Top Gear Stig
کاربر سایت
بله عزیز.تو بازی که اصلا همچین دود و محیطی نداره!نوید این واقعیه؟
بله عزیز.تو بازی که اصلا همچین دود و محیطی نداره!نوید این واقعیه؟
من تمام ماشینهایی رو که دوستان پیشنهاد دادن امتحان کردم و به نظرم audi R8 5.2 گزینه ی خوبی هست چون هم از نظر هندلینگ و هم از نظر اسپید میتونه راضی نگهت داره .
خیلی با ماشینهای قدیمی حال نمیکنم محمد:d اون R8 رو میرم تو کارش....فراری هم خوبه....اگر همه فراری های موجود تو بازی رو بخری یه اچیومنت باز میشه :dمعراج اگه با ماشین قدیمی حال میکنی به نظرم این گزینه فوق العاده ای هست:
Ferrari 365 GTB/4 قیمتش هم 270.000 تاست.
تو ماشین های 2011 هم من با این یکی خیلی حال میکنم
McLaren MP4-12C که قیمتش 220.000 تاست.
منم اولش میخواستم همینو پیشنهاد بدم، قیمتش هم مناسبه فکر کنم 370.000 تا بود ولی به نظرم هندلینگش زیاد جالب نیست. یعنی من که خیلی ازش خوشم نیومد ولی Audi R8 یه چیز فوق العاده هست، همچین نرم و راحت میشه باهاش رانندگی کرد
ای بابا من خیلی به SLR فکر کرده بودم ولی همون ائودی هم گزینه خوبیهبا اجازتون منم اینا رو پیشنهاد میکنم:
Ferrari 599 GTO
SLS AMG البته اگر فراری 458 داری اینو نخری بهتره!
Audi R8 5.2 هم خیلی خوبه.
ولی یه نکته ای شما اگه از زیادی سر خوردن کوروت خوشت نیومده پس از SLR هم خوشت نمیاد!
من که این بوگاتی رو از FM3 ایمپورت کردم، TOP Speed ـش هم 10 بود وقتی باهاش رانندگی میکنم انگاری دارم تو فضا سیر می کنم فعلا هدفم یه Zonda هست که هنوز بهش نرسیدمامروز بوگاتی ویرون خریدم.احساس میکنم تا قبل از این نمیدونستم رانندگی یعنی چی:dفقط الان مفلس شدم یه قرون هم ندارم:d
اصن رام بشو نیست لامصب.داشتم دومین مسابقم رو باش میدادم یهو ارور داد اومد منم زدم به سیم آخر یه Burner Max Version سفارش دادم.:d
به همه دوستان یک عدد بوگاتی ویرون پیشنهاد میگردد.:dالان من خیلی خوشحالم:d
خوشحالم که خوشحالی که خوشحالیم!!!:dولی چرا خریدیش؟؟؟اگر خریدیش که باید بگم خراب کاری بزرگی کردی:امروز بوگاتی ویرون خریدم.احساس میکنم تا قبل از این نمیدونستم رانندگی یعنی چی:dفقط الان مفلس شدم یه قرون هم ندارم:d
اصن رام بشو نیست لامصب.داشتم دومین مسابقم رو باش میدادم یهو ارور داد اومد منم زدم به سیم آخر یه Burner Max Version سفارش دادم.:d
به همه دوستان یک عدد بوگاتی ویرون پیشنهاد میگردد.:dالان من خیلی خوشحالم:d
اگر از زوندا منظورت زوندا R هست که هیچی ولی اگر منظورت Conque هست که:من که این بوگاتی رو از FM3 ایمپورت کردم، TOP Speed ـش هم 10 بود وقتی باهاش رانندگی میکنم انگاری دارم تو فضا سیر می کنم فعلا هدفم یه Zonda هست که هنوز بهش نرسیدم
چون میگی رام میخوای پس اصلا طرف CCX8 نرو و مستقیم برو همون لامبو رو وردار که معرکست.الان 600,000 تا پول دارم . پیشنهادتون واسه خرید چیه ؟
فقط خواهشا یه ماشین رام باشه . کنترل کشش رو خاموش کردم و واسه همین کنترل ماشین های رام هم سخته چه برسه به ماشین های سرکش !
مثلا الان Corvette Z06 دارم که کلاس A هست اما لامصب اصلا نمیشه کنترلش کرد اما یه Nissan GTR هم دارم که با اینکه کلاس S هست خیلی از کوروت رام تره .
از بین Lamborghini Murcielago و Koenigsegg CCX کدوم بهتره ؟
خیلی با ماشینهای قدیمی حال نمیکنم محمد:d اون R8 رو میرم تو کارش....فراری هم خوبه....اگر همه فراری های موجود تو بازی رو بخری یه اچیومنت باز میشه :d
ای بابا من خیلی به SLR فکر کرده بودم ولی همون ائودی هم گزینه خوبیه
شرط می بندم بیشتر از کوروت هست !
1. تو انلاینش داره ....دوستان یه سوال تو بازی مسابقه دریفت هم هست؟
ااولین باره فورزا رو میرم .الانم لول 34 هستم
بعی یه سوال دیگه اونم اینکه سختی بازی با expert کردن به اخرین حدش میرسه؟یعنی رقیبا سر سخت تر میشن؟
دوستان یه سوال تو بازی مسابقه دریفت هم هست؟
بعی یه سوال دیگه اونم اینکه سختی بازی با expert کردن به اخرین حدش میرسه؟یعنی رقیبا سر سخت تر میشن؟
البته اس ال ار ، سر خوردنش کم تر از کوروت هست
با کمک و توصیه دوستان یه Lamborghini Murcielago خریدم و چند دوری هم باهاش بازی کردم و تا لول لامبورگینی به حدی رسید که مفتی اپگریدش کردم .
ماشین به شدت فوق العاده ایه . با اینکه کنترل کشش خاموشه ولی بازم خیلی رامه .
بدون اینکه کلاس ماشین که R3 هست رو ببرم بالا اپگریدش کردم و 100-0 شده 2.5 ثانیه و سقف سرعت هم 373 . فکر کنم حالا حالاها ازش دل نمیکنم .
Nissan GTR رو با اینکه خیلی دوسش داشتم فروختم و McLaren MP4 خریدم . ولی وقت نشد تستش کنم .