Forza Motorsport 4 تغییرات آب و هوایی، و رانندگی در شب ندارد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
در طی مصاحبه ای، Dan Greenwalt اطلاعات فراوانی از Forza Motorsport 4 به ما داد و همچنین دلیل اینکه چرا Forza 4 دارای تغییرات آب و هوا، و رانندگی در شب نیست را توضیح داد. این چیزی بود که Greenwalt برای گفتن داشت:

77747367022282489639.jpg

در مورد مسائل گرافیکی Forza 4، ما بیشتر وقتمان را به تکنیک جدید نورپردازی بازی (Imaged based Lighting - IBL) و همچنین سایه زنی آن اختصاص دادیم؛ دو عاملی که به ماشین و مسیر های مختلف موجود در بازی ظاهر فوق العاده طبیعی و پرجزئیات میدهند. با استفاده از تکنیک IBL، ساپورت کردن جاده های شبانه کار ویژه و سختی نیست.

اما مسئله ی فریم ریت برایمان خیلی مهم است و به آن اهمیت میدهیم. به نظر ما برای یک بازی ریسینگ در سبک شبیه سازی، داشتن 60 فریم بر ثانیه به صورت ثابت و بدون پارگی تصویر (Tearing) خیلی مهم میباشد. ارائه کردن حالت شبانه فقط این نیست که محیط شب را بسازیم. همانطور که در Forza Motorsport اول هم دیدیم، حتی با استفاده از فن های مختلف، تعداد زیاد منابعی که نور میدهند و افکت های متعدد سایه زنی در شب خیلی سنگین هستند، و این باعث میشود که ارائه ی تجربه ای لذت بخش از رانندگی در شب با 60 FPS، بدون از دست دادن جزئیات مهم بازی، سخت باشد.
داشتن افکت های طبیعی و قابل باور آب و هوا نیز به وجود سطوح بازتابنده و براق در بازی بستگی دارد. از روش های مختلفی میتوان به این مهم دست پیدا کرد، اما باز هم باعث میشد که وفاداری FM4 نسبت به 60FPS بدون قربانی کردن موارد قابل توجه دیگر بازی، تقریبا غیرممکن به نظر برسد.

Greenwalt ادامه می دهد: اگر ما تعداد ماشین های حاضر در پیست را کاهش دهیم، مدل های نسل قبل ماشین ها را در این نسخه بگنجانیم، بازی را در 30 فریم بر ثانیه اجرا کنیم، یا (این مورد احتمالا بیشترین میزان تاثیر را دارد) جاده های خاصی را از اول و با جزئیات کمتری بسازیم؛ در آن صورت شاید توانایی گنجاندن رانندگی در شب و/یا شرایط آب و هوایی مختلف را داشتیم.
بعضی از این موارد را نمیخواستیم از دست بدهیم، و برای برخی دیگر نیز نیازمند زمان بیشتری هستیم تا در بازی ارائه دهیم، مخصوصا ظاهر جدید بازی.

رانندگی در شب و آب و هوای مختلف مواردی هستند که در نسخه های آینده ی این سری بر روی آن ها کار خواهیم کرد. ما منتظر فرا رسیدن زمان مناسب هستیم تا بتوانیم آن ها را به طرفداران بازی ارائه کنیم.

آخرین ویرایش:
جریان چیه همه حمله ور شدین به میثم :دی اگه مشکل نداشتن چرخه شبو روزه به محسن بگین یزنگ بزنه به مسئولین T10 کلا موضوع ردیف میشه :دی

