Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
من که از این گزارشگر و اینا خوشم نمیاد من میخوام صدایه ماشین رو گوش بدم یه احمق که همش داد میزنه و الکی خودشو پاره میکنه میخوام چیکار
وسط گیم پلی بعید میدونم گزارش بذارن ! :دی شاید فقط مخصوص به تریلر بوده ، اگه توی بازی باشه هم به نظرم مربوط به Replay میشه.
اگه وسط بازی باشه هم مطمئناً گزینه برای off کردن میذارن.

من که از این گزارشگر و اینا خوشم نمیاد من میخوام صدایه ماشین رو گوش بدم یه احمق که همش داد میزنه و الکی خودشو پاره میکنه میخوام چیکار

خب حتما تو تنظیمات میتونی خفش کنی :دی
برای اطلاعات بیشتر درباره fm5 بیقرارم دوست دارم بدونم چه چیزهای جدیدی اضافه کردن
الان این بازی حکم forza 2 برای 360 رو داره حالا حساب کن fm6 قراره چطوری باشه سخته باورش8-x:d

حتی اگه شده تا 1سال نتونم واسه X1 بازی بگیرم 100% Forza5 رو میخرم ...
بهترین خاطرات Racing من توی این نسل با Forza گره خورده...
از Debut تریلر هم بسی لذت بردیم

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

ای ول بازم تاپ گیر.نمیدونم چی میتونن به تاپ گیر اضافه کنن :دی ولی امیدوارم از فورتزا4بیشتر باشه:دی

وسط گیم پلی بعید میدونم گزارش بذارن ! :biggrin1: شاید فقط مخصوص به تریلر بوده ، اگه توی بازی باشه هم به نظرم مربوط به Replay میشه.
.
اره عجیب اگه باشه.ولی رو Replay مشکلی نیست.
اگه وسط بازی باشه هم مطمئناً گزینه برای off کردن میذارن
خب حتما تو تنظیمات میتونی خفش کنی
اره معلومه که میشه.منظور این بود که همیچن چیزو نمیخوام
من حتی موزیک رو هم قطع میکنم:دی مثلا اونتادور یه سمفونی12سیلندر داره دیگه موزیک میخوام چیکار:دی

احتمال نداره! خودشون همون روز اول اعلام کردن که باکس شات بازی این ماشینه.

داش مجید فکر کنم که منظورم نگرفتی.
منظورم از ماشین اول اینه که,هر بازی ریسینگ یک ماشین رو برای جذب طرفدارها نماد اون نسخه میکنه...یعنی تریلرهای انونس یا باکس شات و والپیپرها و ... رو از این ماشین میزارند.
برای مثال:
Forza Horizon: Viper 13 GTX
Forza Motorsport 4:I 458
Need For Speed Most Wanted: 911
و ....

منظورم این بود.که FMS 5 هم McLaren هست...

آخرین ویرایش:
هر بار تریلر Debut رو میبینم ، Turn 10 رو تحسین میکنم ! جزییات تک تک موارد تو بازی دیوانه کننده هستن !

Quality Level : Mind Blowing !

داش مجید فکر کنم که منظورم نگرفتی.
منظورم از ماشین اول اینه که,هر بازی ریسینگ یک ماشین رو برای جذب طرفدارها نماد اون نسخه میکنه...یعنی تریلرهای انونس یا باکس شات و والپیپرها و ... رو از این ماشین میزارند.
برای مثال:
Forza Horizon: Viper 13 GTX
Forza Motorsport 4: F430
Need For Speed Most Wanted: 911
و ....

منظورم این بود.که FMS 5 هم McLaren هست...

برای FMS4 ماشینی که در نظر گرفته بودن 458 Italia بود !

نمیدونم چرا از این ماشینا خوشم نمیاد:dبه نظرم دیگه زیادی فضایی شدن از ماشینی در اومدن... ترجیح میدم با همون مدلای قدیمیشون یا ماسل آمریکایی بازی کنم
حالا باز مک لارنو فراری خوبه لامبو خیلی کلیشیی ساخته ساخته این وننورو مخصوصا بال عقبش البته کلا 3 تا ازش ساخته شده!

veneno081.jpg

یه ایده برا تاپ گیر.مثلا یه بخشstigبذارن یه سری ماشین خفن هم بذارن تو پیست تاپ گیر یه تایم بذارن که باید از اون بهتر رفت که ماشین بعدی رو بهت بده.جرمی هم قبلش اون جمله های معروف رو بگه بعضی ها میگن....:دی شاید برا خیلی ها زیااد جالب نباشه ولی برا طرفدار تاپ گیر مثل من خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or