Forza Motorsport 4 تغییرات آب و هوایی، و رانندگی در شب ندارد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
در طی مصاحبه ای، Dan Greenwalt اطلاعات فراوانی از Forza Motorsport 4 به ما داد و همچنین دلیل اینکه چرا Forza 4 دارای تغییرات آب و هوا، و رانندگی در شب نیست را توضیح داد. این چیزی بود که Greenwalt برای گفتن داشت:

77747367022282489639.jpg

در مورد مسائل گرافیکی Forza 4، ما بیشتر وقتمان را به تکنیک جدید نورپردازی بازی (Imaged based Lighting - IBL) و همچنین سایه زنی آن اختصاص دادیم؛ دو عاملی که به ماشین و مسیر های مختلف موجود در بازی ظاهر فوق العاده طبیعی و پرجزئیات میدهند. با استفاده از تکنیک IBL، ساپورت کردن جاده های شبانه کار ویژه و سختی نیست.

اما مسئله ی فریم ریت برایمان خیلی مهم است و به آن اهمیت میدهیم. به نظر ما برای یک بازی ریسینگ در سبک شبیه سازی، داشتن 60 فریم بر ثانیه به صورت ثابت و بدون پارگی تصویر (Tearing) خیلی مهم میباشد. ارائه کردن حالت شبانه فقط این نیست که محیط شب را بسازیم. همانطور که در Forza Motorsport اول هم دیدیم، حتی با استفاده از فن های مختلف، تعداد زیاد منابعی که نور میدهند و افکت های متعدد سایه زنی در شب خیلی سنگین هستند، و این باعث میشود که ارائه ی تجربه ای لذت بخش از رانندگی در شب با 60 FPS، بدون از دست دادن جزئیات مهم بازی، سخت باشد.
داشتن افکت های طبیعی و قابل باور آب و هوا نیز به وجود سطوح بازتابنده و براق در بازی بستگی دارد. از روش های مختلفی میتوان به این مهم دست پیدا کرد، اما باز هم باعث میشد که وفاداری FM4 نسبت به 60FPS بدون قربانی کردن موارد قابل توجه دیگر بازی، تقریبا غیرممکن به نظر برسد.

Greenwalt ادامه می دهد: اگر ما تعداد ماشین های حاضر در پیست را کاهش دهیم، مدل های نسل قبل ماشین ها را در این نسخه بگنجانیم، بازی را در 30 فریم بر ثانیه اجرا کنیم، یا (این مورد احتمالا بیشترین میزان تاثیر را دارد) جاده های خاصی را از اول و با جزئیات کمتری بسازیم؛ در آن صورت شاید توانایی گنجاندن رانندگی در شب و/یا شرایط آب و هوایی مختلف را داشتیم.
بعضی از این موارد را نمیخواستیم از دست بدهیم، و برای برخی دیگر نیز نیازمند زمان بیشتری هستیم تا در بازی ارائه دهیم، مخصوصا ظاهر جدید بازی.

رانندگی در شب و آب و هوای مختلف مواردی هستند که در نسخه های آینده ی این سری بر روی آن ها کار خواهیم کرد. ما منتظر فرا رسیدن زمان مناسب هستیم تا بتوانیم آن ها را به طرفداران بازی ارائه کنیم.

آخرین ویرایش:
خواستم بهتون اطلاع بدم هیچ منتقدی نمیاد بگه اِ بارون تو بازی نبود خب 1 نمره ازش کم میشه معلومه باید هم به بازی نمره کامل بدن وقتی بازی اینقدر محدودیت گذاشته شده توش که حد و حساب نیست ...

من نمیدونم شما ها الان به چیتون بر خورده؟ بازی مورد علاقتون بهش توهین شده؟ حرف بدی زده شده؟

اینجا من به شخصه گفتم دوست داشتم FM4 رو با بارون ببینم چون به نظرم بجزء بهتر شدن نورپردازی هیچ اتفاق شاخی توی FM4 نسبت به Fm3 قرار نیست ببینیم البته کاپکیت هم هست.
بحث کم کاری رو آوردید وسط بله همین برادران زحمت کش در T10 در نسخه ی FM3 هم زحمت کشیدن کاپکیت رو گند زدن رفت تعویض دنده رو نزاشتن چیزی که تو بازی شدیدا به شما حس میده رو حذف کردن عملا قشنگ بازی تبدیل به یک بازی شده و من به شخصه از نمای کاپکیت هیچ حسی نداشتم ...
وقتی تو نسخه ی بعد حلش می کنن صد درصد کم کاری کردن دیگه غیر از اینه؟