ولی از حق نگذریم مسابقه تو شب یه حس دیگه ای داره ها :دی

آریا هم که شونه خالی کرد قشنگ :-".
شونه کجا بود ! :دی من یه جمله گفتم که توی تریلر بازی شب و جاده های خاکی رو نشون دادن ولی بعدش که خواستن بگن توی بازی نیست ، به بازی های دیگه تیکه انداختن ! از زمین و آسمون ریختن سرم که چرا کفر گفتی و همچین حرفی زدی و اون تیکه هایی که از شب و جاده های خاکی توی تریلر بوده ربطی به بازی نداشته و برای زیبایی تریلر بوده و امتیازها میاد می بینیم (جالبه اولین نفری که گفت شب و این چیزا ربطی به امتیازا نداره و ازش کم نمیکنه خودم بودم ! :دی)
کلآ آدم از جونش سیر میشه اگه یه جمله بگه ! انقدر از بخش های مختلف GT5 توی تاپیک های مختلف ایراد گرفتم (دیگه از این بزرگتر کاری نمیتونستم بکنم که یه تاپیک بزنم فقط برای رآی گیری در مورد مشکلات بازی !!!) که حتی ملت توی GTPlanet هم دیگه به عنوان یه آدمی که فقط ایراد میگیره میشناسنم ! بعد اینجا میای 8 ماه فقط از خوبی های Forza 4 میگی و کلی تعریف میکنی و خبرهاش رو میذاری و حتی به GT5 تیکه هم میندازی (سر یه چیزی مثل Top Gear) ، بعد یه جمله که مخالفش میگی دیگه به پای میز محاکمه و اعدام دعوت میشی و میگن آی فلانی چرا به بازی اهانت کردی و چرا یه سال پیش توی پروفایل یکی دیگه (تازه توی تاپیک هم نه ! توی پروفایل ! توی همون پروفایلی که شاید 1000 برابرش به یامائوچی و PD تیکه انداختم) به حضرت تیکه انداختی ! کلآ یه اخلاق مسخره ای هست که توی سایت جا افتاده و نمیشه هم درستش کرد و باعث میشه خیلی ها دیگه توی بحث ها شرکت نکنن چون میدونن تا یه چیزی بگن مورد حمله قرار میگیرن. منم با لذت تمام میشینم Forza 4 رو بازی میکنم و باهاش حال میکنم همون طور که با 3 حال کردم و به ریش اونایی که بهم به چشم شمر نگاه میکنن و یه نظر منفیم رو جلوی صد تا نظر مثبتم بزرگنمایی میکنن و اینجا رو با میدون جنگ اشتباه گرفتن قاه قاه میخندم !

شعورش هم اونقدر بالا هست که خودش رو در حد یسری از فنهای 2 تا بازی پایین نیاره و نخواد که بحث های بچگانشون با همدیگه رو تکرار کنه !

اتفاقا شعورش پایین تر از این حرف ها هست! یادت رفته دوستان میومدن میگفتن میخوان به فلانی که اینکاره هست و بیشتر از ان سن انها تجربه بازی سازی در این سبک رو داره بازی ساختن یاد بدن؟ نه بابا بی شعور تر از این حرف هاست.

چون دوستان نگرفتن لحن این پست کنایه ای هست نه اینکه مثلا T10 بیشعوره!:دی (همه چیز نیاز به شفاف سازی داره اینجا!:دی)

آخرین ویرایش:
یعنی وقتی داره میگه در نسخه های آینده کاملا واضحه که تواناییشون رو داشتن حالا وقت نبوده که توف تو ذات مایکروسافت کنند که گند میزنه با این کاراش :biggrin1:، یا این که کلا بیخیال شدن گفتن ولش کن دردسر داره الکی نشینیم پای درست کردنش :biggrin1:.
وگرنه نباید میگفت در آینده ...
منظورشون از نسخه های آینده و زمان مناسب نسل بعدِ چون از همین الان برای پروژه نسل بعدشون دارن نیروی جدید استخدام میکنن.

خوبه ملت فشارهای وارده به خودشون رو با " بی شعور " گفتن به این بابا تخلیه میکنن . خوبه ما هم خوشحال هستیم که شما زیر فشار نمیمونین :d

در ضمن میثم بازی مسابقات تو غروب هم داره.دیگه چی میخوای؟:dخدائی غروب خورشید با این سیستم نورپردازی جدید فوق العاده میشه.

در ضمن میثم بازی مسابقات تو غروب هم داره.دیگه چی میخوای؟:dخدائی غروب خورشید با این سیستم نورپردازی جدید فوق العاده میشه.
دلت خوش کن به غروب =))
راستی اگه تو تاپیک مقایسه انچارتد با گیرز از دستم ناراحت شدی از اینجا ازت معذرت میخوام :x

خوبه ملت فشارهای وارده به خودشون رو با " بی شعور " گفتن به این بابا تخلیه میکنن . خوبه ما هم خوشحال هستیم که شما زیر فشار نمیمونین :d

اصلا فهمیدی من چی گفتم؟:دی

خوشبختانه من تا الان نه GT بازی کردم و نه Forza. جفتشون هم به اندازه fart گربه همسایمون برام ارزش ندارن. صحبتم چی دیگه ای بود که شما نگرفتی و ان بابا خودش گرفت من چی گفتم!

