kayne
کاربر سایت
تو این عکس ها پیشرفت نورپردازی و سایه زنی (بخصوص نورپردازی) مشهوده ، تکسچر ها هم خیلی بهتر شدن .........
تو این عکس ها پیشرفت نورپردازی و سایه زنی (بخصوص نورپردازی) مشهوده ، تکسچر ها هم خیلی بهتر شدن .........
بابا این سبک بازی خیلی مسخرس!
رفتم نشستم یه چند دست gt5 بازی کردم دهنم سرویس شد!
سر هر پیچ باید تا اخر سرعتت رو کم کنی بعد بپیچی!
طراحی محیط باورنکردنی شده !!!!چندتا جدید :
![]()
![]()
![]()
![]()
تو این عکس به نظر میاد از SSAO استفاده کردن :آره ! منم ویدئوی مقایسه Forza 3 با Forza 4 رو که میدیدم احساس کردم که تو Forza 4 این افکت SSAO هم بکار رفته باشه !
داشتم تاپیک برف و بارون رو دوره میکردم ... یه سوال واسم پیش اومد ، خدا خیر بده هر کی رو که جوابش رو میدونه ... :d!
والا من از همون GT شماره اول رو کنسول PSOne ریسینگ سیمولیشن رو شروع کردم ، اون موقع ها هم که چیزی به اسم اینترنت و اینا تو ایران نبود که بفهمیم کلا ریسینگ ها چه آرکید چه سیم چه فرقی با هم دارن فقط میدونستیم باس گاز بدی بری جلو :d راستش از همون موقع تا الان من خوب یادمه اکثر افراد اصلا علاقه ای به GT و سیمولیشن نداشتن یعنی به خاطر شبیه سازی محض تو این ژانر که گاز و ترمز دو اصل مهم هستن و نمیشه یلخی گازشو بگری و سر پیچ با 200 تا دور پلیسی بزنی اکثراً بعد 10 دقیقه اینطورا بازی رو میذاشتن کنار ...
نمیدونم واسم جالبه کلاً چند نفر از اونایی که تو اون تاپیک بحث کردن واقعاً سیمولیشن بازن ؟ اصلاً نخواستیم آقا فقط یکی به من بگه چند نفر تو اون تاپیک بازی رو میخرن و میشن پاش تا حداقل 70% کنن بازی رو ... واقعاً واسم جالبه سبکی که محبوبیتش تو ایران نسبت به سبکای دیگه در رده پایین تری قرار میگیره و به اون صورت گیمر ( منظورم کسی هست که بشینه پای بازی و واقعا بازی کنه ، نه این که تا بازی رو گرفت یه 1 ساعت بازی کنه و خداحافظ تا چند ماه بعد یا سالی به 12 ماه واسه یه مسابقه با فلانی کنسولو روشن کنه و بازی کنه ) نداره چطور یک دفعه انقدر خاطر خواه پیدا میکنه ؟!
لطف میکنید اگه منو از این ظلالت مبین در بیارید ...![]()
آریا بیا ببین چی گذاشتن ...secret unlockable auto in Forza 4's Autovista mode
1931 Bentley 8 Liter
![]()
نمی دونم کسی از قبل گذاشته یا نه