بعدشم باز بارون و برف بله ولی شب؟ ...
واقع بین باشید نخواید یه جوابی بدید اینجا کسی قرار نیست توهین کنه سعی کنید اون حس الکیتون رو به یه بازی بزارید کنار واقع بینانه نگاه کنید. بعد این همه سال حق دارم از بازیه سبک مورد علاقم این توقع رو داشته باشم چیز هایی که دوست دارم رو توش بزارن، غیر از اینه ؟
yahoo_22.gif
.
پس فیزیک جدید چی میشه ؟!
T10 هرچی فیزیک FM3 بود ریخت دور , تو FM4 فیزیک کاملا جدیده ... برای 18 ماه فقط Event داره !
کسی که منتظر دیدن بارون تو بازی بود بهتره بره همون Gt با مشکلاتش بازی کنه ! فیزیکش تو بارون و خاکی واقعا مسخرست , حالا گرافیک بماند ...کسی که سیمولیت ریس بازه با اون Live For speed که هنوز رودست فیزیکش هیچ بازی نیومده ولی از لحاظ گرافیک حرفی برای گفتن نداره هم حال می کنه ...
دنبال حس و حال می گردی ماشین باباتو بردار برو بیرون زیر بارون دور بزن , وسط را یکی هم سوار کن :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
پس فیزیک جدید چی میشه ؟!
T10 هرچی فیزیک FM3 بود ریخت دور , تو FM4 فیزیک کاملا جدیده ... برای 18 ماه فقط Event داره !
کسی که منتظر دیدن بارون تو بازی بود بهتره بره همون Gt بی کیفیت بازی کنه ! فیزیکش تو بارون و خاکی واقعا مسخرست , حالا گرافیک بماند ...کسی که سیمولیت ریس بازه با اون Live For speed که هنوز رودست فیزیکش هیچ بازی نیومده ولی از لحاظ گرافیک حرفی برای گفتن نداره هم حال می کنه ...

دیگه نه دیگه :d
GT مشکلات داشت اما بی کیفیت .................... !
مسئله سر اینه که این بابا گرینوالت داره میگه نخواسته فقط افکت باشه و خواسته کاملا رو ماشین تاثیر بذاره بر اساس شبیه سازی که این مورد (شبیه سازی کامل ماشین تو آب و هوای مختلف) تا حالا تو هیچ بازیی اجرا نشده و این نسل هم اجرا نمیشه یحتمل !

• Like
Reactions: x to the z
خواستم بهتون اطلاع بدم هیچ منتقدی نمیاد بگه اِ بارون تو بازی نبود خب 1 نمره ازش کم میشه معلومه باید هم به بازی نمره کامل بدن وقتی بازی اینقدر محدودیت گذاشته شده توش که حد و حساب نیست ...

من نمیدونم شما ها الان به چیتون بر خورده؟ بازی مورد علاقتون بهش توهین شده؟ حرف بدی زده شده؟

اینجا من به شخصه گفتم دوست داشتم FM4 رو با بارون ببینم چون به نظرم بجزء بهتر شدن نورپردازی هیچ اتفاق شاخی توی FM4 نسبت به Fm3 قرار نیست ببینیم البته کاپکیت هم هست.
بحث کم کاری رو آوردید وسط بله همین برادران زحمت کش در T10 در نسخه ی FM3 هم زحمت کشیدن کاپکیت رو گند زدن رفت تعویض دنده رو نزاشتن چیزی که تو بازی شدیدا به شما حس میده رو حذف کردن عملا قشنگ بازی تبدیل به یک بازی شده و من به شخصه از نمای کاپکیت هیچ حسی نداشتم ...

واقع بین باشید نخواید یه جوابی بدید اینجا کسی قرار نیست توهین کنه سعی کنید اون حس الکیتون رو به یه بازی بزارید کنار واقع بینانه نگاه کنید. بعد این همه سال حق دارم از بازیه سبک مورد علاقم این توقع رو داشته باشم چیز هایی که دوست دارم رو توش بزارن، غیر از اینه ؟ :|.

عزیزم من که فنه بازی نیستم من فنه بازی هایه R* ام.
رویه حرف منم با شما نبود. با هیچ کسم دعوا ندارم.
اما اینجا یه سری چیزیا طوری گفته میشه که انگار اون آدم بازی رو داره میسازه.
بازی که بازیه اکشن نیستش که بگیم یه نورپردازی اضافه شده! من اصلا قصد توهین به GT5 رو ندارم ولی همون بازی 6 سال تو ساخت بود اما آیا بازیه کاملی بود؟ اصلا بحث شب و بارون و... برایه یک بازیه شبیه سازی در اولویت نیست! وقتی میگن وقت نشده و نتونستن نمی خوان الکی مردم رو ناامید کنند! یه انیمیشن تعویض دنده که قرار نیست بازی رو گند بزنه! چرا سعی میکنین بازی رو تحقیر و نابود کنین؟جدا من اصلا نمی تونم کم کاری رو تویه این بازی مشاهده کنم به تمامه جزئیات گیم پلی دقت شده چرا باید با یه سری المان هایه ARCADE بازی رو بکوبیم؟ این بازی یک شبیه سازه ماشین رانیه نه پیش بینیه وضع هوا! به هیچ عنوان این خصوصیت برایه این بازی در اولویت نیست و به نظره من نباشه بهتره چون وقته سازندگان رویه المان هایه اصلیه بازی بیشتر میره!
خیلی چیزلیه دیگه دوست دارم بگم اما کیبوردم خرابه اینم با On-Screen Keyboard نوشتم.

