Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه شما لول 40 هستي
من 45 هستم

شما برا دريافت جايزت با من تماس بگير !
حالا چه ربطي داره ؟! من اصلا منظورم به شما نبود ! شما اصلا لول 51 ! يكي هم به عنوان جايزه ميديم بهت ! عجبا !

هیچکدوم از سایتها این به قول شما اشکالات عجیبی که از بازی میگید نگفتن و اکثرشون گفتن بهترین بازیه ریسینگ و بهترین شبیه ساز هست حالا شما مشکلتو با صدای تماشاگرها حل کن بعد بازی کن:laughing:واقعا که...

احتمالا شما وارد پژو 206 شدي
تا حالا ديدي سره چهارراه ها پشت چراغ قرمز بعضيا افه ميان
ترمز دستي رو ميكشن بالا و گاز ميدن
در نتيجه پشت ماشين بالا و پايين ميشه و افه باحاليه
ولي تو اين بازي بيا 206 رو بردار
دكمه ترمز دستي رو نگه دار و بعد گاز بده
هيچي!!!!!!!

حتي در يك بازي كه بهتره اسمشو نيارم
بعد از چند دور چرخش 360 لاستيكها ميتركه
ولي تو اين بازي چرخش 360 بزنيد و دماي لاستيك رو ببينيد
خيلي بالا ميره، و من در تعجبم آيا لاستيك در اين دماي بالا پاره نميشه؟:confused:

اقا بیخیال خسته شدیم اینقدر نقدهای قشنگ خوندیم :sick:. توقعاتت سر به فلک میکشه دیگه . اقا این بازی اصلا اشغال ولش کن .:praying:

احتمالا شما وارد پژو 206 شدي
تا حالا ديدي سره چهارراه ها پشت چراغ قرمز بعضيا افه ميان
ترمز دستي رو ميكشن بالا و گاز ميدن
در نتيجه پشت ماشين بالا و پايين ميشه و افه باحاليه
ولي تو اين بازي بيا 206 رو بردار
دكمه ترمز دستي رو نگه دار و بعد گاز بده
هيچي!!!!!!!
:confused:
عرض کردم که!!! قسمت شاسی ماشین یا همون بدنه ,نسبت به شیب و پیچ و پستی,بلندی های پیست واکنشی نشون نمیده ...مورد 7 رو از پست من بخونی متوجه میشی ,,من چون خودم کارم اینه و رشته ی تحصیلیم این بوده , متوجه شدم..

عرض کردم که!!! قسمت شاسی ماشین یا همون بدنه ,نسبت به شیب و پیچ و پستی,بلندی های پیست واکنشی نشون نمیده ...مورد 7 رو از پست من بخونی متوجه میشی ,,من چون خودم کارم اینه و رشته ی تحصیلیم این بوده , متوجه شدم..

منم در تكميل فرمايشات شما اون مسئله رو عرض كردم
چون نشون ميده شمام كارت درسته;)

خب بالاخره به لول 40 رسيديم :biggrin1: بسي حال داده تا اينجا ! 3 رديف هم تو Event list تيك خورده :biggrin1: دوست عزيز هيل بوي هم مارو تخت تاثير قرار دادن من نادم و پشيمونم از انجام اين بازي ! طلب مغفرت ميكنيم از خداوند متعال :biggrin1: احتمالا انحراف بعضي ماشين ها سر پيچ ها هم ارتباط مستقيم داره با تاثير نداشتن وزش باد در بازي ! در كل خيلي لذت ميبريم از انجام اين بازي ! :biggrin1:
نوید یعنی تو الان توی بازی سال چندم هستی؟:biggrin1:
کلا بازی چند لول هستش؟

نوید یعنی تو الان توی بازی سال چندم هستی؟:biggrin1:
کلا بازی چند لول هستش؟

50 تا ! الان پيش پا شما 41 شدم :biggrin1: من الان كلاس R3 هستم كه ميشه سال 4 ! البته من كلي هم Event List بازي كردم ! 3 تا رديف كه كلا تيك خورده ! بقيه هم پراكنده بيدن ! ماشين R2 گرفتم بسيار زيباست ! اسمش Koenigsegg هستش :biggrin1: عجب چيز نازيه ! در كل اولين بازيه ريسي كه مارا شديدا جذب خود كرد همينه !

در ضمن بازي كلا 50 تا لول داره !

منظورم اين ماشينه ! البته خودم يه رنگ بهش زدم بسيار جيگر شده ! حالا عكس هارو آپ ميكنم لذتشو ببريد !

آخرین ویرایش:
من چون خودم کارم اینه و رشته ی تحصیلیم این بوده , متوجه شدم..
شما رشته تحصیلیت گیر دادن به بازیهای انحصاری 360 هست+اینکه ثابت کنی گرافیک در بازیهای مولتی روی 360 کمتره!: lol
یک چرخی اگه کسی توی پستات بزنه این رو متوجه میشه.
رعایت کنید.

50 تا ! الان پيش پا شما 41 شدم :biggrin1: من الان كلاس R3 هستم كه ميشه سال 4 ! البته من كلي هم Event List بازي كردم ! 3 تا رديف كه كلا تيك خورده ! بقيه هم پراكنده بيدن !
من الان سال سوم هستم و لول 18 ولی توی my profile قسمت career completed اگه اشتباه نکنم 5.6 درصد بود خیلی شد که :biggrin1:
تقریبا 4:30 ساعت رانندگی کردم!
چند ساعت رانندگی کردی تا به اینجا شما ؟:biggrin1:

منم در تكميل فرمايشات شما اون مسئله رو عرض كردم
چون نشون ميده شمام كارت درسته;)
کلا 29 تا پست دادی فکر کنم همش مال این تاپیک باید باشه. به خاطر ارامش روحت اره فورزا بازی مزخرفیه. امتیاز هم 1 باید داد به این بازی. حالا راضی شدی؟:-"

من الان سال سوم هستم و لول 18 ولی توی my profile قسمت career completed اگه اشتباه نکنم 5.6 درصد بود خیلی شد که :biggrin1:
تقریبا 4:30 ساعت رانندگی کردم!
چند ساعت رانندگی کردی تا به اینجا شما ؟:biggrin1:

20.6 %
1,597,463 XP
1.580 mile هم رونديم ! :biggrin1:
لول هم 42 !
46 تا ماشين دارم .
Garage Value : 17,612,270 CR
18:06:55 ساعت هم مدت زمانيه كه رانندگي كرده ايم !
Average speede 87.2 Mph
بيشترين سرعت هم 208 :biggrin1:

يه مسابقه ديگه مونده تا year 4 هم به پايان برسه ! :biggrin1:

20.6 %
1,597,463 XP
1.580 mile هم رونديم ! :biggrin1:
لول هم 42 !
46 تا ماشين دارم .
Garage Value : 17,612,270 CR
18:06:55 ساعت هم مدت زمانيه كه رانندگي كرده ايم !
Average speede 87.2 Mph
بيشترين سرعت هم 208 :biggrin1:

يه مسابقه ديگه مونده تا year 4 هم به پايان برسه ! :biggrin1:
یعنی اینقدر رفتی بعد تازه 20%:eek::eek::biggrin1:
یعنی کلا باید قید 100% کردنشو زد مخصوصا ما که کنکور امسال حالمون بد آشفیده وقتمون رو هم که کلا ***یده :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or