احتمالا شما وارد پژو 206 شدي
تا حالا ديدي سره چهارراه ها پشت چراغ قرمز بعضيا افه ميان
ترمز دستي رو ميكشن بالا و گاز ميدن
در نتيجه پشت ماشين بالا و پايين ميشه و افه باحاليه
ولي تو اين بازي بيا 206 رو بردار
دكمه ترمز دستي رو نگه دار و بعد گاز بده
هيچي!!!!!!!
حتي در يك بازي كه بهتره اسمشو نيارم
بعد از چند دور چرخش 360 لاستيكها ميتركه
ولي تو اين بازي چرخش 360 بزنيد و دماي لاستيك رو ببينيد
خيلي بالا ميره، و من در تعجبم آيا لاستيك در اين دماي بالا پاره نميشه؟:confused:
عرض کردم که!!! قسمت شاسی ماشین یا همون بدنه ,نسبت به شیب و پیچ و پستی,بلندی های پیست واکنشی نشون نمیده ...مورد 7 رو از پست من بخونی متوجه میشی ,,من چون خودم کارم اینه و رشته ی تحصیلیم این بوده , متوجه شدم..احتمالا شما وارد پژو 206 شدي
تا حالا ديدي سره چهارراه ها پشت چراغ قرمز بعضيا افه ميان
ترمز دستي رو ميكشن بالا و گاز ميدن
در نتيجه پشت ماشين بالا و پايين ميشه و افه باحاليه
ولي تو اين بازي بيا 206 رو بردار
دكمه ترمز دستي رو نگه دار و بعد گاز بده
هيچي!!!!!!!
:confused:
عرض کردم که!!! قسمت شاسی ماشین یا همون بدنه ,نسبت به شیب و پیچ و پستی,بلندی های پیست واکنشی نشون نمیده ...مورد 7 رو از پست من بخونی متوجه میشی ,,من چون خودم کارم اینه و رشته ی تحصیلیم این بوده , متوجه شدم..
منم در تكميل فرمايشات شما اون مسئله رو عرض كردم
چون نشون ميده شمام كارت درسته
نوید یعنی تو الان توی بازی سال چندم هستی؟:biggrin1:خب بالاخره به لول 40 رسيديم :biggrin1: بسي حال داده تا اينجا ! 3 رديف هم تو Event list تيك خورده :biggrin1: دوست عزيز هيل بوي هم مارو تخت تاثير قرار دادن من نادم و پشيمونم از انجام اين بازي ! طلب مغفرت ميكنيم از خداوند متعال :biggrin1: احتمالا انحراف بعضي ماشين ها سر پيچ ها هم ارتباط مستقيم داره با تاثير نداشتن وزش باد در بازي ! در كل خيلي لذت ميبريم از انجام اين بازي ! :biggrin1:
نوید یعنی تو الان توی بازی سال چندم هستی؟:biggrin1:
کلا بازی چند لول هستش؟
من الان سال سوم هستم و لول 18 ولی توی my profile قسمت career completed اگه اشتباه نکنم 5.6 درصد بود خیلی شد که :biggrin1:50 تا ! الان پيش پا شما 41 شدم :biggrin1: من الان كلاس R3 هستم كه ميشه سال 4 ! البته من كلي هم Event List بازي كردم ! 3 تا رديف كه كلا تيك خورده ! بقيه هم پراكنده بيدن !
کلا 29 تا پست دادی فکر کنم همش مال این تاپیک باید باشه. به خاطر ارامش روحت اره فورزا بازی مزخرفیه. امتیاز هم 1 باید داد به این بازی. حالا راضی شدی؟منم در تكميل فرمايشات شما اون مسئله رو عرض كردم
چون نشون ميده شمام كارت درسته
برای بار سوم می پرسم
بازی BMW M6 داره یا نه ؟
من الان سال سوم هستم و لول 18 ولی توی my profile قسمت career completed اگه اشتباه نکنم 5.6 درصد بود خیلی شد که :biggrin1:
تقریبا 4:30 ساعت رانندگی کردم!
چند ساعت رانندگی کردی تا به اینجا شما ؟:biggrin1:
یعنی اینقدر رفتی بعد تازه 20%:biggrin1:20.6 %
1,597,463 XP
1.580 mile هم رونديم ! :biggrin1:
لول هم 42 !
46 تا ماشين دارم .
Garage Value : 17,612,270 CR
18:06:55 ساعت هم مدت زمانيه كه رانندگي كرده ايم !
Average speede 87.2 Mph
بيشترين سرعت هم 208 :biggrin1:
يه مسابقه ديگه مونده تا year 4 هم به پايان برسه ! :biggrin1: