلی عالی شده :d ماشین ها واقعا طبیعی شده رنگاشون محیط هم کمی زنده تر کردن رنگ هارو . من فکر نمیکنم از حالت طبیعی خارج شده باشه

این افتادن رفلکس فرمون و داشبورد روی شیشه ی جلو دیوونم میکنه خدایی :d خیلی طبیعی و زیبا میان و در زمان لازم محو میشن :d

کار انصافا PERFECT هست از نظر گرافیکی اونم در شرایط شیفت از یک نسل به نسل دیگه که شرایط راحتی نیست برای سازنده ها این دوران. ذره ای افت گرافیکی نمی بینم.

محصول نهایی کار گرافیکی TURN 10 هم مثل همیشه شاهکار خواهد بود.توی نسخه 4 حتی بین نسخه دمو و نهایی تفاوت های چشمگیر در پولیش کار دیدم. محصول نهایی مثل همیشه یک گرافیک شاهکار خواهد بود.

اگه چند تا استودیو باشن که تردیدی نداشته باشم شاهکار گرافیکی می سازن روی کنسول ها یکی همین TURN 10 هست.

من از الان منتظر نسخه 6 هستم که احتمالا رفت واسه اواسط نسل. حدودا سال 5 تا 6 نسل جدید. تصورشم رویاییه چه ریسینگ دیوانه کننده ای بسازه اون روز! نسخه 5 رو با همه زیباییهاش من یه دست گرمی بیشتر نمی دونم:d

اذیتمون نکن دیگه رنگبندی بازی خیلی عالی شده :d ماشین ها واقعا طبیعی شده رنگاشون محیط هم کمی زنده تر کردن رنگ هارو . من فکر نمیکنم از حالت طبیعی خارج شده باشه

این افتادن رفلکس فرمون و داشبورد روی شیشه ی جلو دیوونم میکنه خدایی :d خیلی طبیعی و زیبا میان و در زمان لازم محو میشن :d

چی بگم والا. احتمالا من توهم زدم. البته واسم همیشه تجربه شده از تریلر تا خود بازی یه کلی فاصله ست. و اگه قسمت بشه :d بازی رو بازی کنم، 100% نظرم عوض میشه.

آریا من نه کارشون تایید کردم و نه تکذیب فقط در جواب اون قسمت که گفته بودند استدیو ها بازی هاشون رو دیگه معمولا همه جا رو خودشون نمیسازن گفتم که هنوز هستند استدیو هایی که خودشون فقط بازی رو میسازن حالا دیگه درست و غلط من نمیدونم :d البته از نظر خودم کار درست همون بزرگتر کردن تیم هست .

Ferrari قبلا مگه تو بازی ها نبود ؟ چه برند هایی دقیقا هستند و چه برند هایی نیستند ؟
چرا Ferrari که همیشه جزو برند های ثابت forza هستش.porsche جزو برند های معروفی بود که تو بازی اصلی نبود ولی تو یک dlc اضافه کردن به forza 4.لیست ماشین های بازی به نظر من همیشه کامل و کافی بوده.

میشه این احتمال رو داد چون فراری در NFS جدید هستش پس پورشه هم توی فورزا باشه . البته EA خیلی موزی تر ازین حرفاس :d
قبل از تغییر سیاست های ماکرو احتمال داشت.چون ماکرو و ea یارو یاور هم شده بودن.ولی بعد از این تغییرات بعیده پورشه تو forza باشه.البته شاید قبلا با هم قرار داد بسته باشن

تا الانشم forza 5 واقعا بالاتر از سط انتظار من بوده.اون اب و هوا و... هم اصلا از ارزشش کم نمیکنه و به نظر من یکی از بهترین بازی های نسل بعد خواهد شد

درسته بازی عالیه ولی منظورم کمبود های بازی نباید انتظار بازی کاملی داشت

واقعا برا ماکرو متاسفم که با یکی از بهترین استودیو های بازی همیچن رفتاری میکنه

سونی با اینکهgtمحبوب ترین بازیش بود اگه اول نسل میومد خیلی به فروش کنسول کمک میکرد ولی مجبورشون نکرد gt5رو عرضه کنن حتی بازی از بازی نسل قبلش هم خیلی چیزا گرفت
ولی الان اینا فورتزا رو از اول دارن برا نسل بعد میسازن ولی بهشون وقت کافی نمیده حداقل باید3سال رو بازی کار کنن
واقعا این استودیو و بازیش لایقتشون این نیست.استودیو که بازی اولش متاش93یا92 همه بازی هاش متا بالا 90بوده بهترین ریسینگ ساز دنیا سازنده بهترین ریسینگ نسل یا شاید تاریخ و..
این استودیو رو باید هرچی زمان و پول خواستن بهشون داد چون خودشون رو ثابت کردن
تنها چیزی که برا ماکرو مهمه این که یه بازی برا لانچ کنسول داشته باشه یه ریسینگ تو بازی هاش داشته باشه
دیگه اهمیت نمیده این بازی فورتزا بهترین بازی تو سبک خودش استاندارد و شاخص کیفیت سبک ریسینگ یه جواهره

2009هم فورتزا3رو بخاطرgt5زودتر عرضه کردن ولی باز یه شاهکار شد اینبار هم یه شاهکار میسازن
ولی این بازی خیلی بهتر از این میتونه باشه این استودیو بازی خیلی بهتر از این میتونه بسازه
خلاصه نمیشه اینجا فحش داد فقط خاک تو سرت ماکروسافت:دی

من واقا توی گرافیک این بازی موندم 1080p و 60 فریم ثابت واقا یک گرافیک فوق العاده رو باید داشته باشه من از forza 3 به این این ور همه رو بازی کردم ولی همچین گرافیکی تا به حال ندیدم خیلی عالیه :-o

کم کم دارم به آرزوی تجربه ی این شاهکار نزدیک میشم.با برداشته شدن سیاست های غلط و نادرست همه امکانات برای تجربه ی یک شاهکار داره برقرار میشه.

یکی میشه بگه که گرافیک ماشین تو اون محیط بسته که اکثر ماشین ها توش هستن با گرافیک ماشینای توی محوطه پیست یکسانه؟
چون توی فورزا 4 اینطوری نبود و گرافیک ماشین ها توی Autovista بیشتر از محوطه ی بیرونی بود.
یکی نیست جواب مارو بده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or