Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

آره این بازی هارو باید تفریحی بازی کنی تا چندین سال هم موندگاری دارن نگران نباش :d
برا لذت بردن از فورتزا باید عشق ماشین باشی شبیه فوتبال مثلا وقتیfifa12میاد تاfifa13بازیش میکنی و. تکراری نمیشه چون عشق فوتبالی.فورتزا هم مینطور برا من چند. سال تکراری نشده و بهترین تفریحی که دارم چون عاشق ماشین و رانندگیم

دوستان Forza باز عزیز
یا یک تاپیک جداگانه واسه قرار Forza در Xbox Live ایجاد کنید یا اینکه از همین جا هماهنگ کنید بیاید Online Race بزنیم همگی با هم .
من از خودم شروع میکنم هر کی انلاین فورزا میزنه Add کنه .
GamerTag : Farshad360
بیاید .
تعدادمون زیاد شه تو لایو خیلی حال میده ...

آخرین ویرایش:
میگم دوستان فورتزا پیست خیس نداره چون اطلاعات تایر ها نیست.پس چراgtداره؟؟یعنی gt5پیست خیس الکیه و تاثیرواقعی نداره؟؟بعدش مگه نگفتن مسابقات24ساعته تو بازیه؟؟بعدش گفتن ریس درشب نداره و دیگه مسابقات24ساعکه معنی نمیده پس شاید ریس در شب هم تو بازی بوده ولی حذف کردن شاید باdlcاضافه بشه؟؟

میگم دوستان فورتزا پیست خیس نداره چون اطلاعات تایر ها نیست.پس چراgtداره؟؟یعنی gt5پیست خیس الکیه و تاثیرواقعی نداره؟؟بعدش مگه نگفتن مسابقات24ساعته تو بازیه؟؟بعدش گفتن ریس درشب نداره و دیگه مسابقات24ساعکه معنی نمیده پس شاید ریس در شب هم تو بازی بوده ولی حذف کردن شاید باdlcاضافه بشه؟؟

خب باید اطلاعات فیزیکیش باشه تا توی بازی بذارنشون ! البته نخواستن دو نوع متفاوت از اطلاعات رو داشته باشن و از داده های غیر از پیرلی استفاده نکردن برای تایرها ! مسابقات 24 ساعته رو هم ندیدم جایی گفته باشن گفتن برای این لایسنسش رو گرفتن تا ماشینهای محبوب این رقابتها رو بیارن داخل بازی ! دیروز یه ماشین نسکار هم بهم جایزه داد با طراحی هاش و ... در کل هم امکانش هست با آپدیت اضافه کنن تغییرات آب و هوایی رو ( چون گفته بودن وقت کافی برای اینکار نداشتیم ) و یا اینکه اصلاً سراغ این کار نرن ( چون این با آپدیت انیمیشن تعویض دنده خیلی فرق داره و باید سنگین تر باشه ) اما اگر بیس کار رو از اول جوری کار کرده باشن که بشه این تغییرات رو هم اعمال کرد اون موقع میشه امیدوار بود ! بازی هم که انقدر طولانی هست که بازم بشه از این اضافات استفاده کرد و لذت برد ! ولی در کل خیلی فکرتون رو مشغول این چیزها نکنید بهتره !

GT5 هم من نمیدونم چیکار کردن براش ولی من موقعی که بازیش میکردم تفاوت چندانی بین حالت بارونی و غیر بارونیش ندیدم ! الان رو نمیدونم ( با آپدیتهای جدیدی که برای فیزیکش دادن ! )

الان هم که نگاه کردم T10 داره نیروی جدید میگیره و احساس میکنم برای عنوان بعدیشون دست بکار شدن ! نمیدونم درست ! :d

راستی این رو هم بگم Nissan 1998 R390 رو حتماً تست کنید ! نمای داخل بسیار جذاب و س.ک.سیی داره ! >:d<

