Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

باید جالب باشه فقط خدا کنه از 4 dvd بیشتر نشه :-/ میشه؟؟!!!
مگه شما فکر میکنی بازی چند گیگه که این حرفو میزنید:))
همون دو دیسک میشه! یا درنهایت 3 دیسک مثه شماره 3 که فقط 1 دیسکش لازم بود! و 1 دیسکش زمین و ماشین اضافه بود اینم همونجوری میشه!

مگه شما فکر میکنی بازی چند گیگه که این حرفو میزنید:))
همون دو دیسک میشه! یا درنهایت 3 دیسک مثه شماره 3 که فقط 1 دیسکش لازم بود! و 1 دیسکش زمین و ماشین اضافه بود اینم همونجوری میشه!

همین الآن خبر رسید بازی 5 دیویدیه:d

شوخی کردم.با شما موافقم. فکر نکنم از 2 دیویدی بیشتر بشه قبلی که 2-3 گیگ بیشتر تو دیویدی 2 نبود فوقش این یکی 5 گیگ حجمش بیشتر میشه بازم تو همون دیویدی 2 جا میشه.;)

امروز این عکس رو چند تا صفحه قبل دیدم
5811026395_9b1d6d0ff1_b.jpg
یکی از ایرادات نسخه قبل این بود که توی بعضی مسابقات فقط حداقل کلاس اتومبیل شرکت کننده تاثیر داده میشد
مثلا من با بوگاتی {R2:870} توی مسابقه با اتومبیل های کلاس C میتونستم مسابقه بدم و بازی هیچ ممانعتی نمیکرد
توی این عکس هم همین مشکل هست گویا.... فراری 458 ایتالیا با یه خودروی هاچ بک داره مسابقه میده

یکی از ایرادات نسخه قبل این بود که توی بعضی مسابقات فقط حداقل کلاس اتومبیل شرکت کننده تاثیر داده میشد
مثلا من با بوگاتی {R2:870} توی مسابقه با اتومبیل های کلاس C میتونستم مسابقه بدم و بازی هیچ ممانعتی نمیکرد
توی این عکس هم همین مشکل هست گویا.... فراری 458 ایتالیا با یه خودروی هاچ بک داره مسابقه میده
نه تو بعضی مسابقات اجبار میکرد ماشینو عوض کنی!

البته بستگی به نوع مسابقه داره مثلا یه جا بهت میگه فقط کاشین های Ferrari شما میتونی از هر کلاسی که خواستی ماشین انتخاب کنی که تو تمام بازی ها هم هست . من یادمه توی GT3 با ماشین F1 مسابقه میدادم چندی دور جلو میفتادم بقیه ماشین ها در حد پراید بودن مثلا :d کلا اینکه یک اتفاق کاملا عادی هستش توی FM3 چندتا Race فقط اینجوری بودن خیلی نبودن . حالا شما ناراحتی ماشینی بردار که متناسب با بقیه کلاس ها باشه :d

شرمنده میدونم چند بار گفته شده اما بازی به تاریخ خودمون کی میاد؟
تاخیر نخوره؟
یکی از نکات ضعف خیلی بزرگ این بازی نداشتن پلیس هستش با اون سرعت میری پلیس گیر نمیده؟؟!!!!=))=))شوخی کردم.
اما جدا کاش ماشین مارشال رو به این بازی اضافه میکردن که تو هیچ بازی ای این کار تا الآن انجام نشده>:d<:d