• Like
Reactions: LEERY
از کسی که تا حالا 2دست هم GT5 بازی نکرده بیش از این انتظار نمیره
بی کیفیت :))
خدا پدر مادر سایتهارو بیامرزه که دوتا عکس گذاشتن بقیه بیان از روشون واسمون نظر کارشناسانه بدن
تغییرات آب و هوایی و رانندگی در شب بودنش خیلی خوب بود ولی نبودش بنظرم از ارزش بازی کم نمیکنه

• Like
Reactions: Apóllōn
خدا پدر مادر سایتهارو بیامرزه که دوتا عکس گذاشتن بقیه بیان از روشون واسمون نظر کارشناسانه بدن
تغییرات آب و هوایی و رانندگی در شب بودنش خیلی خوب بود ولی نبودش بنظرم از ارزش بازی کم نمیکنه
اره ديگه مگه نمي دونستي Gran Turismo 5 The Bikeifiat Driving Simulator اسمشه همه هم فقط به نكات مشترك اشاره ميكنن 6 سال ساخت و ماشين استاندارد بابا حداقل يه ذره خلاقيت داشته باشين

آره فقط خودت بازی کردی , اونم حتما یک نسخه مخصوص از PD برای شما فزستادند گذاشتی تو تنها کنسول موجود در جهان که کیفیت بالای بازی برای همه تعریف کنی ...
هرجای حرفم ایراد داره بگو تا برات ثابت کنم :
1- تو GT5 بارون برف داره
2- تو GT5 چرخه شبانه روز داره
3 - تو GT5 فیزیک ماشین توی جاده خشک عالیه (حتی از FM3 بهتره ) ولی توی برف و بارون و خاکی اصلا به خوبی روز نیست ...
4- تو GT5 پر از اشکالات گرافیکی , من خودم تفاوتی بین 30 تا 60 فریم نمی بینم , اصلا در این زمینه گرافیک برام مهم نیست . ولی تو بازی این موارد موجوده ...
این موارد در نسخه اختصاصی که PD برای شما فرستاده نیست ؟:-/
تازه Dan یک سری حرفهایی زده که Shift هم پوشش میده , چرا فقط استفاده از ماشین نسل قبل گفت به همه برخورد ؟

واقع بین باشید نخواید یه جوابی بدید اینجا کسی قرار نیست توهین کنه سعی کنید اون حس الکیتون رو به یه بازی بزارید کنار واقع بینانه نگاه کنید. بعد این همه سال حق دارم از بازیه سبک مورد علاقم این توقع رو داشته باشم چیز هایی که دوست دارم رو توش بزارن، غیر از اینه ؟ :|.
میثم داری حرفی زور میزنی:dاولا که انیمیشن تعویض دنده با یه آپدیت برای شماره 3 اضافه شد.دوما درسته کاکپیتهای فورتزا 3 ایده آل نبود،اما اصلا اینجوری که تو میگی نیس.به طور مثال بوگاتی فوق العاده بود.من اینجا چندین ماشین رو مینویسم که واقعا عالی بودن.
FERRARI F430
FERRARI CALIFORNIA
FERRARI ENZO
FERRARI FXX
-------
BMW M3 E46
BMW M3 E92
BMW M5
BMW M3 GTR
-------
LAMBORGHINI MURCIELAGO
LAMBORGHINI DIABLO SV
LAMBORGHINI REVENTON
-------
3 مدل آئودی
-------
3-4 مدل پورشه
-------
3-4 مدل فورد
-------
3 تا کروت
-------
بوگاتی
الان من 20 تا مدل ماشین نوشتم که واقعا فوق العاده هستن.تازه اینا چیزایی بود که من یادم بود و همین الان نوشتم.قطعا اگر همش رو بخوایم حساب کنیم با احتساب ماشینهای dlc قطعا بیش از 100 تا میشه.تازه میثم اینم در نظر بگیر که فورتزا 3 بیش از 400 ماشین(با ماشینهای dlc)داره که همگی کاکپیت دارن.خب حالا به نظرت طراحی کاکپیت برای 400 تا ماشین در عرض 2 سال سخت تره یا طراحی کاکپیت برای 220 ماشین در عرض 5 سال؟
درسته که جی تی کاکپیتهاش جای حرفی نداره،اما میبینیم که جی تی 220 ماشین با کاکپیت عالی داره که در عرض 5 سال ساخته شدن،اما فورتزا 3 - 150 ماشین با کاکپیت عالی داره که در عرض 2 سال ساخته شدن.پس بازم کار turn 10 بهتر و تحسین برانگیزتر بوده.

اما در مورد اینکه میگی تغییری نسبت به شماره 3 نداشته.اول از همه اینکه فورتزا 3 تمام مدل های لاستیک شماره قبلی رو ریخته دور و برای این شماره کلا لاستیکهای جدید طراحی کرده+سیستم نورپردازی کاملا جدید+بخش auto vista+سه برابر شدن eventها+سیستم فیزیک جدید و علاوه بر همه اینها اضافه شدن تاپ گیر بصورت کامل.میثم به طور مثال gt5 با اینکه 5 سال در دست ساخت بود،نتونست این بخش رو به صورت حقیقی داخل بازی داشته باشه و در حقیقت فقط اسمی ازش در بازی بود.چون به جز 3-4 مسابقه هیچی از تاپ گیر نبود.حقیقتا هم بخش وسیعی هست که قطعا ساختش زمان بر هست.اما فورتزا 4 به صورت کامل این بخش رو در بازیش جا داده.به نظرت چیز کم یا کوچیکی هست؟من تو تاپیک بازی هم گفتم که این بخش انقدر وسیع هست که به دوستداران سیمولیشن قول میدم که به صورت کامل از بازی راضی بشن و نبود تغییرات جوی رو فراموش کنن.

