Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

بابا کاکپیت فقط dirt 3 هیجانشم که آدمو میکشه!
ولی هیچی فورزا(فورتززا:دی)نمیشه
من انقدر رنو ـم رو آپگرید کردم که دیگه هیچکی نمیتونه بگیرتم:))"(یه دست تنظیمات رو دستی کردم نابود شدم:|)

از دوستان یه خواهش دوستانه دارم.تقاضا دارم یه سری صحبتهایی که برای gt5 شد رو برای این بازی نکنن.که نمیدونم درختها 3 بعدی هستن،ابرها بارور میشن،شورت راننده بالا ، پائین میره و از این حرفها.زشته به خدا.آخه آدم میره سیمولیشن بازی کنه.بعدشم که بازی ریلیز بشه و چهارتا ایراد داشته باشه خودتون افسردگی میگیرید و چهارتا آدم هم که مشکل روحی دارن جشن میگیرن.امیدوارم از این صحبتم برداشت بد نکنید و این رو یه خواهش بدونید.

با این حرکت کینکتیش خیلی حال کردم :|.
من همیشه میزنم جلو هی باید عقبم رو نگاه کنم ببینم چقدر فاصله بود همیشه تو عذاب بودم چون آینه هارو هم نمی شد دید :دی. الان فقط از این حرکت برای همین میخوام :دی.

ولی یه چیزی الان میشه کلا با کینکت بازی رو انجام داد درسته؟ گاز و ترمز چی؟ :دی.

با این حرکت کینکتیش خیلی حال کردم :|.
من همیشه میزنم جلو هی باید عقبم رو نگاه کنم ببینم چقدر فاصله بود همیشه تو عذاب بودم چون آینه هارو هم نمی شد دید :دی. الان فقط از این حرکت برای همین میخوام :دی.

ولی یه چیزی الان میشه کلا با کینکت بازی رو انجام داد درسته؟ گاز و ترمز چی؟ :دی.

نه نمیشه ! تو قسمت Core بازی از کینکت فقط برای Headtracking استفاده میشه نه چیز دیگه بقیش با دسته معمولی هست

اونجایی که با کینکت کلا میشه بازی کرد یه قسمت مخصوص Casual ها هست اگه اشتباه نکنم

حاجی عجب نورپردازی داره:d.کامل مشخص اون اشکالاتی که فورزا سه تو کاکپیت داشت تو فورزا 4 برطرف شده .من هر وقت از این بازی دور میشه هی خودم رو توجیه میکنم که بیخیل فرمون بشم ,اما نمیشه که نمیشه:d.دوستان کسی اطلاعاتی از فرمون که مایکرو برای فورزا 4 معرفی کرده داره دور ور 60 , 70 ( البته فقط خود فرمون) قیمت داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or