نه تو بعضی مسابقات اجبار میکرد ماشینو عوض کنی!
درسته...اما توی بعضی مسابقات هم مجبور نمیکرد
البته بستگی به نوع مسابقه داره مثلا یه جا بهت میگه فقط ماشین های Ferrari شما میتونی از هر کلاسی که خواستی ماشین انتخاب کنی که تو تمام بازی ها هم هست . من یادمه توی GT3 با ماشین F1 مسابقه میدادم چندی دور جلو میفتادم بقیه ماشین ها در حد پراید بودن مثلا کلا اینکه یک اتفاق کاملا عادی هستش توی FM3 چندتا Race فقط اینجوری بودن خیلی نبودن . حالا شما ناراحتی ماشینی بردار که متناسب با بقیه کلاس ها باشه
آره. مثلا میگفت فقط با ماشین های دیفرانسیل جلو میتونی شرکت کنی...تنها شرطش همین بود...نه محدودیت قدرتی نه کلاسی نه چیزی....ماشینهای سایر شرکت کنندگان هم از قبل تعیین شده بود انگار...میتونستن حداقل بعد از انتخاب ماشین خودمون به بقیه شرکت کنندگان هم متناسب با ماشین ما , ماشین بدن
ولی یه خوبی که داشت این بود مجبور نبودیم پا به پای اونها مسابقه بدیم...زمان مسابقه نصف میشد:d
اما جدا کاش ماشین مارشال رو به این بازی اضافه میکردن که تو هیچ بازی ای این کار تا الآن انجام نشده
کار جالبیه...ولی من اصلا حوصله رانندگی پشت سر ماشین مارشال رو ندارم...خداییش توی همن پیت استاپ هم میرفتم حوصله ام سر میرفت , رانندگی پشت سر خودروی مارشال که دیگه جای خود دارد

آخرین ویرایش:
بزرگترین مشکل FM3 نبود تنوع بود که که البته چون بازی سیمولیشن هست میشه ازش صرفه نظر کرد اما میتونستن با یکی دوتا مد جانبی تنوع خوبی به بازی بدن..

نکته بعد هم خیلی طولانی بودن بازی بود که فکر کنم تمام کردن کل بازی 3 - 4 سال طول بکشه..

بزرگترین مشکل FM3 نبود تنوع بود که که البته چون بازی سیمولیشن هست میشه ازش صرفه نظر کرد اما میتونستن با یکی دوتا مد جانبی تنوع خوبی به بازی بدن..

نکته بعد هم خیلی طولانی بودن بازی بود که فکر کنم تمام کردن کل بازی 3 - 4 سال طول بکشه..

اون تنوع که حتما تو این نسخه حل میشه هرچند من خودم انتظار معجزه ندارم و کلا فقط منتظرم بازی رو منتشر کنن :d یه Off-Road اضاف کنن کلی حال میده
در مورد طولانی بودن نسخه ی قبل هم اصلا اینجوری نیست امین تو چجوری حساب کردی ؟ :d

تو الان کل بازی رو تموم کردی..؟ فقط رسیدن به لول 50 سه ماه کار داشت تازه رویه درجه سختی نرمال

زرشک . هم عکسشو تو تاپیک FM3 انداختم هم میتونی به لیست اچیوهام مراجعه کنی ببینی جیگر :d

آخرین ویرایش:
در مورد طولانی بودن نسخه ی قبل هم اصلا اینجوری نیست امین تو چجوری حساب کردی ؟ :d

تو الان کل بازی رو تموم کردی..؟ فقط رسیدن به لول 50 سه ماه کار داشت تازه رویه درجه سختی نرمال

اتفاقا منم از طولانی بودن بازی راضی بودم.نه مثل gt که بعد از چند هفته بازیش تموم شد:|همین الان هم دوباره شروع کردم میخوام بازی کنم.:dبدمصب خداست بازیش،منم که عشق ریسینگ.:d

اتفاقا منم از طولانی بودن بازی راضی بودم.نه مثل gt که بعد از چند هفته بازیش تموم شد:|همین الان هم دوباره شروع کردم میخوام بازی کنم.:dبدمصب خداست بازیش،منم که عشق ریسینگ.:d
لامصب هر چی بازی می کنی تموم نمیشه :d خسته شدم :|

اتفاقا شخصا فکر میکنم دیگه انقدر هم طولانی زیاده :d یه عمر بازی کردیم تموم نشد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or