در آخر اینم بهت بگم اونائی هم که تهمت فن بازی و این خزعبلات رو بهت میزنن محل نزاری بهتره.چون به منم میگن.یه عده هنوز درک نمیکنن ما اینجا داریم گفتگو و بحث میکنیم و اگر گفتن حقایق کسی رو ناراحت میکنه بهتره تو این بحثا شرکت نکنه.کسی اگر اشکالات جی تی رو میگه داره حقیقت رو میگه و قصد نداره جی تی رو کوچیک کنه.چون جی تی و شخص یامائوچی انقدر بزرگ هستن که با صبحتهای 4 نفر کوچیک بشو نیست.

آخرین ویرایش:
پس فیزیک جدید چی میشه ؟!
کسی که منتظر دیدن بارون تو بازی بود بهتره بره همون Gt با مشکلاتش بازی کنه ! فیزیکش تو بارون و خاکی واقعا مسخرست , حالا گرافیک بماند ...کسی که سیمولیت ریس بازه با اون Live For speed که هنوز رودست فیزیکش هیچ بازی نیومده ولی از لحاظ گرافیک حرفی برای گفتن نداره هم حال می کنه ...
دنبال حس و حال می گردی ماشین باباتو بردار برو بیرون زیر بارون دور بزن , وسط را یکی هم سوار کن :d
باشه من این حرف رو تو ذهنم نگه میدارم، انشاالله اگر یک وقت به بازی مورد علاقم خورده گرفتید گفتید مثلا تیر اندازیش خوب نیست میگم برید تفنگ آقا پلیسه رو بگیرید برید تو خیابون آدم بکشید تیراندازیش هم خوب باشه. استدلال خوبیه خدایی :دی.
آخه این چه حرفیه مومن میزنی؟ :دی.

عزیزم من که فنه بازی نیستم من فنه بازی هایه R* ام.
رویه حرف منم با شما نبود. با هیچ کسم دعوا ندارم.
اما اینجا یه سری چیزیا طوری گفته میشه که انگار اون آدم بازی رو داره میسازه.
بازی که بازیه اکشن نیستش که بگیم یه نورپردازی اضافه شده! من اصلا قصد توهین به GT5 رو ندارم ولی همون بازی 6 سال تو ساخت بود اما آیا بازیه کاملی بود؟ اصلا بحث شب و بارون و... برایه یک بازیه شبیه سازی در اولویت نیست! وقتی میگن وقت نشده و نتونستن نمی خوان الکی مردم رو ناامید کنند! یه انیمیشن تعویض دنده که قرار نیست بازی رو گند بزنه! چرا سعی میکنین بازی رو تحقیر و نابود کنین؟جدا من اصلا نمی تونم کم کاری رو تویه این بازی مشاهده کنم به تمامه جزئیات گیم پلی دقت شده چرا باید با یه سری المان هایه ARCADE بازی رو بکوبیم؟ این بازی یک شبیه سازه ماشین رانیه نه پیش بینیه وضع هوا! به هیچ عنوان این خصوصیت برایه این بازی در اولویت نیست و به نظره من نباشه بهتره چون وقته سازندگان رویه المان هایه اصلیه بازی بیشتر میره!
خیلی چیزلیه دیگه دوست دارم بگم اما کیبوردم خرابه اینم با On-Screen Keyboard نوشتم.
البته من پست شما رو نقل کردم شایان جان بیشتر منظورم همون ابتدای جمله بود که منتقد ها به خاطر نبودن بارون به بازی نمره بد نمیدن نه بقیه اش.

میدونی اینجا مشکل این هرکسی فکر میکنه اگر کسی میاد نظری درباره بازی بده و مخالفت کنه یعنی سوی اون یکی رو بگیره نه به خدا، من اصلا طرفدار GT5 نیستم توی تاپیک بارها گفتم من الان هیچ اتفاق شاهکاری توی FM4 نمیبینم، تو تریلر هاش فیزیک خیلی جدیدی ندیدم چون توی نسخه سومش عالی بود فیزیکش، کاپکیتش بهتر شده گرافیک بازی خوب بود منتظر بهتر شدن دمیج بودم که خبری نیست، بعد نورپردازی بهتر شد که به نظرم تنها نکته ای هست که میشه بهش افتخار کنن، من شب میخواستم از این نسخه برام مهم نیست سازنده ها چی میگن، توقعم این بود که چنین چیزی رو بزارن تو بازی حالا بارون نشد عیب نداره، برف نشد عیب نداره ولی شب؟ خیلی مسخرس که نیست. این ماجرای Arcade چیه؟ تو خیلی از مسابقات روز و شب بوده، تغییر زمانی بوده مثلا از روز شروع بشه برسه به غروب و شب بشه.
این خصوصیت برای یه بازی نباشه برای من به عنوان یک طرفدار شدیدا هست. دیگه من چی میخوام که برم فورزا 4 بزنم بجزء کینکت؟ یه دلیل قانع کننده میخوام که الان ندارم. یعنی صرفا فورزا 4 رو یه بازی تجاری میدونم همین ...

=========================

حسین با تو نمیشه بحث کرد منطقی بحث میکنی آدم ضایع میشه :((.

میثم داری حرفی زور میزنی:dاولا که انیمیشن تعویض دنده با یه آپدیت برای شماره 3 اضافه شد.دوما درسته کاکپیتهای فورتزا 3 ایده آل نبود،اما اصلا اینجوری که تو میگی نیس.به طور مثال بوگاتی فوق العاده بود.من اینجا چندین ماشین رو مینویسم که واقعا عالی بودن.
خب اون اولا که باید از اول عرضه میکردن، دوم من فضای کاپکیت رو نمیگم فرمون دست گرفتن رو دیدی؟ خیلی ضایع و بد هست، تمام ماشین ها شخصیت یه جور فرمون رو دست میگیره خب این خیلی ضایع بود به نظرم، جزئیات بعضی از کاپکیت ها هم که خب خودت قبول داری :دی.

