دوستان قضیه اون اچیومنت 80تایی بازی چیه ؟؟؟
من تا حالا همه مسابقات sesun رو اول شدم ، ولی اون اولا فقط یه دونه مسابقه رو یادمه دوم شدم !!! یعنی دیگه این اچیومنت رو نمیده ؟؟؟:confused:
من تا حالا همه مسابقات sesun رو اول شدم ، ولی اون اولا فقط یه دونه مسابقه رو یادمه دوم شدم !!! یعنی دیگه این اچیومنت رو نمیده ؟؟؟:confused:
دوستان یه چند تا سوال بخش اصلی بازی قسمت فصلیه یا even list ؟ منظورم اینه که بخش اصلی کدومشه(اولین بخشی که باید بازی کنی)؟ دیسک دومش رو نصب کنی چی توش داره به اون دو قسمت بالا ربطی داره یا یه چیزای اضافه است؟
خیلی ممنون می شم یه کی توضیح بده.
خب دوستان انیمیشن تعویض دنده و کلی باگ که قراره از بین بره میتونن جذابیت Forza 3 رو برای من چندین برابر کنن ! نه به خاطر اینکه اینها نقصهای بزرگی هستن ( چون نیستن ) بلکه بخاطر اینکه چنین بازی بزرگی نباید همچین مشکلاتی رو هم
داشته باشه ! شما چطور ؟
من تست کرم درست شده بود ولی زیاد به چشم نمیاد
دوستان یه چند تاسوال داشتم؟
1.امار فروش Forza 3 چه قدر هست؟
2. امار فروش 1 و 2 همین بازی چه قدر هست؟
امار غلط ندیدن !!!
سلام دوستان من دستگاهم هارد نداره میشه توضیح در مورد نصبش بدید؟چون 2 دیسک داره میپرسم.
قسمت اولش چیزی حدود 900 هزارتا ( منبعش VGchartz هست که خیلی معتبر نیست ) و قسمت دوم بعد از 8 ماه 2.674 میلیون !
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ng_video_games
دوست عزیز Forza 3 چی اون چقدر فروش کرده؟؟
بعد تازه لینکت هم خرابه.