در کل کاکپیت های بازی بسیار بهتر از اون چیزی هستن که اولش فکر میکردم و حتی یه مورد متوسط هم توشون ندیدم ! یه ابراز ارادتی هم باید نسبت به R8 کنم که واقعاً ماشین گرگی هست ! میچسبه روی جاده و هر کاری باهاش بکنی بازم رام هست برای راننده ! :d

ممنون محسن جان.برام جالب بود خدای کارt10درسته واقعا بازی بی نقصه هر چی رو که میدونسته میتونه عالی بسازه گذاشته.خدا کنه اب و هوا یا شب هم اضافه کنن تا نسل بعد دیگه فورتزا نداریم که بهتره هرچی رو که ساختن تجربه کنیم روش

ممنون محسن جان.برام جالب بود خدای کارt10درسته واقعا بازی بی نقصه هر چی رو که میدونسته میتونه عالی بسازه گذاشته.خدا کنه اب و هوا یا شب هم اضافه کنن تا نسل بعد دیگه فورتزا نداریم که بهتره هرچی رو که ساختن تجربه کنیم روش

سلام.
متاسفانه خود Turn 10 گفته که احتمال داره مراحل شب رو اضافه نکنه چون گفته میشه مراحل شب قفل فریم ریت بازی رو میشکنه.=((
البته امیدوارم در یک آپدیت برای این بازی میاد.......مراحل شب اضافه شه.

در یک کلام بازی فوق العاده هست واقعا آدم حس نسخه جدید بهش دست میده واقعا دست T10 درد نکنه والا با این همه پیشرفتی که تو بازی هست نبود بارون و برف و چمیدونم شب اصلا حس نمیشه همون طلوع آفتابش عالیه :d :x واقعا بهترین و نقطه اوج گرافیکی بازی هم تو اون موقع نمایان میشه
من اول ماشین هایی که بهم جایزه میداد کلا بهم برمیخورد خیلی ضدحال بود بیشترش :| ولی وقتی از لول 20 رد شدم با احساسات من بازی شد :| بنز C63 به طور مثال به RS4 یعنی چی آخه این حرکت واقعا همچین انتخاب هایی خیلی سخت و نامردی هست :| نه به اون جایزه ها ضد حال نه به اینا :d
تا الان SLS خیلی بهم مزده داده واقعا غولیه برای خودش :d R8 که مثل فورزا 3 واقعا معرکه است ادم نمیتونه ازش بگذره >:d<

راستی این رو هم بگم Nissan 1998 R390 رو حتماً تست کنید ! نمای داخل بسیار جذاب و س.ک.سیی داره !
:d فکر کنم دارمش یکبار هم باهاش مسابقه دادم تو جاده کوهستان چیز خفنیه امشب یکبار باهاش میرم خیلی خوش دسته >:d<
الان هم که نگاه کردم T10 داره نیروی جدید میگیره و احساس میکنم برای عنوان بعدیشون دست بکار شدن ! نمیدونم درست !
فورزا 5 = لانچ نسل بعدی :d
فورزا ورلد شاید باشه شاید هم PGR5 :d

اگهpgrباشه عالی میشه ولی فکر نکنم چون دارن رو فورتزا5کار میکنن.یایدbizarreافتادم خدا بگم چیکارت کنه اکتیویژن یکی از بهترین استودیو های ریسینگ ساز رو نابود کرد خدا که بانجی رو نابود نکنه...میگم این فورتزا ورلد که میگن فقط انلاین مثلnfsورلد؟؟؟

راستی دوستان من با یه r1نوربورگرینگ رو تو7.10رفتم شماهم یه امتحانی بکنین.یه کم تمرین میکنم با زونداrهم میرم ببینم میتونم رکورد بزنم.

راستی دوستان من با یه r1نوربورگرینگ رو تو7.10رفتم شماهم یه امتحانی بکنین.یه کم تمرین میکنم با زونداrهم میرم ببینم میتونم رکورد بزنم.
خسته نباشی !:d ملت با یه نیسان gtr استاندارد 7.27 (رکوردش تو نوربورگ) میرن تو با R1 تازه ......!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or