Bax
کاربر سایت
دم یارو گرم ، یه تنه گند زده به برنامه های T10 برای معرفی ویژگی ها ! پس فعلا 2 تا به نفع فورزا و دن عزیز !
منظورم از آب و هوای پویا ، وجود باران و برف و ... هست . البته یادم نیست کی ولی یه جایی خودنم که تقریبا اینو هم تایید کرده بودن فکر کنم گفته بودن جاده ها در شرایط مختلف مانند برف و اینها وجود داره ، الان یادم نیست . ولی رالی با فورزا چه حالی بده . >:d<
من فقط نمی فهمم که کی می خوان یه نمایش خفن که همه ی ویژگی ها رو با هم تایید کنه ، بدن بیرون ؟
راستی خدا کنه این افکت دود و ذرات بازی رو درست کنن . من تنها موردی که در نمایش های بازی توی اعصابم بوده همینه . برای مسابقات آف رود این افکت فکر کنم خیلی بد باشه .
منظورم از آب و هوای پویا ، وجود باران و برف و ... هست . البته یادم نیست کی ولی یه جایی خودنم که تقریبا اینو هم تایید کرده بودن فکر کنم گفته بودن جاده ها در شرایط مختلف مانند برف و اینها وجود داره ، الان یادم نیست . ولی رالی با فورزا چه حالی بده . >:d<
من فقط نمی فهمم که کی می خوان یه نمایش خفن که همه ی ویژگی ها رو با هم تایید کنه ، بدن بیرون ؟
راستی خدا کنه این افکت دود و ذرات بازی رو درست کنن . من تنها موردی که در نمایش های بازی توی اعصابم بوده همینه . برای مسابقات آف رود این افکت فکر کنم خیلی بد باشه .
به نظرم به این دلیله که برنامه دارن . شب نمی خوابن صبح بیدار بشن بگن بازی مسابقات کارت هم داره . منظورم این نیست که وجود کارت چیز بدیه ولی اینکه بی برنامه جلو بری ، کارو سخت می کنه . در عوض T10 نشون داده همیشه اول از هر چیزی به بازخورد های بازی قبلی و نقد هایی که به آن وارد بوده توجه می کنه و طبق همون ها هم برنامه ی خودش رو برای بازی بعدی می ریزه . شما هر شماره ی فورزا رو که نگاه کنی ، پایانی بوده بر نقاط ضعف نسخه ی قبلیش . مثلا نبود آف رود و تاپ گیر و بطور کلی تنوع در اونت ها یا چرخه ی شبانه روز یا سیستم نور پردازی شماره ی 3 ، جز ضعف های اساسی بودن که در نقد ها دیده می شد و الان همه این ها رو مد نظر قرار دادن . یا مثلا به سیستم فیزیک بازی کمی ایراد می گرفتن به همین دلیل اون هایی که بازی رو تجربه کردن از سیستم جدید بسیار راضی هستن و این یعنی مشتری همه چیز است ! >:d<واقعا باید این سوال رو باید از TURN 10 پرسید که چجوری اینهمه تو هر نسخه پیشرفت میکنه اگه سیستم چرخه ی شبانه روز رو تو بازی قرار بدن که خیلی خوبه اما اگه قرار ندن بازم در مقابل اینهمه پیشرفت بازی از نظر ابعاد تکنیکی و گیم پلی بازی هیچهه
آخرین ویرایش: