دوست عزیز هنوز نیومده.این قضیه فعلا در حد شایعست.ولی احتمال اینکه بیاد خیلی بالاست.محسن جان این آپدیت انیمیشن دنده الان اومده یا نه؟اگر اومده چجوری نصبش کنم
دوست عزیز هنوز نیومده.این قضیه فعلا در حد شایعست.ولی احتمال اینکه بیاد خیلی بالاست.
محسن جان این آپدیت انیمیشن دنده الان اومده یا نه؟اگر اومده چجوری نصبش کنم
فقط خدا کنه عجله نکنن و یه آپدیت درست حسابی بدن بیرون که هم انیمیشن تعویض دنده داشته باشه ، هم تغییرات آب و هوایی و شبانه روز ، هم بقیه مشکلات و باگ هاش رو رفع کنن ...
محسن جان این آپدیت انیمیشن دنده الان اومده یا نه؟اگر اومده چجوری نصبش کنم
سلام استادسلام ...
بازی در کل بسیار خوب هست اینو گفتم بحث نشه بگید امتیازاتش فلان هست!
اما برای من که به بازی های شبیه ساز علاقه دارم باز هم مثل شماره 2 این بازی بعد از مدتی کسل کننده میشه... احساس میکنم بازی بی روح هست.
اریا اگر پست منو خوندی نظرت چیه در این مورد؟
سلام ...
بازی در کل بسیار خوب هست اینو گفتم بحث نشه بگید امتیازاتش فلان هست!
اما برای من که به بازی های شبیه ساز علاقه دارم باز هم مثل شماره 2 این بازی بعد از مدتی کسل کننده میشه... احساس میکنم بازی بی روح هست.
اریا اگر پست منو خوندی نظرت چیه در این مورد؟
سلام استاد
والا به نظرم نسبت به شماره 2 خیلی بهتر شده. در مورد همین بی روح بودن هم اگه به شماره 2 از 100 بخوام 30 بدم , به این 70 میدم چون یه سری فاکتور اضافه شده که کشش و جذابیت بازی رو بیشتر کرده و البته آسون تر هم شده. من توی شماره 2 مسابقه های سطح بالاتر (که البته به سطح های خیلی بالا هم نرسیدم و خسته شدم) رو خیلی وقتا با کمک همه Assist ها میرفتم ولی الآن تا Level 44 اکثرآ روی 85% بازی کردم و فقط تعویض دنده رو دستی انجام نمیدم وگرنه ABS و بقیه کمکی ها همیشه off هستن.
به نظرم بزرگترین مشکل بازی که توی تاپیک امتیازات هم گفتم , نوع Level بندی و پیشرفت هست. یعنی بین کسی که با درجه سختی 85% بازی میکنه و کسی که با درجه سختی 10% بازی میکنه , از نظر پیشرفت و Level گیری هیچ فرقی وجود نداره. فقط مقدار پول متفاوت هست که اونم تقریبآ دکوره من خودم تا Level 44 که رفتم شاید کلآ 2,3 تا ماشین خریده باشم و بقیه رو خود بازی میده.
در کل من با اینکه خیلی باهاش حال کردم (البته هنوز طبق سلیقه من به اون یکی بازی نرسیده) ولی الآن دو هفته ای میشه گذاشتمش کنار تا خستگی ـم دربره (با اینکه یه کم دیگه بازی کنم به Level 50 میرسم و مقادیر زیادی اچیومنت )
پیش زمینه ذهنی رو قبول دارم ! (البته در مورد Halo که مثال زدی من جزو متعصب ترین هوادارش هستم )خب آریا اون مشکل بی روح بودن رو گفتم که در شماره اول فقط و فقط بخاطر نبودن موسیقی و بی تجربگی در سیمولیشن داشتم ولی با Forza 3 چنین مشکلی ندارم ! من GT رو هیچ وقت بازی نکردم و نمی تونم با Forza مقایسش کنم ولی مطمعنم هر کس هر پیش زمینه ذهنیی که داشته باشه روی نظرات بعدیش اثر میذاره ! قبول داری ؟ مثلاً اگر از هیلو 3 به هر دلیلی خوشت نیومده باشه مطمعنم با هیلو ریچ هم حال نمیکنی و یا ODST و ... پس اگه الان احساس میکنی از Forza 3 خوشت اومده در حالی که از Forza 2 خوشت نمیومد ... :biggrin1:
یه سوال روی لول 85% که میری ماشینها رو به صورت اوتوماتیک مدام آپگرید می کنی ؟ :biggrin1: مدام ماشینهای دو دیفرانسیل یا دیفرانسیل جلو رو بر میداری ؟ توی یک کلاس خاص از یک ماشین مشخص استفاده میکنی ( یعنی ماشینت رو تغییر نمیدی ؟ )
صبر کن لایو دوباره روال شه ! مولتی بازی و رکوردهایی که زدی و مهارتی که تو قسمت کریر به دست آوردی اونجا به دردت میخوره ! پولها هم الان نمایشی هست ! ولی وقتی بتونیم به لایو وصل شیم و بریم تو storefront اونوقت پول کم میاری ! منتهی باید Gold باشی ! :biggrin1: مشکل اینجاست که هنوز بازی رو در تمام ابعادش تجربه نکردیم !
دیروز تو یکی از پیستها 3-4 ساعت بازی کردم و همش باختم ولی اصلاً برام کسل کننده و خسته کننده نشد !
پیش زمینه ذهنی رو قبول دارم ! (البته در مورد Halo که مثال زدی من جزو متعصب ترین هوادارش هستم )
در مورد موسیقی که میگی باعث روح بخشیدن بهش میشه هم موافقم هم مخالف. من اوائل بدون موسیقی بازی میکردم ولی بعدش موسیقی رو زیاد کردم و با آهنگهاش هم خیلی حال کردم. فقط تعداد آهنگاش خیلی کمه ! یعنی دو تا مسابقه طولانی رو پشت سر هم انجام بدی , آهنگا از اول تکرار میشن
اتوماتیک تا حالا آپگرید نکردم ! پول زور میگیره ولی توی یک کلاس خاص معمولآ از یه ماشین استفاده میکنم ! ولی برای تنوع هم بد نیست ماشینهای دیگه رو هم امتحان کنم که به فکرش هستم
در مورد لایو موافقم ! فعلآ که نمیشه رفت (امیدوارم یه روزی بشه ) ولی همه ازش تعریف میکنن. البته یکی دیگه از مشکلات بازی (که البته برای خیلی ها مفید هم هست ) نداشتن اچیومنت برای بخش آنلاین هست. به جز دو سه تا اچیومنت که باید توی لایو خرید و فروش کنیم , دیگه اچیومنتی برای این بخش نداره که برای همچین بازی ای با این قابلیتهای لایو یه کم ناراحت کننده هست. (مخصوصآ برای حرفه ای هایی که میخوان همه اچیومنتها رو بگیرن و بعد میبینن یکی مثل من هم تونسته بازی رو 1000 تایی کنه )
سلام دوستان من دیروز Forza 3 رو گرفتم.وقتی که Disc 1 رو میندازی یه اروری میاد که دیسک 2 رو نصب کن و وقتی که دیسک2 رو نصب میکنی دو بارهمین ارور میاد .....
کمکم کنید.