اما در مورد اینکه میگی تغییری نسبت به شماره 3 نداشته.اول از همه اینکه فورتزا 3 تمام مدل های لاستیک شماره قبلی رو ریخته دور و برای این شماره کلا لاستیکهای جدید طراحی کرده+سیستم نورپردازی کاملا جدید+بخش auto vista+سه برابر شدن eventها+سیستم فیزیک جدید و علاوه بر همه اینها اضافه شدن تاپ گیر بصورت کامل.
این بخش Auto Vista خیلی عالیه من عاشقش شدم ولی ...
من نمیگم همه اینها بدن ولی خدایی سطح توقعم برای یک شماره جدید خیلی بیشتر از یه سیستم فیزیک و یه نورپردازی هست. بهترین اتفاق بازی همین Auto Vista و Top Gear هست بقیه اش همون نسخه قبلیه یا بهبود پیدا کرده مثلا فیزیک تو نسخه قبل چش بود که اینا چسبیدن بهش؟ حس GT به من یکی نمیداد و یک کم مصنوعی بود مخصوصا وقتی چپه میکرد حتی Shift 2 به نظرم بهتر بود ولی فیزیک بدی هم نداشت، یا لاستیک ها؟ :|.
در آخر اینم بهت بگم اونائی هم که تهمت فن بازی و این خزعبلات رو بهت میزنن محل نزاری بهتره.چون به منم میگن.یه عده هنوز درک نمیکنن ما اینجا داریم گفتگو و بحث میکنیم و اگر گفتن حقایق کسی رو ناراحت میکنه بهتره تو این بحثا شرکت نکنه.کسی اگر اشکالات جی تی رو میگه داره حقیقت رو میگه و قصد نداره جی تی رو کوچیک کنه.چون جی تی و شخص یامائوچی انقدر بزرگ هستن که با صبحتهای 4 نفر کوچیک بشو نیست.
والا منم در پایان به این نتیجه دارم میرسم که کلا بعضی هارو باید فاکتور گرفت تو بحث ها، صد بار گفتم شاید میلیون بار که من اصلا قصدم تخریب Forza یا هیچ بازیه دیگه ای نیست، اگر میام میگم شب باشه این دلیل نیست که دارم بازی رو میکوبم یا GT5 برتر میدونم نه فقط چیزیه که از بازی انتظار دارم یا مثلا آریا وقتی میاد نظری میده هیچ قصدی نداره خودش شخصا میگه اگر کپی نشه شاید رفتم Forza 4 رو اصل خریدم خب ولی میان نظرشون آزادانه میگن همین ها هم میپذیرن که بابا مثلا GT5 افت فریم داره هیچکس ایراد نمیگیره کلا بشینی پای صحبت امید یا آریا که از فن های اصلی PS3 و GT5 هستن خودشون بیشتر این بازی رو میکوبن :دی.
ولی یه عده ...
icon21.png

آخرین ویرایش:
میثم مشکل تو اینجاست که پیشرفت رو فقط تو قسمت Visualـی میبینی. Forza 4 خیلی نسبت به 3 پیشرفت کرده که اکثرش رو u.s.a گفت، به اضافه تعداد ماشین ها که از 8 تا به 16 تا اومدن. اما اینها هیچکدوم مهم نیست، فقط بارون و شب مهمه:دی T10 هرچی به بازی اضافه کرد، هر کاری کرد مهم نیست، فقط این مهمه که یه گرافیک خوشگل با افکت های رنگارنگ ببینیم:دی الان هم از نظر تو فقط یه نورپردازی پیشرفت کرده، بقیه چیزها کشک.
رُک بگم. کسی که برای بارون و برف میخواد ریسینگ بازی کنه اصلا سیمولیشن باز نیست. اگه گرافیک مهمترین چیز تو این سبک بود، T10 مرض نداشت بازی رو 60 فریم کنه. Sim یعنی فیزیک واقعی، هندلینگ واقعی، رانندگی واقعی.

حالا بازی میاد و نمراتش هم میگیره. دستتون هم درد نکنه، سر این یکی سوژه نداشتیم که خدا رو شکر جور شد>:d

• Like
Reactions: 779
باشه من این حرف رو تو ذهنم نگه میدارم، انشاالله اگر یک وقت به بازی مورد علاقم خورده گرفتید گفتید مثلا تیر اندازیش خوب نیست میگم برید تفنگ آقا پلیسه رو بگیرید برید تو خیابون آدم بکشید تیراندازیش هم خوب باشه. استدلال خوبیه خدایی :دی.
آخه این چه حرفیه مومن میزنی؟ :دی.

البته من پست شما رو نقل کردم شایان جان بیشتر منظورم همون ابتدای جمله بود که منتقد ها به خاطر نبودن بارون به بازی نمره بد نمیدن نه بقیه اش.

