Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

دوستان کی از پیناتا بازی رو خریده ؟؟؟

هر کسی که خریده بگه که بازیش درست بوده یا نه ...

من سفارش دادم ، اگه مشکل داره بهم بگین تا از پستی نگیرمش و برگشت بخوره ...

ممنون.

دوستان کی از پیناتا بازی رو خریده ؟؟؟

هر کسی که خریده بگه که بازیش درست بوده یا نه ...

من سفارش دادم ، اگه مشکل داره بهم بگین تا از پستی نگیرمش و برگشت بخوره ...

ممنون.
سلام رفیق من بازیو امروز صبح بازیو خریدمو بازی کردم ایرادم اصلا نداره برین بخرین موفق باشین داداشم .

آقا من بازی رو امروز گرفتم......
فقط ميتونم بگم که عالييييييييييييييه.....
2 تا دی وی دی هم هست که دومی نصب نميشه و هنوز نديدمش که چيه....
بريد بخريد کف کنيد...:د

خب دوستان من بخش Autovista رو تموم کردم ، بدون این که حتی یک بار از بازی بیاد بیرون !
(البته من لایو باز نیستم و نمی دونم مشکلی تو لایو داره یا نه)

2 تا دی وی دی هم هست که دومی نصب نميشه و هنوز نديدمش که چيه....

دی وی دی 2 شامل پیست ها و ماشین های اضافه هست که باید دیسک 1 رو بزارید ، تو منو گزینه ی نصب دیسک 2 رو انتخاب کنید و بعد دیسک 2 رو نصب کنید

دوستان هیچکودوم هد ترکینگ با کینکت و دسته رو تست نکردین؟؟؟؟منظورم ینه که با کینکت هد ترکینگ کنین و با دسته بازی کنین همزمان!!!(منم تا فردا شب بازی رو میگیرم)

سلام
ببخشید دوستان دوباره می پرسم
شرمنده ....:((
ولی نسخه امن و سالم بازی آخرش اومده تو بازار یا نه ؟
میخوام یه موقع فلگ نشم ...
بازم ببخشید

• Like
Reactions: Real Madrid 9
دوستان هیچکودوم هد ترکینگ با کینکت و دسته رو تست نکردین؟؟؟؟منظورم ینه که با کینکت هد ترکینگ کنین و با دسته بازی کنین همزمان!!!(منم تا فردا شب بازی رو میگیرم)
راستش همچین چیزی نمیشه تا جایی که من میدونم
کینکت یه Mode جدا داره و نمیشه همزمان با دسته بازی کرد یا اینکه شما با دسته بازی کنی Race بعدی رو با کینکت

دوستان در تا سوال:
1-من lt 2 نریختم.به نظرتون بریزم یا وایسم؟؟؟برای این سوالو میپرسم که خرج دو تا lt ندم:dهمچنین قراره برای این بازی lt جدیدی بیاد یا روش دیگه ای(مثل پچ)؟؟؟؟
2-اگه فورزا 4 رو توی پروفایلی که به لایو وصل نمیشم بازی کنم.بازم مشکلی پیش میاد؟؟(فلگ میشم)
ممنون

من تست کردم عزیز جان توی بازی pause بزن گزینه هد ترکینگ داره که باید روشن کنی به همرا تنظیمات بازی چیز جالبیم هست.

• Like
Reactions: Top Gear Stig
اگه با پروفایلی که لایو نمیریم یعنی آفلاینه بریم فورزا و جزو اچیومنت های اون بشه مشکلی داره؟
در عین حال پروفایل لایومون هم باشه ولی sign in نشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or