دوستان من بازی رو گرفتم ولی بعد ۵ دقیقه بازی این ارورو میده و میپره بیرون:
this disk appears to be corrupted 1please use a official forza disk.....i
ایراد از چیه؟
منم دقیقا همین مشکل دارم.بعد از 10 دقیقه میاد بیرون.اشکال از چیه؟
دوستان من بازی رو گرفتم ولی بعد ۵ دقیقه بازی این ارورو میده و میپره بیرون:
this disk appears to be corrupted 1please use a official forza disk.....i
ایراد از چیه؟
به توصیه این C4Eva گوش ندادیدن و کنسولون فلگ شد :d از این به بعد لایو تعطیله :d باید منتظر LT بعدی ِ C4 باشین :dمنم دقیقا همین مشکل دارم.بعد از 10 دقیقه میاد بیرون.اشکال از چیه؟
مشکله دوستان از دیسکه بازی که بد رایت یا از منبع بد rip شده که با تعویض دیسک حله .....به توصیه این C4Eva گوش ندادیدن و کنسولون فلگ شد :d از این به بعد لایو تعطیله :d باید منتظر LT بعدی ِ C4 باشین :d
به توصیه این C4Eva گوش ندادیدن و کنسولون فلگ شد :d از این به بعد لایو تعطیله :d باید منتظر LT بعدی ِ C4 باشین :d
بازی اگه روی هارد هم نصب شده باشه ، بازم ممکنه این ارور رو بده ؟؟؟
مگه فلگ بشی هی 10 دیقه یک بار میپره بیرون ؟؟؟
یکی از دوستان جواب منو بده ...
اونایی که وسط بازی ارور میده ، بازی رو روی هاردشون ریختن یا نه ؟؟؟
آره من بازی رو روی هارد نصب کردم متاسفانه ارور میده!مگه فلگ بشی هی 10 دیقه یک بار میپره بیرون ؟؟؟
دوست عزیز چرا ندونسته حرف میزنی بچه هارو هم گمراه میکنی و میترسونی!!!به توصیه این C4Eva گوش ندادیدن و کنسولون فلگ شد :d از این به بعد لایو تعطیله :d باید منتظر LT بعدی ِ C4 باشین :d
دوست عزيز شما حجم زيادي نداريد كه بخوايد نصب كنيدمن اسلیم 4 gb دارم.چطور میتونم نصب میکنم؟ میشه فلش بهش بزنم؟ چند گیگ هست حدودا؟ اونهایی که نصب کردن ارور میده؟
نقش TopGear اینه در زمانی که WorldTour داری بازی میکنی یه سری بازی بهت میدهجواب نمیدین؟![]()
دوست عزیز شما فلش رو معرفی کن به دستگاهت اونوقت دی وی دی یک رو بزار توی بازی یه قسمت هست که دسک دو رو نصب میکنیمن اسلیم 4 gb دارم.چطور میتونم نصب میکنم؟ میشه فلش بهش بزنم؟ چند گیگ هست حدودا؟ اونهایی که نصب کردن ارور میده؟
بله دوست مننقش TopGear اینه در زمانی که WorldTour داری بازی میکنی یه سری بازی بهت میده
مثل دریفت زدن و یا با سرعت زیاد از روی (مثل بولینگ که باید بزنی اون شی هارو) میزنی اونارو هرچی بیشتر بندازی بیشتر امتیاز میگیری و رتبت توی درایو بالاتر میره
---------- نوشته در 01:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 PM ارسال شده بود ----------
دوست عزیز شما فلش رو معرفی کن به دستگاهت اونوقت دی وی دی یک رو بزار توی بازی یه قسمت هست که دسک دو رو نصب میکنی
نصبش کن حجمش 2 و خورده ایی هست دیسک 2
دیسک یک رو اینستال نکن رو هارد از رو دی وی دی اجرا کن!فقط 2 رو نصب کن تا جا بشه
تمام:d
---------- نوشته در 01:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:19 PM ارسال شده بود ----------