Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
البته فعلا بطور رسمی تایید نشده Night Racing / Weather وجود نخواهد داشت، فعلا تایید نشده. در ضمن به گفته Dan Greenawalt فیزیک جدید هنوز در بازی قرار داده نشده. T10 هم اعلام کرده جزییات و قابلیت های جدید بازی بعدا اعلام میشه.

فشار مایکروسافت برای ساخت این بازی در زمان لانچ تنها دلیل نبودن چرخه آب و هوایی در این بازی هست.
به نظرم با یه پچ در ماه‌های بعد از ریلیز این مشکل رو حل می‌کنند.

البته فعلا بطور رسمی تایید نشده Night Racing / Weather وجود نخواهد داشت، فعلا تایید نشده. در ضمن به گفته Dan Greenawalt فیزیک جدید هنوز در بازی قرار داده نشده. T10 هم اعلام کرده جزییات و قابلیت های جدید بازی بعدا اعلام میشه.
توی gaf و gamespot و فروم T10 تایید شده. اینجا تایید نشده هنوز؟

حالا میون این بحث نه چندان مهم کسی به این عکس و ما بقی مسائل مرتبط با آن اشاره ای نکرد آیا ؟ :d

:d

3تا والپیپر جالب !

در مورد نبود تغییرات آب و هوایی هم خیلی ها عصبانی شدن و یه جورایی هم حق دارن با توجه به اینکه انتظار داشتن حتما توی این نسل شاهد این داستان باشن داخل بازی اما احتمالا برای اینکه بتونن بازی رو به عنوان لانچ تایتل منتشر کنن مجبور شدن که باز هم چشم پوشی کنن از تغییرات آب و هوایی
در همین راستا اگه سایت ها و مجلات به عنوان یک لانچ تایتل به بازی نگاه کنن بدون شک میتونه میانگین بسیار خوبی رو داشته باشه حتی 92 یا شاید هم بالاتر . نبود رقیب جدی هم میتونه به این قضیه کمک کنه :d
اما اگه خدایی نکرده بخواد با فورزا 4 مقایسه بشه اون موقع هست که نبود تغییرات آب و هوایی کار دستش میده
به هر حال آرامش خودتون رو حفظ کنید و منتظر بهترین ریسینگ نسل بمونید :d

نه تو Stage Show سوال مستقیم رو مجری GS پرسید که Greenawalt گفت تو بازی نیستن

اونایی که GT5 بازی کردن میدونن که تغییرات آب و هوایی اونقدرا هم چیز خاصی نیست :دی یعنی چیزی نیست که فقط به خاطر نبود اون این همه نکته مثبت رو نادیده بگیرید ! :دی این FMS5 لعنتی تنها چیزیه که باعث میشه که به خرید Xbox One فکر کنم ، بعید هم نیست به خاطر همین بگیرم و PS4 رو بیخیال شم :دی

T10 گندش رو دراورده سر این اب و هوای متغیر و اضافه شدن شب به بازی! بیان به نقطه ضعف فنیشون اشاره کنن رسما راحت تر ادم کنار میاد با این قضیه...

گرافیکش پاره کنندست:دی از عکس ها میشه فهمید بالاخره ماشین ها شیشه جلو دار شدن:دی
این نبود اب و هوار ریس در شب رو فروش و میانگین بازی تاثیر میذاره
از من گیمر تا یه منتقد نسل قبل بخاطر ضعف سخت افزاری و کیفیت بالایی بازی از کمبودها چشم پوشی کردن
ولی این نسل هیچ بهونی ندارن وقت کم داشتن کسی و قانع نمیکنه
خلاصه برا من که زیاد مهم نیست عاشق بازیم و ازش لذت میبرم

حالا میون این بحث نه چندان مهم کسی به این عکس و ما بقی مسائل مرتبط با آن اشاره ای نکرد آیا ؟ :d

يعني چي؟؟ يعني formula 1 هم توي بازي هست ؟؟ :-o يعني اگه باشه من زمين و اسمون در و ديوار رو گاز ميزنم :x

البته بدبختي اين ماشين فرمول يك نوين نيست مربوط 1967 مكلارن m23 هست :( مثلا gt هم فراري f2007 داشت هم f10 2011 كه خدايي وقتي ادم اينارو ميروند ميفهميد همه چيز top speed نيست توي race و جاده يه ماشين race كل بوگاتي رو نابود ميكنه - البته توي فورزا هم le mans ها قدرت race car هارو نشون ميدادن اما در برابر formul 1 ها شوخي هم نيستن اينو توي GT خيلي راحت ميشه لمسش كرد.

كسي قطعيت داره توي بازي فرمول ١ هاي از لاقل 2001 به بعد هم هست يا نه؟؟؟

يعني توي يكي از اينا ferarri f2004 شوماخر باشه هيچي نميخوام بعدش راحت ميتونم برم توي قبر
:d وحشي ترين فرمول ١ تاريخ همه ركورد ها مال اونه اخرين و پيشرفته ترين نسل از موتور هاي 3 ليتري v10 :دي

آخرین ویرایش:
تنها بازی ـه که نسل بعد دلم براش تنگ می‌شه :(
جزییات بازی فوق العادس! چند وقت پیش یه عکس دیدم از رینگ یکی از ماشین ها، روش خط و خش افتاده بود :o

اونایی که GT5 بازی کردن میدونن که تغییرات آب و هوایی اونقدرا هم چیز خاصی نیست :دی یعنی چیزی نیست که فقط به خاطر نبود اون این همه نکته مثبت رو نادیده بگیرید ! :دی این FMS5 لعنتی تنها چیزیه که باعث میشه که به خرید Xbox One فکر کنم ، بعید هم نیست به خاطر همین بگیرم و PS4 رو بیخیال شم :دی

تا اونجایی که من میدونم Gta 5 هنوز نیمده عزیز...!!! احتمالا با san andres اشتباه گرفتی...

بنده سوپر فن GT هستم ولی از وقتی این ویدئو رو دیدم نظرم راجب به fortza عوض شده(البته بازم رو حرفم هستم که نسخه های قبل 5 آشغالی بیش نیستش).لینک رو هم میزارم چون مطمئن هستم که هیچ کس این ویدئو رو رو 60 فریم واقعی و 1080p ندیده.

http://srv5.expressleech.com:81/files/3/vsp9ikj16vgxl5/e32013_forza5_gp3_1080p.mp4

نبود تغییرات آب و هوایی، چرخه داینامیک روز و شب (حداقل مسابقه در شب) و دوباره نبود پورشه! به عنوان یه فن خیلی سرخورده شدم! :( =((
تصورم این بود که تو این نسل همه این امکانات رو داشته باشیم ولی...! نمی‌دونم چه توجیهی برای این موضوع میارند... هرچه باشه برای من یکی قابل قبول نیست!
انتظارم از ترن 10 و دن گریناوالت خیلی خیلی خیلی بیشتر از اینها بود! تنها دلیل کوچ به نسل بعد برام این بازی بود که ظاهرا باید تا اومدن FM6 صبر کنم.
فعلا با FM4 و GT6 خودم رو تسلی میدم :((
نوید یه خورده من رو تسلی خاطر بده که بدجور تو ذوقم خورده!
پی‌نوشت: تاب‌گیر تو بازی حضور پررنگتری خواهد داشت. علاوه بر کلارکسون، صدای می و هموند رو هم تو بازی خواهیم داشت.
پی‌نوشت 2: نبود off-road اصلا برام مهم نیست چون بازی تخصصی داره! نمی‌دونم چرا حالا auction house و storefront رو حذف کردن!؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or