میدونی اینجا مشکل این هرکسی فکر میکنه اگر کسی میاد نظری درباره بازی بده و مخالفت کنه یعنی سوی اون یکی رو بگیره نه به خدا، من اصلا طرفدار GT5 نیستم توی تاپیک بارها گفتم من الان هیچ اتفاق شاهکاری توی FM4 نمیبینم، تو تریلر هاش فیزیک خیلی جدیدی ندیدم چون توی نسخه سومش عالی بود فیزیکش، کاپکیتش بهتر شده گرافیک بازی خوب بود منتظر بهتر شدن دمیج بودم که خبری نیست، بعد نورپردازی بهتر شد که به نظرم تنها نکته ای هست که میشه بهش افتخار کنن، من شب میخواستم از این نسخه برام مهم نیست سازنده ها چی میگن، توقعم این بود که چنین چیزی رو بزارن تو بازی حالا بارون نشد عیب نداره، برف نشد عیب نداره ولی شب؟ خیلی مسخرس که نیست. این ماجرای Arcade چیه؟ تو خیلی از مسابقات روز و شب بوده، تغییر زمانی بوده مثلا از روز شروع بشه برسه به غروب و شب بشه.
این خصوصیت برای یه بازی نباشه برای من به عنوان یک طرفدار شدیدا هست. دیگه من چی میخوام که برم فورزا 4 بزنم بجزء کینکت؟ یه دلیل قانع کننده میخوام که الان ندارم. یعنی صرفا فورزا 4 رو یه بازی تجاری میدونم همین ...

خوب اگه مسئله شخصیه که بحثش جداست :D
منم دوست دارم تویه GTA اسکی برم!
وقتی بازی اومد میبینی که چقدر ارزش داره میثم جان.

میثم مشکل تو اینجاست که پیشرفت رو فقط تو قسمت Visualـی میبینی. Forza 4 خیلی نسبت به 3 پیشرفت کرده که اکثرش رو u.s.a گفت، به اضافه تعداد ماشین ها که از 8 تا به 16 تا اومدن. اما اینها هیچکدوم مهم نیست، فقط بارون و شب مهمه:دی T10 هرچی به بازی اضافه کرد، هر کاری کرد مهم نیست، فقط این مهمه که یه گرافیک خوشگل با افکت های رنگارنگ ببینیم:دی الان هم از نظر تو فقط یه نورپردازی پیشرفت کرده، بقیه چیزها کشک.
رُک بگم. کسی که برای بارون و برف میخواد ریسینگ بازی کنه اصلا سیمولیشن باز نیست. اگه گرافیک مهمترین چیز تو این سبک بود، T10 مرض نداشت بازی رو 60 فریم کنه. Sim یعنی فیزیک واقعی، هندلینگ واقعی، رانندگی واقعی.

حالا بازی میاد و نمراتش هم میگیره. دستتون هم درد نکنه، سر این یکی سوژه نداشتیم که خدا رو شکر جور شد>:d
جمعش کن حاجی :دی.
رُک بگم. کسی که از Forza طرفداری میکنه و کسی که میگه شب و بارون و برف میخواد رو سیمولیشن باز نمیدونه باید حداقل چندتا مسابقه توی Forza 3 رو با دنده دستی رفته باشه و بهش که میگن تو بازی موقع دنده عوض کردن باید گاز رو ول کنی و کلا بازی یه سیستم کلاج داره که حواست تو حالت غیر اتوماتیک باید بهش باشه تعجب نکنه :|.
مومن مسابقات تو شب برا خودش عالمی داره نور بالا، نور پایین تو جاده انداختن خودش شاهکاره نمیدونم شماها چرا اینقدر فن و یه طرفه نگاه می کنید به ماجرا :دی اگر FM4 مسابقات شبانه داشت الان میشد سیمولیشن تاریخ و طرفداراش هم میشدن سیمولیشن باز قرن؟ حالا چون نداره هرکی میگه باشه اینا دیگه ... :دی.
رانندگی تو شب ...

میثم دلایل رو در پست قبلیم نوشتم.لطفا مطالعه کن.اگر هم خوندی و بازم قانع نشدی که دیگه من تسلیمم:d
قانع کننده ترین پستی که توی تاپیک بود پست تو بود :دی نسبت به بچه ها که قربونشون برم وقتی میگی اینجوریه شقیقه ادم رو نشونه میرن :دی.

ولی گفتم من سطح توقعم خیلی بالاتر از این حرفا بود بارون و برف شاید یک کم رویایی بود برام ولی شب رو خیلی امید داشتم تو این نسخه باشه :دی.
امیدوارم یه ریسینگ درست و حسابی برای PC بیاد با شب و بارون و اینا با بارون و برف و رئال تایم ...

خوب اگه مسئله شخصیه که بحثش جداست :D
منم دوست دارم تویه GTA اسکی برم!
وقتی بازی اومد میبینی که چقدر ارزش داره میثم جان.
منم از اول گفتم به خدا :دی گفتم توقع داشتم دوست داشتم چنین چیزی باشه وگرنه از ارزش های بازی کم نمیشه :
بازم تاکید میکنم من نمیگم فورزا 4 بده خیلی هم عالیه ولی توقع ام از بازی بیشتر از این حرفاست.

