LiviNG D3AD
کاربر سایت
ميدونم مسابقات مليتيه
ولي كجاي دنيا ديدي با اين همه اختلافه كلاس مسابقه بدن
مثلا اگه بنا باشه
بايد ژيان و زانتيا هم با هم مسابقه بدن
چون هر دو ماله كارخانه سيتروئن فرانسه هستن
تا حالا خودت ديدي؟
عزیز من این بازی هست ! قرار نیست هر چیزی که عیناً تو واقعیت هست تو این هم باشه که ! هیچ بازیی این قابلیت رو نداره و نداشته و نخواهد داشت !
من نمیدونم شما چند تا بازی کردی و چه تجربیاتی داری ( خودت که میگی زیاد !!!!!! ) بذار یه مثال بزنم تا روشن شی !
fallout 3 رو که میدونی چیه ؟ پارسال بازی سال شناخته شد ! میدونی چه اشکالاتی داشت ؟ میرفتی به همگروهات تیر میزدی و اونا خیلی خونسرد نگاهت میکردن و نه کسی میترسید نه واکنش نشون میدادن نه فرار میکردن ... هیچی ! فقط دیالوگهای از قبل برنامه ریزی شده و حرکات از قبل برنامه ریزی شده رو انجام میدادن !! آخرش هم که میمردن انگار نه انگار ! هیچکی بر نمیگشت نگاهش کنه !
یا دشمنات هوش که چه عرض کنم شعور نداشتن بعضی اوقات ! میرفتی پشت یه مبل یا ستون وای میستادی یارو میموند چیکار کنه ! اصلاً نمیتونست اون رو دور بزنه و بیاد سمتت !
یا قبل از اینکه دیالوگهای طرف مقابلت تموم شه جواب میدادی و ... و با همه این تفاسیر این بازی به عنوان بازی سال شناخته شد !
انوقت شما اومدی داری میی چرا صدای تماشاچیها کم و زیاد نمیشه !! چرا لاستیک نمیترکه ! چرا اتوبوس کپی پیست شده تو بازی ( در حالی که تو همه بازیها و با همه سبکها هست این قضیه ) و یا میگی چرا ماشینهای غیر هم قدرت با هم مسابقه میدن و ...
این سایت ، سایت بازی هست و Forza motorsport 3 یک شبیه ساز هست ! اون هم نه شبیه ساز صدای تماشاچیها یا اتوبوس کنار جاده و مسابقات واقعی و ... بلکه فیزیک ماشینهاست ! که در این زمینه هم بین سایر بازی ها کاملاً موفق بوده !
جون هر کی دوست داری این بحث رو تموم کن ! 3/4 وقت من برای استراحتم صرف بحث کردن با شما شده سر بازیی که واقعاً دوسش دارم و این چند روز نتونستم درست بازی کنم ! گویا شما داری روی لول آسونش میری و منی که دارم روی سختی 85% میرم کارم خیلی سخت تر هست و کندتر بازی رو پیش میبرم ( البته نه خیلی کند ! )
پس رسماً تقضا میکنم که بیخیال این اشکالها بشید ! این شاکلها شاید به یه انیمیشن یا فیلم وارد باشه ! ولی به یه بازی نه !