Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
8.3 گیگابایت دارم اپدیت دانلود میکنم/:) خوبیش اینه که دستگاه در حالت خاموش دانلود هم میکنه.

راستی بچها چرا تو مولتی بعضی از ماشینها تو اسمون هستنند:-/

8.3 گیگابایت دارم اپدیت دانلود میکنم/:) خوبیش اینه که دستگاه در حالت خاموش دانلود هم میکنه.

راستی بچها چرا تو مولتی بعضی از ماشینها تو اسمون هستنند:-/
این مشکل مربوط میشه به سرعت اینترنت، تو forza های قبلی هم همین طوری بود:d

سلام دوستانمثله اینکه در کنفرانس build مایکروسافت که الان در حال برگذاری هستگفتن Forza 5 واسه PC با DX12 میاد
متاسفانه ن دوست عزیز !تو همین جلسه معارفه از استدیو turn 10 رسما اعلام کردن ک این نسخه دمو رو فقط برا نمایش قابلیت های DX 12 ساختن و نقشهای برا انتشارش رو پلتفرم دیگه ای ندارن

سلام دوستان
مثله اینکه در کنفرانس build مایکروسافت که الان در حال برگذاری هست
گفتن Forza 5 واسه PC با DX12 میاد
همین طور که دوستمون گفتن، تو این کنفرانس هم نسخه دمو Forza 5 بر روی PC اجرا شده و قبلا هم اعلام شده بود که این بازی برای PC عرضه نمیشه
لینک live stream
اینم عکس مربوط به کنفرانس امروز که FORZA 5 بر روی DX12 نمایش میده
78987611659641818516.jpg

پیست Long Beach فردا قابل دانلود هست، خیلی خوبه که Turn 10 فهمیده بازیش مشکل محتوا داره و حداقل یه مقداری داره اون کاستی ها رو جبران میکنه :دی لازم به ذکره که این آپدیت مجانی هست.

longbeach-announce-forza5-jpg.jpg

چقد راجع به فورتسا كم صحبت ميشه چرا

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
راجع به اکثر بازی ها کم صحبت میشه. مخصوصا بازی هایی که عرضه شدن، مثل TF یا DR3. احتمالا دلیلش اینه که هنوز تعداد کمی از کاربرا کنسول خریدن:(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or