Gunners Trust
کاربر سایت
البته تعدادش که خوب بود ولی به نظر من اگه از تعداد Eventهای FM3 یه دو تا ستون کم کنن برای FM4 مناسبه.اتفاقا شخصا فکر میکنم دیگه انقدر هم طولانی زیاده :d یه عمر بازی کردیم تموم نشد :d
ببخشید من این پست رو الان دیدمامروز این عکس رو چند تا صفحه قبل دیدم
یکی از ایرادات نسخه قبل این بود که توی بعضی مسابقات فقط حداقل کلاس اتومبیل شرکت کننده تاثیر داده میشد![]()
مثلا من با بوگاتی {R2:870} توی مسابقه با اتومبیل های کلاس C میتونستم مسابقه بدم و بازی هیچ ممانعتی نمیکرد
توی این عکس هم همین مشکل هست گویا.... فراری 458 ایتالیا با یه خودروی هاچ بک داره مسابقه میده
ببخشید من این پست رو الان دیدم
توی این Mode که عکسش رو گذاشتین هدف اینه که توی یک زمان مشخص تا جایی که میتونین از ماشینا سبقت بگیرین مثلا از 12 تا ماشین سبقت بگیرین که با توجه به این باید هم سایر ماشین ها نسبت به ماشین ما ضعیف تر باشد.
جدا؟
جالبه...نمیدونستم
ببین دوست عزیز درسته که تنوع خوبی میده ولی همچین چیزی به درد بازی شبیه ساز نمیخوره...
بیشتر به درد یه بازی مثل نید 4 اسپید و... میخوره
هم دید مثبت دارم به قضیه و هم دید منفی...البته ۹۰% منفی
آقا بعضیا شاید دوست داشته باشن:dهمچین مدی که توی FMS3 نبود.امیدوارم توی FMS4 هم نباشه یا اگه هست برش دارنبه نظر من که کاملا به بازی لطمه خواهد زد
![]()
دوستان این بازی یه جورایی رقیف GT5 محسوب میشه درسته؟! یا من اشتباه می کنم؟
این قسمت از Forza فوق العادست اما اینکه تعداد ماشین هاش به GT5 نمیرسه و اینکه کمتر از GT روش کار شده یکم منو نا امید می کنه
اختلاف تعداد ماشینهاشون زیاد نیست ولی خوبیِ فورزا اینه که از همه ماشینها یه جورایی استفاده میشه.دوستان این بازی یه جورایی رقیف GT5 محسوب میشه درسته؟! یا من اشتباه می کنم؟
این قسمت از Forza فوق العادست اما اینکه تعداد ماشین هاش به GT5 نمیرسه و اینکه کمتر از GT روش کار شده یکم منو نا امید می کنه
من موافق نیستممیگم چطوره که جهت حفظ آرامش و منحرف نشدن تاپیک کلا به این پست جواب ندیم :d