حسین با تو نمیشه بحث کرد منطقی بحث میکنی آدم ضایع میشه :((.
:d:dخب میثم در این مواقع باید مثل یه عده رو بیاری به سفسطه:d:d
خب اون اولا که باید از اول عرضه میکردن، دوم من فضای کاپکیت رو نمیگم فرمون دست گرفتن رو دیدی؟ خیلی ضایع و بد هست، تمام ماشین ها شخصیت یه جور فرمون رو دست میگیره خب این خیلی ضایع بود به نظرم، جزئیات بعضی از کاپکیت ها هم که خب خودت قبول داری :biggrin1:.
اینو درست میگی.اما خب شاید حقیقتا انقدر زمانشون کم بوده که نمیتونستن.از طرفی میدونی که مایکرو اهل تاخیر انداختن نیس و باید سرموقع بازیش رو عرضه کنه.اما فرمون دست گرفتن آره خیلی ضایع بود.دستش انگار تو گچ بود:dاما اینو بهتره در نظر بگیر که turn 10 با توجه به زمان کمی که در اختیار داشت تصمیم گرفت بجای نکات فرعی بازی به نکات اصلی بچسبه.
ین بخش Auto Vista خیلی عالیه من عاشقش شدم ولی ...
من نمیگم همه اینها بدن ولی خدایی سطح توقعم برای یک شماره جدید خیلی بیشتر از یه سیستم فیزیک و یه نورپردازی هست. بهترین اتفاق بازی همین Auto Vista و Top Gear هست بقیه اش همون نسخه قبلیه یا بهبود پیدا کرده مثلا فیزیک تو نسخه قبل چش بود که اینا چسبیدن بهش؟ حس GT به من یکی نمیداد و یک کم مصنوعی بود مخصوصا وقتی چپه میکرد حتی Shift 2 به نظرم بهتر بود ولی فیزیک بدی هم نداشت، یا لاستیک ها؟ :|.
نگاه کن میثم،تو الان میگی فیزیک مگه چش بود.خب نگاه کن الان اینا دارن سیمولیشن میسازن.به قول بابک،مهمترین چیز تو سیمولیشن سیستم فیزیک هست.turn 10 اول از همه تمرکزش روی اصول اولیه شبیه سازی هست تا مسائل فرعی.به نظرت تو یه بازی شبیه ساز فیزیک و هندلینگ هرچه واقعی تر مهمه یا مثلا تغییرات جوی؟سایتها هم اول از همه بر اساس این نمره میدن که این بازی چقدر تونسته شبیه سازی کنه.بعدشم تو اینو در نظر بگیر که این کنسولا دیگه عمرشون تموم شده و turn 10 میگه اگر میخواست شب رو به صورت واقعی تو بازیش قرار بده،دچار افت فریم میشد.مثلا تو خیلی از بازیا که مثلا شب داره(منظورم همه بازیاس،شوتر و ریس ....)به قولی فقط نور کم شده و شب درست شده.اما به طور مثال alan wake شبش حقیقی هست.اونم بخاطر نورپردازی بی نظیر بازی که هنوز بهترین هست.turn 10 هم میخواست یک همچین شبی رو بوجود بیاره که با توجه به سخت افزار کنسولها ممکن نبود.
والا منم در پایان به این نتیجه دارم میرسم که کلا بعضی هارو باید فاکتور گرفت تو بحث ها، صد بار گفتم شاید میلیون بار که من اصلا قصدم تخریب Forza یا هیچ بازیه دیگه ای نیست، اگر میام میگم شب باشه این دلیل نیست که دارم بازی رو میکوبم یا GT5 برتر میدونم نه فقط چیزیه که از بازی انتظار دارم یا مثلا آریا وقتی میاد نظری میده هیچ قصدی نداره خودش شخصا میگه اگر کپی نشه شاید رفتم Forza 4 رو اصل خریدم خب ولی میان نظرشون آزادانه میگن همین ها هم میپذیرن که بابا مثلا GT5 افت فریم داره هیچکس ایراد نمیگیره کلا بشینی پای صحبت امید یا آریا که از فن های اصلی PS3 و GT5 هستن خودشون بیشتر این بازی رو میکوبن :biggrin1:.
ولی یه عده ...
icon21.png
گفتم که محل نزاری بهتره.به بنده گفتن شما اگر واقعا طرفدار جی تی هستی،چجوری میگی دوستدار فورتزا هم هستی:))

ویرایش:راستی میثم اینم بگم که خب این اشکالی نداره که تو سطح توقعاتت بالاس.اما کل حرف من اینه که این کنسولا دیگه بیش از این نمیکشن.هیچ کس از وجود تغییرات جوی تو بازی بدش نمیاد،اما خب کاریش نمیشه کرد و اینجوری فقط خودمون دلسرد و ناامید میشیم.بهتره با همین چیزی که هست کنار بیایم و لذتش رو ببریم و کمی هم به اون بیچاره ها حق بدیم>:d:d

آخرین ویرایش:
به نظرم بهتره Forza 4 رو با GT 5 (قسمت Premium) مقایسه کرد...
همونطور که میدونید،تویه نسخه ی Forza 4 تا اونجایی که اخبار رو دنبال کردم،نکات خاصش رو میگم:
تعداد ماشین:500
جزیات ماشین ها:1 میلیون "چند گوشه" در هر مورد ماشین
بر رویه 60 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد
هماهنگ با کنیکت و قابلیت Head Tracking با استفاده از کینکت (تقلبی محض از GT 5 :دی )

GT 5 :
تعداد ماشین:1050
جزیات ماشین ها:بین 100 هزار تا 500 هزار "چند گوشه| در هر مورد ماشین
بر رویه 60 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد (همراه با قابلیت 3D )
هماهنگ با PsP برای آینه و PsEye برای Head Tracking .

