aliatlas
کاربر سایت
به شدت نگران این قضیم منخدا کنه داشته باشهاینجور که بوش میاد خبری از مسابقات شبانه نیست !
تا حالا عکسی از شب نیومده .
به شدت نگران این قضیم منخدا کنه داشته باشهاینجور که بوش میاد خبری از مسابقات شبانه نیست !
تا حالا عکسی از شب نیومده .
واسه اينكه اين ويديو 60 فريمه.http://www.gamersyde.com/download_forza_motorsport_4_gc_alps_showfloor_gameplay-22893_en.html
من اینو دیدم کفم برید.انگار فریم ریت بازی بالاتر رفته.بازی تندتر شده بود.کاکپیت و نورپردازی هم حرف نداشت.دست فرمون طرف خیلی دیدنیه.
رالی خیلی حال میده حداقل من خیلی دوست دارم...ببینم برف و بارون و چرخه شب و روز که هست تو بازی؟!بعید میدونم داشته باشه.تاحالا که چیزی نشون ندادن.ولی انقدر event هست که واسه 2سال سرمون گرمه.دیگه به رالی نمیرسه:d
رالی خیلی حال میده حداقل من خیلی دوست دارم...ببینم برف و بارون و چرخه شب و روز که هست تو بازی؟!
یحتمل میخوان ببینن وقت میشه یا نه :d فکر کنم باز تحت فشارن :dتا حالا چند بار از سازنده های بازی و حتی خود Dan Greenawalt سؤال کردن ولی گفتن فعلاً نمیتونیم به این سؤالات جواب بدیم یا اینکه قصد نداریم چیزی بگیم و از این حرفها ! شاید بشه مثل قضیه انیمیشن تعویض دنده Forza 3 ! از ابتدا تو ذهنشون بوده بذارنش تو بازی ولی وقت نکردن و تو محصول نهاییشون بخیال انیمیشن شده بودن که خب با یه آپدیت یه جورایی سر و تهش رو هم آوردن ! ولی چیزی که مشخصه بازی هنوز در مرحله ساخت هست و خیلی هم دارن روش کار میکنن !
باید دید چی میشه !
اونا هم نیست :d البته شاید بخش مسابقه شب هم تو این نسخه باشه البته بعید میدونم چون خبری نشد بعد اون تریلر اولش ولی کلا انقدر مسابقه داره که اینا را بشه تو نسخه بعدی اضافه کردرالی خیلی حال میده حداقل من خیلی دوست دارم...ببینم برف و بارون و چرخه شب و روز که هست تو بازی؟!
کاملا موافقمچرخه روز شب رو حتما باید اضافه کنن چون دیگه اضافه نکردنش یک ضعف از طرف منتقد ها محسوب میشه..
در مورد چرخه ی شبانه روز نصفه نیمه طرف ( T10 Manager ) تایید می کنه تو حاشیه ی Launch Party ؛ در جواب اینکه آیا این چرخه وجود داره یا نه طرف میگه هنوز معرفی نکردیم ، بعد دوباره ازش سوال میشه پس وجود داره ؟؟! طرف می زنه زیر خنده و سرش رو به نشونه ی رضایت تکون میده ولی می گه هنوز زوده واسه معرفیش !فکر کنم چرخه ی شبانه روز قطعی باشه ( چون فکر نکنم براشون خیلی سخت باشه قرار دادنش حداقل نه به سختی ایجاد ویستا ) ولی این که آب و هوای پویا داشته باشیم جای سوال داره که امیداورم این طور باشه .