شونه کجا بود ! :دی من یه جمله گفتم که توی تریلر بازی شب و جاده های خاکی رو نشون دادن ولی بعدش که خواستن بگن توی بازی نیست ، به بازی های دیگه تیکه انداختن ! از زمین و آسمون ریختن سرم که چرا کفر گفتی و همچین حرفی زدی و اون تیکه هایی که از شب و جاده های خاکی توی تریلر بوده ربطی به بازی نداشته و برای زیبایی تریلر بوده و امتیازها میاد می بینیم (جالبه اولین نفری که گفت شب و این چیزا ربطی به امتیازا نداره و ازش کم نمیکنه خودم بودم ! :دی)
کلآ آدم از جونش سیر میشه اگه یه جمله بگه ! انقدر از بخش های مختلف GT5 توی تاپیک های مختلف ایراد گرفتم (دیگه از این بزرگتر کاری نمیتونستم بکنم که یه تاپیک بزنم فقط برای رآی گیری در مورد مشکلات بازی !!!) که حتی ملت توی GTPlanet هم دیگه به عنوان یه آدمی که فقط ایراد میگیره میشناسنم ! بعد اینجا میای 8 ماه فقط از خوبی های Forza 4 میگی و کلی تعریف میکنی و خبرهاش رو میذاری و حتی به GT5 تیکه هم میندازی (سر یه چیزی مثل Top Gear) ، بعد یه جمله که مخالفش میگی دیگه به پای میز محاکمه و اعدام دعوت میشی و میگن آی فلانی چرا به بازی اهانت کردی و چرا یه سال پیش توی پروفایل یکی دیگه (تازه توی تاپیک هم نه ! توی پروفایل ! توی همون پروفایلی که شاید 1000 برابرش به یامائوچی و PD تیکه انداختم) به حضرت تیکه انداختی ! کلآ یه اخلاق مسخره ای هست که توی سایت جا افتاده و نمیشه هم درستش کرد و باعث میشه خیلی ها دیگه توی بحث ها شرکت نکنن چون میدونن تا یه چیزی بگن مورد حمله قرار میگیرن. منم با لذت تمام میشینم Forza 4 رو بازی میکنم و باهاش حال میکنم همون طور که با 3 حال کردم و به ریش اونایی که بهم به چشم شمر نگاه میکنن و یه نظر منفیم رو جلوی صد تا نظر مثبتم بزرگنمایی میکنن و اینجا رو با میدون جنگ اشتباه گرفتن قاه قاه میخندم !

آره من شمرم و تو امام حسین ! من قاضی ستمکار و مفسد هستم و تو یه بیگناه و ... ! تو فقط در یک جمله ( نه بیشتر ) در مورد بازی و سیاست T10 انتقاد سازنده کردی ( البته نه از اون انتقادهای طعنه دار و تیکه های ریز و درشتی که تو این لینک به PD کردی ) تو فقط داشتی آروم از بقل تاپیک رد میشدی و من یهو بهت حمله کردم و حقیقتاً هم از دادن اون پست هیچ منظوری نداشتی! باشه ! تویی اون آدم خوبـــهِ اُ منم یه آدم بد !

من یه سوال دارم اونم اینه که من هر چی متن خبر ـو میخونم نکته ایی که بشه سرش 8 صفحه دعوا کرد نمیبینم :دی میشه مارم روشن کنید الان دعوا سر چیه دقیقاً؟

بیشعوری Dan و سیاست مکارانه T10 !!

من یه سوال دارم اونم اینه که من هر چی متن خبر ـو میخونم نکته ایی که بشه سرش 8 صفحه دعوا کرد نمیبینم :دی میشه مارم روشن کنید الان دعوا سر چیه دقیقاً؟

بابا بیانیه و مقاله ننویسید فوقش حرفتون رو تو 3 یا 4 خط بزنید بخدا ملت نمیتونند 20 خط بخونن..! درکش از مغزمون خارجه..ارور میده..!

بالا بریم پایین بیایم منتقدها سر این چرخه آب و هوای FM4 رو نقراه داغ میکنند..

البته GT فن ها زودتر دارن این کارو میکنن..

نسخه قبل هم سر اون دمو مسخره و اون انیمیشن تعویض دنده کلی تو سری از PS فن ها خورد..:d

• Like
Reactions: shayan720
بالا بریم پایین بیایم منتقدها سر این چرخه آب و هوای FM4 رو نقراه داغ میکنند..

میبینیم آقا . منتظر میانگین امتیازات میمونیم امین جون :d

البته GT فن ها زودتر دارن این کارو میکنن..
نسخه قبل هم سر اون دمو مسخره و اون انیمیشن تعویض دنده کلی تو سری از PS فن ها خورد..:d

اینم که مهم نیست . میتونن به قول تو , تو سر بازی بزنن ما هم بازی میکنیم لذتشو میبریم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or