اینو درست میگی.اما خب شاید حقیقتا انقدر زمانشون کم بوده که نمیتونستن.از طرفی میدونی که مایکرو اهل تاخیر انداختن نیس و باید سرموقع بازیش رو عرضه کنه.اما فرمون دست گرفتن آره خیلی ضایع بود.دستش انگار تو گچ بود:dاما اینو بهتره در نظر بگیر که turn 10 با توجه به زمان کمی که در اختیار داشت تصمیم گرفت بجای نکات فرعی بازی به نکات اصلی بچسبه.
من فکر میکنم اینجا مشکل اصلی مایکروسافت هست کلا من به کاپکیت خیلی حساسم، اینجوریه که مثلا با کل سری NFS زیاد حال نکردم یعنی تا NFS 4 و NFS 5 که مربوط به پورشه میشد بازی کردم و بقیه رو نه دیگه و اکثرا نیمه کاره ول میکردم چون اکثرشون کاپکیت نداشت همین NFS HP هرکاری کردم تا ته برم نتونستم، چون اصلا نمیتونم یه بازی ماشین سواری رو به شکل سوم شخص بازی کنم گند میزنم بره :دی. یعنی وقتی کاپکیت یه بازی مشکل داشت باشه برام فاتحه اش خوندس خیلی دیگه عاشق Forza 3 بودم که میشستم پیست هارو تک تک با دنده ای که دستی بود باید گاز ول میکردی دنده عوض میکردی بازی میکردم :|.
نگاه کن میثم،تو الان میگی فیزیک مگه چش بود.خب نگاه کن الان اینا دارن سیمولیشن میسازن.به قول بابک،مهمترین چیز تو سیمولیشن سیستم فیزیک هست.turn 10 اول از همه تمرکزش روی اصول اولیه شبیه سازی هست تا مسائل فرعی.به نظرت تو یه بازی شبیه ساز فیزیک و هندلینگ هرچه واقعی تر مهمه یا مثلا تغییرات جوی؟سایتها هم اول از همه بر اساس این نمره میدن که این بازی چقدر تونسته شبیه سازی کنه.بعدشم تو اینو در نظر بگیر که این کنسولا دیگه عمرشون تموم شده و turn 10 میگه اگر میخواست شب رو به صورت واقعی تو بازیش قرار بده،دچار افت فریم میشد.مثلا تو خیلی از بازیا که مثلا شب داره(منظورم همه بازیاس،شوتر و ریس ....)به قولی فقط نور کم شده و شب درست شده.اما به طور مثال alan wake شبش حقیقی هست.اونم بخاطر نورپردازی بی نظیر بازی که هنوز بهترین هست.turn 10 هم میخواست یک همچین شبی رو بوجود بیاره که با توجه به سخت افزار کنسولها ممکن نبود.
آره این حرفت درسته خدایی :دی اون بابک میگفت میگفتم نه :-".

رانندگی در شب و آب و هوای مختلف مواردی هستند که در نسخه های آینده ی این سری بر روی آن ها کار خواهیم کرد. ما منتظر فرا رسیدن زمان مناسب هستیم تا بتوانیم آن ها را به طرفداران بازی ارائه کنیم.
یعنی وقتی داره میگه در نسخه های آینده کاملا واضحه که تواناییشون رو داشتن حالا وقت نبوده که توف تو ذات مایکروسافت کنند که گند میزنه با این کاراش :دی، یا این که کلا بیخیال شدن گفتن ولش کن دردسر داره الکی نشینیم پای درست کردنش :دی.
وگرنه نباید میگفت در آینده ...
گفتم که محل نزاری بهتره.به بنده گفتن شما اگر واقعا طرفدار جی تی هستی،چجوری میگی دوستدار فورتزا هم هستی:))
خداوندا یه پولی به ما بده یه فراری بخریم خودمون تست کنیم هندلینگ اینا یه ... :دی.

ویرایش:راستی میثم اینم بگم که خب این اشکالی نداره که تو سطح توقعاتت بالاس.اما کل حرف من اینه که این کنسولا دیگه بیش از این نمیکشن.هیچ کس از وجود تغییرات جوی تو بازی بدش نمیاد،اما خب کاریش نمیشه کرد و اینجوری فقط خودمون دلسرد و ناامید میشیم.بهتره با همین چیزی که هست کنار بیایم و لذتش رو ببریم و کمی هم به اون بیچاره ها حق بدیم
yahoo_6.gif
yahoo_4.gif
خدایی اگر این تیکه کلام آخرش نبود که میگفت در آینده بهش فکر میکنیم من اصلا حرفی نمیزدم جدی میگم :دی. ولی آخه یهو زد تو جاده خاکی گفت در آینده فکر میکنیم ضایع کرد :دی.

امیدوارم جای همه این بحث ها یه PGR جدید توسط اعضای سابق Bizzare بسازن اون افکت بارونش :x
جریان چیه همه حمله ور شدین به میثم
biggrin1.gif
اگه مشکل نداشتن چرخه شبو روزه به محسن بگین یزنگ بزنه به مسئولین T10 کلا موضوع ردیف میشه
biggrin1.gif

ولی از حق نگذریم مسابقه تو شب یه حس دیگه ای داره ها
biggrin1.gif
دیواری کوتاه تر از من بدبخت گیر نیاوردن خب :((. آریا هم که شونه خالی کرد قشنگ :-".

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or